Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murathan hoşgeldin.
-
Konuyu irdeleyen herkeze teşekkür ediyorum.Detayların en doğru şekilde en ince ayrıntısına kadar yalanıp yutulması gerekiyor anlaşıldı.Bilgilerini bizlerle paylaşanlara tekrar teşekkürler.
-
İşi bilen ağabeyler ve ustalar olmasa bu işler yürümez zaten(Elleri dert görmesin) Tercih meselesi fikrinede tamamen katılıyorum.
-
Yalçın bey merhabalar.Hocam siz boşverin evanixi falan.Bir ara buluşalım,benim T12 yi veya kadir(sniperx) arkadaşımızın gladyatörünü deneyin.Silah kadar arkasındaki servis hizmetide çok önemli malumunuz.Bunu gözardı etmemek lazım.Görüşmek üzere.Selamlar.
-
Çetin bey,hayırlı uğurlu olsun.O ilk karşılaşma heyecanı bambaşka biliriz.Kazasız belasız,güle güle kullanın.Almak isteyipte alamayanlarada Allah yardımcı olsun.
-
Gerekli ekipmana,torna tesviye bilgisine sahip olupta,ayni zamanda havalı silahlara ilgi ve alakanız varsa,bu işlere bulaşmamak bence abesle iştigal olur diye düşünüyorum.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Helalolsun.
-
Yalçın bey merhabalar.Pcp camiasına hoşgeldiniz.
-
İşte firma,işte servis.Helal olsun.
-
Meseduzu kardeşim,hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Lise yıllarında izcilik yapıyoruz.Arazide yürürken keklik sürülerine denk gelirdik anlatıyorum şimdi millet inanmıyor.Ya işin kötü tarafı bu tükeniş bize mahsus.Yurt dışında her türlü av hayvanını denizde ve karada bulabiliyorsunuz.(Yurt dışında yaşadım)Elin gevuru hertürlü önlemi alıyor koruyor. Düşüncesiz,art niyetli,cahil bir bir toplum olduk.Nasıl olduk?
-
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Güzel bir seçim yapmışsınız.Namlu tutucu şart diyenlerdenim.Okadar para verdikten sonra,üç kuruşluk bir parça yüzünden (Az parada değil aslında ama..) üzülmek istemessiniz eminim.O namlu elbette sağa sola çarpacaktır eninde sonunda.Moderatörde eklemek istiyorsanız,bu aparatı takın derim.Tekrar hayırlı olsun.
Fx ordusu oluşuyor farkındamısınız?
-
Güle güle kullanın.Kazasız belasız.
-
-Hayırlı işler abi.
-Buyur arkadaşım
-Abi pellet alacağım.
-Hay hay ne tür palet orta su mu derin su mu?
-Buyur abii!!?
-Kardeşim dalmak içinmi yoksa yüzmek içinmi istiyorsun paleti?
-Yok abi ben atacağım.Pellet diyorum pellet.
-Haa sen saçma istiyorsun tamam.
-
Aslında buna neden gerek duyuldu anlayamadım,Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok.Ha ne olur pellet yerine pelet olur.Ben zaten pelet olarak biliyordum (Cahillik işte ) daha sonra forumu takip ettikçe pellet olduğunu öğrendim.
-
-
Pcp teknik bir olay bence.Hassas oluşu ayrıca yapısındaki ve kullanımındaki teknik detaylar bu işten alınan zevki arttırabilir yada azaltabilir.Bazısı alengirli işlerle uğraşmaktan hoşlanmaz sıkılır.Şahsen ben büyük keyif alıyorum ve yaşasın pcp diyorum.Tabi maddi tarafıda ayrı bir konu ama gülü seven dikenine katlanır.İçkimiz yok sigaramız yok, o kadar masrafımız olsun kardeşim.
-
Elinize emeğinize sağlık,aydınlatıcı bir çalışma olmuş,ayrıca tebrik ediyorum bir silah sever tüfeğini en ince ayrıntısına kadar söküp tekrar toplayabilmeli.Ben henüz buna cesaret edemiyorum.T12 içinde böyle ayrıntılı bir çalışma nekadar iyi olur.Saygı ve selamlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.
-
Emeğe teşekkürler.Zamanda yolculuk yaptırdınız bize.Anılar canlandı. Rahmetli İnönü Öldüğünde Almanya daydık.Haberi aldığında annem ve babamın nasıl ağladıklarını hiç unutmuyorum.Sonra Kıbrıs savaşı, tatili köyde geçirdiğimizi ve haber alabilmek için insanların radyoya nasıl üşüştüklerini çok iyi hatırlıyorum.Akşamları karartma yapılırdı.12 eylül ilk okul yıllarım Çantamı sırtıma taktım okula gidiyorum, sabah.Yanından geçtiğim paltolu adam silahını çekti,maviköşe bayiine kurşun yağdırdı,insanların nasıl ölüm korkusuyla dağıldıklarını bugün gibi hatırlıyorum.Ve daha niceleri.Ve siyaset; Erbakan lar,Ecevit ler,Demirel ler,Türkeş ler,kırk küsür yılı devirdik ve neler gördük neler.Vaybe kafiyeli oldu.Saygı ve sevgiler.