Arkadaşlar;perşembe saat 11 karafatma önünde uygunmu?Eşe dosta haber verin...
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gönül hep daha iyisini ister mantığıyla hareket ediyor paranda yetiyorsa en iyisine en güçlüsüne sahip olmak istersin.Ama sonuçta işin içinde profesyonellik yoksa amaç peleti bir yerden bir yere zevk için atmaksa hepsi ayni işi görüyor aslında.
-
Perşembe uygun arkadaşlar Yine karafatmadamı toplanırız?
-
Salıdan sonra bana her gün uyar..
-
Arkadaşlar merhabalar..Bayram tatilinde hava güzel olacak malumunuz.Birlikte belirleyeceğimiz bir tarihte buluşmaya ne dersiniz?
-
Atışlar süper tebrikler.Yanlız neden metre değilde yard?
-
Güzel bir buluşma diliyorum.Karadenizdeyim gelemiyorum.
-
Çok hoş olmuş elinize sağlık.
-
Elinize sağlık Mehmet bey yanlız bu kundağa şöyle ele gelen gallavi bir bolt kolu yakışır diye düşünüyorum.Selamlar.
-
Hadi fare olsa anlarımda yeşilbaş hiç bir zararı olmayan bir hayvan vurmak olmaz.Nasıl girdiyse öyle çıkar kapıdan girdiyse kapıyı açık tutun mutlaka çıkar.
-
Hocam adamı yer bu maazallah....
-
Kızartması iyi olur diye tahmin ediyorum....Şaka bir yana dağ bayır gezerim ilk defa bu kadar büyüğünü görüyorum....
-
Ali emeğine sağlık. Bayram hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Bende fuarda inceleme imkanı bulmuştum görsel olarak işçilik oldukça iyi.Hatsan kaliteyi arttırma yolunda ciddi bir arayış içersinde bu belli oluyor. Fakat kurşun gibi ağır bir tüfek dürbünde eklendiğinde piyasadaki en ağır pcp sıralamasında başı çekeceği kesin.Bu destekli atışlarda avantaj yaratsada desteksiz atışlarda haliyle sıkıntı yaratacaktır.Atış performansını bende sabırsızlıkla bekliyorum.
-
On numara tüfek hayırlı olsun.
-
Ah Hatsan ah;şöyle basit ve estetik bir gövde bloğunu ve akabinde ceketli bir namluyu bize çok gördün kolayı varken neden işini zorlaştırıyorsun anlamak mümkün değil.Av tüfeği formunda havalı tüfek hadi hayırlısı....
-
Organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler.Dereceye giren arkadaşlarıda kutluyorum.Hobi adına çok güzel gelişmeler bunlar.Bu tür organizasyonların artması dileğiyle....
-
Pelet namlu içersinde yiv ve setlerin üzerinde ilerlerken hava kaçağı olması çok zor.Yüksek basınç tepkimesiyle ilerleyen peletin etekleri kabak çiçeği gibi açıldığında az da olsa hava kaçağı söz konusu olamaz bence.Amaç tamamen üretim maliyetlerini kısmak diye düşünüyorum.Bu işe ustalar ne diyor acaba?
-
Mayıs ayı böyle organizasyonlar için oldukça riskli bir ay her an sağnak yeme ihtimalini gözardı etmemek lazım.İnş bol güneşli bir gün olur.
-
T12 işte şimdi olmuş.Alırım...
-
Amma attınız ha:)))