kemosabe tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba.Ustalara bir sorum olacak.Forumu takip ediyorum, pekçok konuda bizleri aydınlatan değerli büyüklerimize ve tecrübeli arkadaşlara öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Harika bir kaynak oluşturmuşsunuz.Öğrenmek istiyorum;piston ve yayın yağlanmasında hep özellikle kauçuklu yeşil gres tavsiye edilmiş.Benim elimde shell rt 7 kauçuklu sarı gres var.Aynı işi görürmü yoksa illaki yeşil gresmi?Saygılar :)

Üstadım açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler.Gerçekten bu markaya ait yedek parça bulmak her halde epey zor olacak.Terimlere biraz yabancıyım.Aırgun Türk müthiş bir kaynak oluşturmuş.Ben tetik mekanizması ve yay piston tertibatını yağlarken hidrolik yağı kullanıyordum.Silikonlu gres tavsiyenizi en kısa zamanda tatbik edicem.Tekrar teşekkürler saygılar.

Merhaba akadaşlar.Norıca twın( 4,5-5.5)marka pistonlu havalı tüfeğimle ilgili teknik bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Tüfek yaklaşık 10 yıllık dürbünle çok hassas atışlar yapabiliyorum.Fakat piston çok sert düşüyor hemde fazla ses çıkarıyor.Doğal olarakta dürbün darbeden mütevellit geriye kaçma eğiliminde. ;#^+.Bu soruna aşınan plastik piston keçesi yol açıyor olabilirmi.Bu markanın keçelerini daaha doğrusu yedek parçalarını bulabileceğim bir yer varmı? ;$., Saygılar sevgiler.