Kulakları çınlasın valide, yeni bir şey aldığımda daha iyisi çıkar niye acele ettin der.Bana bu mantıksız gelmiştir hep.Tamam daha iyisi çıkacaktır ama ömürde geçmektedir.İşte şimdi ara sıra büyük sözü dinlemenin gerekliliği ortaya çıkıyor.Fx T12 yi alalı bir ayı geçiyor.Pişmanmıyım?hayır, ama kaliteli ve yerli malı yurdunmalı ayrıca Mustafa Serdar imzalı bu silaha sahip olmak isterdim doğrusu.Ne yapalım,alanların sevincine ortak olacağız artık.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu airsoft olayı muthiş gerçekten. Amma farzedelim ormanda yürüyüşe çıkmış bir vatandaş,bu timle burun buruna geliyor Yusuuuf,yusuuf.
-
Harika bir buluşma daha.Katılamadık ama bir dahaki sefere inşallah.Organizasyon yine süper.Canlı çekimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Polat abi saygı ve sevgiler.Engin tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için (Buna yaptığınız harika gurupmanda dahil) çok teşekkürler.Yorumlarınızı takip etmek büyük bir keyif.Sizi izlemeye devam ediyoruz.Sağlıcakla kalın.
-
Ambrosia,harika gurupmanlar için tebrikler.50 mt gurupmanı ise dehşet olmuş. Özel yetenek gerektiren işler bunlar.Her babayiğitin harcı değil yani.
-
Arkadaşlar Bursa'dan katılım olurmu acaba.Tek arabayla yola çıkar masrafları kırışırız.
-
İyi dileklerde bulunan herkeze tekrar teşekkürler.Ben silahı peşin aldım.Amma bu ekonomik çalkantıda en önceliklisi benim açımdan hanımı ikna etmek oldu.(Hoş hala ara sıra söyleniyor ama buna değer)Hawk 2 kardeşim, evli değilsen ve ekonomik açıdan özgürsen,herşey daha kolay.Öncelikle yatagun a üye oluyorsun.Daha sonra gerekli bilgileri ve siparişini giriyorsun.Siparişini telefon ederek bildirmende seni yönlendirmeleri açısından faydalı olacaktır.Ben posta havalesi ile ücreti yolladım.Alındı mesajı anında tarafıma iletildi.Kargo yaklaşık bir gün sonra elimdeydi.Yani herşey bu kadar kolay.Saygı ve sevgiler.
-
Aytapfa çok teşekkürler. Kullanan arkadaşlara soruyorum?Arkadaşlar benim kilom 65,boy 174 pompa işi bana uyarmı uymazmı Tabii en doğrusu deneyerek karar vermek aslında.
-
hunter2,mrmataraci çok teşekkür ederim.Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
-
Sideprensi,Erkut,Polat abi,Ejlover çok teşekkürler.Ayrıca Allah olmayanlarada asip etsin diyorum.Polat abi keçe takviye işlemi,tüp ve kundak arasındaki boşluğu almak için sanırım öneri için ayrıca teşekkürler.
-
Arkadaşlar iyi dilekler için tekrar teşekkürler.Şarjör konusunu ufak ufak kurcalamaya başladım.
-
Arkadaşlar ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Evet şarjör konusunda takıldım.
-
Nihayet beklediğim paket geldi. Karışık duygular içersindeyim.Mesai bitimini dört gözle bekliyorum.Derhal eve gidiyorum.Karton muhafazayı incitmeden nazikçe açıyorum.Karşıma simsiyah bir tüfek muhafazası çıkıyor.Tadına varmak için,açmadan evire çevire inceliyorum.muhafazayı.Daha sonra büyük an geliyor.Kilitleri usul usul açıyorum...Vay be!!!! Söylendiği kadar varmış.Kusursuz bir işçilik,harika bir tasarım.Gözlerimi alamıyorum.Hanım bile hakikaten dediğin kadar varmış diyor.Yanlız, forumdan gördüklerim ve pcp konusunda okuduklarım dışında bu tür bir silaha yabancıyım.Daha önce görmedim,elime almadım,nasıl kullanılır bilmiyorum.Kurcalarken tedirgin olduğumu söylemek isterim. Bursa da pcp konusunda yardım alabileceğim arkadaşlar varmı bilmiyorum.Fakat herhalde bir şekilde çözeriz.Fx sahibi arkadaşların başınıda epey ağırıtacakmışım gibi bir his var içimde. Şu anda misafirlerim olduğu için deneme fırsatım olmadı,kahretsin.En kısa zamanda deneyimlerimi paylaşırım herkeze saygı ve sevgiler.
-
-
Kazasıs belasız kullanmak nasip olur inşallah.Fx alan arkadaşlar,yorumlarınızı bizlerden esirgemeyin lütfen.Tekrar hayırlı olsun.
-
Kısa bir eğitim konusunda haklısınız, ve bu yönde PCP kullanım kılavuzu olabilecek video çalışmalarını FXairguns silahlar ile başlattık, bu anlamda T12 - Gladiator -Revolution ve aksesuarlarıyla ilgili video çekimleri tamamlandı, şu anda montajda, başrolde Üstad Ülkü abi ve yardımcı rolde de Kadir kardeşimiz görev aldılar, yakında, kameraman ve montajcımız Cahit bey montajları tamamlayacak ve yayınlayacağız.
Bu silahları söküp ayarlarını oynamak vs.. yapmamanız halinde, basit bakımlarını (temizlik yağlama) düzenli yapmanız halinde çok uzun yıllar sorunsuz çalışacaktır.
Mustafa bey çok iyi düşünmüşsünüz.Faydalı olacağı muhakkak..
-
Şu ana kadar benim edindiğim izlenim şu: Pcp ler çok hassas kullanılması gereken teknolojik aletler.Öyle alalım haldur huldur kullanalım yok.O açıdan kesinlikle pcp almayı düşünüyor olsamda beni kaygılandıran bir yanı var bu işin.Yani şunu söylemek istiyorum kullanıma yönelik uygulamalı bir eğitim şart gibi gözüküyor.Ne dersiniz?
-
Valla Fx T12 ye takıldım kaldım.Hanımdan dayak yeme ihtimaline rağmen,şartlarıda zorlayarak sahip olmak gerektiği kanısındayım.Tabiki kısmet. Bu arada buluşmada harika olmuş,emeği geçen herkeze helal olsun.Tekrarını dört gözle bekliyoruz.
-
Hatsan,umarım Air Gun Türk üyelerine özel üretim yapar.
-
Kazasız belasız atışlar,Güle güle kullan.