Şahane grupman olmuş abi ellerine sağlık bu grupman dan sonra ağzı açık kalmıştır herhalde hemde ilgisi artmıştır.
Tetikçi52 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel paylaşım olmuş kardeşim uzun zamandır At 44 videosu izlememiştik dediğin gibi 50 ve 75 videolarını bekliyoruz
-
Abilerim siz şimdiden böyle muhabbet ettikçe ben kıskanıyorum valla maşallah gelsem mi acaba istanbul olsa hemen damlardim ama kısmet
-
Mescidi selamda atışa musait bir yer yok diye biliyorum sonuçta yerleşim yerine yakın bir yer sıkıntı olur.
-
Hayırlı günler önümüzdeki günlerde arnavutköy civarında bir buluşma yapalım diyorum tabi musait olma durumuna göre 1 hafta önceden bir buluşma ayarlarsak katılımcı sayımızda artar cemkaan abimin gittiği mekan hem güzel hem herkese ortak bir nokta gibi gözüküyor ortak bir karar ile bir tarih belirleyebiliriz bayramdan önce olabilir.
-
Katılmayı çok istediğim bir organizasyon ama imkanlar el vermiyor yakın olsa mutlaka o ortamı keyifli sohbetleri ve abilerimi görmek tanışmak için mutlaka ama mutlaka giderdim inşallah önümüzdeki yıllarda katılmayı düşünüyorum yarışmaya katılan bütün abi ve kardeşlerime başarılar diliyorum yolunuz açık pelletiniz isabetli olsun.
-
Bende varım abilerim bir organizasyon düzenlerseniz beni de sayabilirsiniz işim olmadığı taktirde mutlaka gelirim cemkaan abimin verdiği koordinatlara göz gezdirmiştim ama o gün işim vardı fırsat bulamadım önümüzdeki günlerde inşallah buluşuruz hayırlı akşamlar
-
Güzel paylaşım olmuş kardeşim çanakkale de çok var tarlalarda her yerde buda çanakkale savaşının ne kadar çetin geçtiğinin bir gostergesidir ki yanlış hatırlamıyorsam bir müzede havada çarpışan mermilerin sergisi vardı.
-
Geçmiş olsun emrah abi nadiren başa gelen olaylardan biri gelmiş başına inşallah bir daha olmaz geçen günlerde benimde makaranın dibinden kırıldı balığı çekerken vahim durum tekrar geçmiş olsun
-
Çok güzel olmuş maşallah diyelim ki nazar değmesin yapanın ellerine sağlık size de hayırlı olsun kullanımı çok güzeldir
-
Telefondan girdiğim için paylaşamıyor ama avrupada bir otoban kazasında yoldaki arabalar ambulansa yolu öyle bir açıyorlar ki ben ilk izlediğimde çok şaşırmıştım gerçekten şoförler çok duyarlılar dı herkes bir sağa bir sola arabalarını yanaştırarak yol verdiler tam örnek bir davranıştı inşallah bizlerde öyle bilinçleniriz.
-
Cümleten hayırlı olsun Allah ın izni ile gümbür gümbür geliyoruz
-
Oldukça güzel olmuş ellerine sağlık kaan abi inşallah arkadaşlar arasında yer ve mekan konusunda ulaşım bakımından sıkıntı çekmeyiz çalışmadığım taktirde ulaşımda problem olmazsa her zaman takımda yer almak isterim tekrar camiamıza hayırlı olsun.
-
Oldukça güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık ne fiyatı ne kadar acaba fiyata göre sizce performansı nasıl hayırlı olsun iyi uçuşlar
-
Arkadaşlar bu gün vardiye ye geçtiğim için biraz sıkıntı oldu ama uyduğu taktirde her zaman ben varım ve her türlü yardimda da bulunmaya çalışırım öncelikle katılımcı sayımızı belirlemek güzel olur diye düşünüyorum
1.Tetikçi52
-
O zaman arkadaşlar bu konuyu meşgul etmeyelim görüşündeyim ilerleyen günlerde avrupa yakası için bir buluşma konusu oluştururuz eminim sayimiz artar
-
O zaman kardesim sen dene eğer iyi bir netice alırsan bende alicam şimdilik sadece balıkların peşinde kosuyoruz ama sonuç yok
-
Peki hiç 60tl ile av yapabildim mi nasıl iş görüyormu tavsiye edermisin yoksa biraz daha mı fiyatı çıkartayım
-
Bende zıpkın almayı düşünüyorum elimizde basit bir tane var 40tl ye almıştık şimdi daha iyi bir tane almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
-
Tabi önümüzdeki günlerde neden olmasın hatta sayımızı arttırırsak çok güzel olur.