T12 yi kullanan arkadaş gurupman denemedimi?
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yalçın bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel seçim kazasız belasız kulanmanız dileğiyle.Hafta sonu rahatsız edicem.Selamlar.
-
Sayın frog,tabi bu benim şahsi görüşüm.O kadar parayı yaylıya vereceğime pcp ye bağlarım.Yaylılara bulaşmadan direk pcp düşünün derim.Çünkü yaylı belli bir dönem sonra sizi tatmin etmeyebilir.Sizde scuba sorunuda yok sanıyorum ,bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.Hem dalış hem atış. Saygı ve sevgiler.
-
Bende Sporcunun zeki ,çevik,ahlaklı ve ayni zamanda Atatürk'çü olanını severim.
-
Merhabalar frog.Virüsü kapan eninde sonunda silah sahibi oluyor kafanıza takmayın.Aramıza hoşgeldiniz.
-
Kardeş hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullanman dileğiyle.
-
Ya baba bırak,bişey olmaz bu ne bööle sarmışsın dolma gibi!!!!!
-
Sağdan,bolt action mekanizma silaha bambaşka bir hava katıyor,bu tartışılmaz.Topuzu kavrıyorsun,ve sürgü hareketini başlatıyorsun şlak-şşrt,şşrt- şluk.4 hareket ama harekette asalet var ve daha gerçekçi.Benim tercihimde bolt action. T12 yi bu yüzden çok seviyorum.
-
Alet işler el övünür demiş atalar.Güzel gurupman tebrikler.
-
-
Hah hah ha buldum bu p38 megatrona dönüşüyor.[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090124/temp/hrmvfm65.jpg]
-
msaribas arkadaşımız iyi bir tesbit yapmış.Teknik güzel fakat rüzgar karadan denize doğru olmalı.
-
2.Dünya savaşında Japonların ve Almanların başbelası,Yıldırım veya kuyrukluşeytan lakaplı,avcı uçağı p 38 e dönüşüyor olabilirmi acaba? Amma salladım ha!Tabanca=uçak!!!!!
-
Evet transformers,transformers bu birşeye dönüşüyor ama neye?
-
Güle güle kullanın.
-
Görüntü bencede p 38 walther ama işin içinde başka bir çapanoğlu var gibi
-
Hangisine hayırlı olsun diyeceğime şaşırdım t12 gladiator.Gülegüle kullan.
-
Kadir kardeşim,hayırlı uğurlu olsun FX FAN'a hoşgeldin.Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
-
Arkadaşım tüfeğin hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullanmanı diliyorum. Bende ilk gün kurcalamalarım esnasında şarjorle sıkıntı yaşmıştım.Sanıyorum pelleti yanlış yüklediğim için kurma kolu sıkışmıştı.Şarjörü zor çıkardım.Acemiliğin gözü kör olsun
-
Alitekin arkadaşım, silah hayırlı uğurlu olsun.Bursa pcp leniyor yavaş yavaş.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.