bence % 100 yanlış bir deneme bu. o kadar yakından tüfeğin basıncı patlatır. 10-15 metre filan olsa neyse
Aynen katılyorum bu kadar salak bir deneme olamaz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bence % 100 yanlış bir deneme bu. o kadar yakından tüfeğin basıncı patlatır. 10-15 metre filan olsa neyse
Aynen katılyorum bu kadar salak bir deneme olamaz.
Kardeş ben bikaç hafta yokum yokluğumu aratmayın.Selamlar.
Müstakil bir ev ve güzel bir köpek.Allahım bizide gör...Selamlar.
Engin,Bursa fuarında bu silahın tanıtımını bizler yapmıştık.Yanlız kullanmak kısmet olmamıştı.Arazide 6.35 gücünü görünce 9 mm nin neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.Evlere şenlik yani.Fikir vermesi açısından elimdeki 9 mm peleti görmeni isterim.Yanlız belirtmekte fayda var bununla kesme şekere değil kesme şeker kolisine atış yapabiliyorsun!?Masraflı yani :)))))
Elinizdeki T12 nin değerini bilin.Belki uzun bir süre,belkide bir daha hiç ithal edilmeyecek bir tüfeğe sahipsiniz.
Bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum.
Hava müsait olursa haftaya buluşalım.
Kısa mesafelerde de değişen bir şey yok.Tetik düşürme hasasiyeti,konsantrasyon son derece önemli.Tamer bey,bu mesafeden sizden de bir seri atış rica edelim.
Cumartesi veya pazar gününe denk getirebilirsek daha geniş katılım olur.Tüm forumdaşlarımızı bekliyoruz.Selamlar.
Elinize sağlık Osman bey.
Güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler.T12 her açıdan on numara silahtır kullandıkça daha çok keyif alacaksınız.Selamlar.
Metehan bizden geçti ama sen bu yolda yürüyorsun.Al eğitimini çal kapısını şu Hatsanın :)))))
Sayın bulletZ tercüme için teşekkürler.Tabiki öncelik stabilite+isabet ama silah üreticisinin işin estetik boyutunuda düşünmesi gerekiyor.Göğsümüzü kabartacak dört dörtlük bir silah imal etmek bu kadar zor olmasa gerek.Yağ var un var şekerde var eee daha ne bekliyorlar??
Yabancı dilim almanca dolayısıyla tam anlamadım ama Nigel abinin o kadar kelam arasında şunlarıda söylediğini tahmin ediyorum;
1-Çirkin gövde bloğu değişecek.Düz bir blok diktörtgen formda olabilir sağında solunda gereksiz kanallar olmayacak üst kenarlarda ince hafif bir pah olabilir ama şart değil.
2-Gövde bloğu yanında yer alan ve tüfeğin ciddiyetini +estetiğini yerlebir eden logo-amblem plakaları bir daha kullanılmamak üzere devreden çıkarılacak yerine kaliteli serigrafi baskı şahane iş görür.(Kendisini kanıtlamış tüm markalarda olduğu gibi)
3-Kesinlikle namlu ceketi olmazsa olmazı bu tüfeğin.Namlu ceketsiz sokağa bile çıkarılmamalı.
4-Namlu tutucu olmasada olur olacaksa namlu ucunda olmalı.
5-Kundak yanak pedleri tüfekle daha uyumlu bir forma sokulabilir.
6-Tetik o sarı tetik yokmu onu bir daha görmek istemiyorum.
7-Bolt kolu daha dolgun uzun ve topuzu daha büyük olmalı mümkünse siyah meneviş seçeneğide bulunmalı. hface.gif
Ah...şu Hatsan da mühendis olarak çalışmak isterdim.Öyle bir ortamda dünya çapında silahlar üretmek çocuk oyuncağı olurdu.....
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
lynx ,air stripper li namlu ceketi çok farklı bir çalışma gerçekten.Sesi de belli bir ölçüde kesiyor galiba.
Namlu ceketinin görsellikten öteye bir halta yaramadığını söyleyebilirim.Moderatörlü atışlarda alt vurması moderatörün yapısından kaynaklanan bir durum.Güç kaybının ise farklı sebepleri olabilir.Mesela namlu iç oringinin aşınması,Çekiç yayının deformasyonu,setuskur vidasının gevşemesi v.b
Dış çap 22mm iç çap 18mm standart aliminyum profil işini görecektir yanlız pcp nin namlu ve dolum tüpü arasında yeterli boşluk olmadığı için profilin belli bir seviyeden boylu boyunca traşlanması gerekiyor.Traşlamayı tüpün ucuna kadar gerçekleştirip tüpten sonrasını olduğu gibi bırakıyorsun.Daha sonra namlu tutucunun (Varsa)namluyu tutan kısmını söküp yerine namlu çeketini vidayla sabitliyorsun.Tabii bu işlem için kılavuz diş açma aparatı gerekiyor.Namlu ceketini statik mat siyah boyatabilirsin.Ceketle namlu arasındaki boşluğu almak için uygun çaplarda oring kullanacaksın.Bu şekilde çeketi sabitleyip arada namluyu serbest konumda kullanma imkanına sahip oluyorsun.(Free plotıng).Moderatör kulanacaksan namlu ceketini bileziğe kadar ölçü alıp bilezik üstüne tornacıda çektireceğin(Aliminyum) 22mm çap ikinci bir bileziği geçirerek bütünlüğü sağlayabilirsin.Selamlar.
Emeğine sağlık.İnce artıkıl ve lens kalitesi arandığında Nikko.
Harika bir buluşma gerçekleştirmişsiniz arkadaşlar.Bu güzel ortamda eminim üşümek en son aklınıza gelen şey olmuştur.Selamlar.