Geçmiş olsun acil şifalar.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Uçurtma takımın istenilen yere kadar ulaştırılmasını sağlıyor,kurşun ağırlıkta uçurtmanın yükselmesini engelliyor.Biz kalkan için paraketeyi şişme botla atıyoruz.Dalga olduğunda epey zahmetli oluyor.Bu yöntemle bu iş çok daha kolay olur gibi.paylaşım için teşekkürler,selamlar.
-
Enteresan bir yöntem.İstediğin mesafeye olta atabilmek için dahiyane bir fikir.Ama oltayı sabit bir derinlite tutmak oldukça zor olur gibime geliyor.
-
Pahalı silahı olanın ucuz sılahı olanla dalga geçmesi kadar kırıcı ne olabilir, arkadaşın sitemine çok üzüldüm , devamlı görüyordum ama bu tip kırıcı yazıları , ama yukarıda dobra dobra yazılmış yazıyı görünce bayağı üzüldüm.
Pahalı silahı olanın,ucuz silahı olanla dalga geçmesi değil bence bu.İşin aslı şu kanımca,insanlar sevdiklerini kendinden olanı yerden yere vururlar.İnsanlar bu işlere soyunan yerli bir üreticiyi daha iyi yerlerde görmek istiyorlar.Göğsümüzü kabartacak dört dörtlük icraatlar bekliyorlar.Önemsenmek istiyorlar.
-
İlker bey,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın .Ceviz çok hoş bir hava katmış,yakışıklı olmuş.
-
Pcp tüfeğimin kullanımı ve bakımında deyim yerindeyse acayip kıl bir kişiliğe bürünüyorum.Belki biraz abartıyorum ama T12 benim ilk gözağrım.Onu uzun yıllar kullanmak isterim.Dolayısıyla konuyla ilgili her açıklamayı ayrıntısıyla not alıyorum.T12 nin kullanma kılavuzunda bakıma yönelik maalesef ((ayrıntılı bir açıklama yok.Silahın belli aralıklarla temizlenmesi ve yağlanması pozisyonunda biz kullanıcılar, silahın mekanik hangi aksamlarına ve ne şekilde müdahalelerde bulunabiliriz.Bu konuyla ilgili resimli ayrıntılı bir açıklama süper olur. Ayrıca merak ediyorum,tüpün belli aralıklarla sökülp iç ve dış temizliğinin yapılması gerekiyormu ve bunu biz kullanıcılar olarak yapabilirmiyiz.Açıklamalar için şimdiden ustalara teşekkürlerimi iletiyorum.Saygı ve sevgiler.
-
Güzel bir tüfek güle güle kullanın.
-
Sevincinize ortak oluyor yeni silahlarınızla kazasız belasız isabetli atışlar diliyorum.Hatsana da helal olsun.Arkadaşlar pompa nasıl?
-
Elinize emeğinize sağlık temiz işçilik olmuş.Kısmetse bende T12 ye ahşap bir kundak düşünüyorum.
-
Merhaba kafa avcısı.Sayımız hızla artıyor.Ben Karacabey deyim ama Bursa lıyım.Ccoorvauxs,sniperx nickli arkadaşlarda Bursa dan.Havalar düzelsin en kısa zamanda buluşalım.
-
Valla helal olsun.Mekanikten anlamama rağmen ben şahsen buna cesaret edemezdim.
-
Onur bey merhabalar.Tüfek ve dürbün hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Sıfırlama yapmak için herhangi bir aparata gerek yok.Destekli birkaç atışla bu işi çözersiniz.Tekrar hayırlı olsun.Arazide görüşmek dileğiyle.
-
Aluminyum bolt elektrostatik boya ile istediğiniz renk boya ile kaplanabilir.Mat veya parlak.
-
Onur bey hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Çok iyi bir seçim olmuş.En kısa zamanda arazide görüşmek umuduyla diyelim.Yatagun stoklarında varsa tüfek bir bilemediniz iki günde elinizde olacaktır.Tekrar hayırlı olsun.
-
Alana, satan hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
70 mt ha vaybe.Mesut kardeş eline sağlık.İyi gurupman helal olsun.
-
Hayırlı olsun Kadir kardeş.Güzel bi cihaza benziyor.İyi günlerde kullanman dileğiyle.
-
Aman arkadaşlar zebanilerin havalı tüfekleri olabilir ona göre
-
Bir gün eğitim fakültesinin bahçesinde, saksağanların aralarına aldıkları kediyle nasıl dalga geçtiklerini arkadaşlarımla birlikte hayretler içersinde izlemiştik.Zavallı kedi deliye dönmüştü.Resmen işbirliği yaptıklarına şahit olduk.Kendi çaplarında çok zeki canlılar olduklarını söyleyebilirim.Görsel olarakta çok hoş hayvanlar.Şahsen ben vurmam vuranıda anlamam.
-
Kazasız belasız atışlar.İyi günlerde kullanman dileğiyle.Gerçekten güzel seçim.