Susturucuyuda takıcan temizliğe başlıyacan:)......
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Küçük sanayide Uludağ yangın söndürme Pcp için olduğunu söyleyin 250 bar 15 tl...
-
Olay hobi boyutundan çıkmış.Cansıkıntısı ve imkan bolluğu içersinde bocalayan ecnebilerinde işi zor valla...
-
Emeğinize sağlık..
-
Doğancım öyle veya böyle getirebilene helal olsun...
-
Yaa Doğan sende çaldın milletin ağızına bi parmak bal sonra gargaraya getirdin olayı.....
-
Dünya gözüyle bi Edgun kullanmak nasip olur inşaallahhhh.Doğan ne o Edgunu silmişsin imzandan yoksa.......
-
Hatsan bence zoru başarıyor o imkanlarla standardı yakalayamamak,dünya çapında kaliteli pcp ler üretememek mümkün değil ama adamlar vaziyeti zorlayıp bunu başarabiliyorlar...Helal olsun ne diyelim...
-
torun mu yoksa kral mı karar veremedim gerçi hatsan 70 de olabilir durum vahim keske hw100 ü verselerdi yazık olmus bi bölümde dizi için
Şu sahneden sonra Kurtlar vadisiyle yollarımı ayırmıştım.Parayı hamuduyla götür seyirciyi keriz yerine koy..... -
Ya hocam sende bi acemidir tutturmuşsun gidiyor...Değiştir artık şu nicki..:))))
-
Güzel buluşma tebrikler...
-
Güzel atışlar tebrikler Doğan.
-
Eski veya yeni,sıkı kapışma olmuş..Keyfiniz daim olsun...
-
T12 yok böyle bir silah.....
-
İşin içine piston -pompa sistemi girdiğinde silah daha karmaşık bir yapıya sahip olacaktır..Yok contasıydı yok yağıydı yok hava kaçırdı kaçırmadı bakımıydı falan filan uzun hikaye....
-
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle.T12 yede on numara olmuş....
-
Güzel bir ekip Ft yarışmasında ekibinize başarılar diliyorum...
-
Çok çok teşekkürler kendi çapımızda takılıyoruz işte Selamlar.
-
Teşekkürler. Regülatör yok evet.
-
Çaylaklar harika bir gün geçirmişsiniz devamını isteriz...