Aynen özellikle avrupa yakasında hiç bir aktivite yok tek başıma atış yapıyorum haliyle biraz soğutuyor.
Tetikçi52 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende bir at44 wx10 long lw kullanıcısıyım şiddetle tavsiye ederim oldukça stabil bir tüfek ki birde regülatör takılırsa yemede yanında yat olur aynı zamanda gerekli ayarları yapılırsa güçüde tatmin edici oluyor. Bt65 hakkında fazla bilgim yok kullanmadım ama daha ağır ve daha az stabil diye biliyorum şimdiden hayırlı olsun
-
Kaliteli bir tüfek fişeğinin ömrü rutubetsiz nemsiz ortamda güzel bir şekilde muhafaza edildiği zaman 10-12 sene bir şey olmaz ama kalite faktörü önemlidir.babamla kullanırken 1 senelik fişeklerin bile patmadığına şahit oldum sonuçta ne kadar para okadar kalite
-
Havalarda güzelken aslında güzel bir organizasyon yapsak çok güzel olur avrupa yakasında herkese uygun ortak bir noktada buluşabiliriz.
-
O kadar güzel olmuş ki duvara asıp izleyesi geliyor insanın hayırlı olsun emre abi baya emek harcamışsın
-
1-2 siluet Ft hedefi alir ve pozisyon calisirsaniz yalniz oldugunuzun farkina bile varmazsiniz
Teşekkür ederim emre abi kendime tahtadan silüet yaptım şimdilik onları kullanıyorum ama ne kadarda olsa bir süre sonra insanın canı sıkılıyor nihayetinde sohbet edip keyifli bir zaman geçirebileceği bir arkadaş arıyor bu konuda siz izmir gurubu çok güzel ortamlar kuruyorsunuz kıskanıyorum sizi yine sağol abi. -
kardeşim selamlar, ben de bir bt65 aldım geçenlerde, daha hala tanışmaya çalışıyorum kendisiyle tanışalım, hafta sonları vs. musait zamanlarda buluşalım isterim... kadıköy barlar sokağındayım, yolun düşerse beklerim.[/quote]
Hayırlı olsun abi inşallah yolum düşerse uğrarım ama kadıköy bana ters kalıyor.
-
Hep başlamak istediğim hoşuma giden bir hobi özellikle şu 4 pervaneliler daha bir başka güzel geliyor bana ama maddiyat bize dur diyor işte herhalde maddi sıkıntı çekmesek evin bir odasını hobi odası olarak dizayn ederiz gibi geliyor
-
Başarılar dilerim gurur verici Allah ın izni ile güzel derece edersiniz inşallah pelletiniz isabetli olsun.
-
Aynen abi fırsat buldukça her zamanı değerlendirmek istiyor insan
-
Ellerine sağlık emrah abi güzel gruplar uzun mesafeleride bekliyoruz.
-
Hayırlı olsun abi keyifi atışlar videolarını da bekliyoruz.
-
Teşekkür ederim siteler konusu ise aksu av ile iletişime geçin derim yardımcı olurlar
-
Paslanmaya neme vs gibi birkaç şeye karşı koruyor metali ama ilk etapta denemek lazım dediğiniz gibi ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
-
NeverWet sıvı ile ilgili bir kaç bilgiye buradan ulaşılabilir oldukça güzel bir ürünmüş özellikle 1 yıl deniz suyunda kalmış cisimin aynı şekilde kuru çıkması çok güzel
http://oncesende.com/product.php?ProductID=930 -
Hayırlı olsun her konuda yerli olarak hızla gelişmekteyiz pelletler de eminim çok güzel olacak ve vitrinlerde baş köşeyi alacak
-
Bende yaylıda kullandım böyle bir sorunum olmadı. sizde en ktü modelini almıssınız ağabey
Aynen doğru en azından pro modelini alsaydınız daha sağlıklı olurdu -
Gerçekten güzel duruyor
aynen akın abi başımızı yakacak şimdide zoraki bana beni al diyor o kadar çok övüyor ki şimdilikkendimi ZORaki tutuyorum bakalım ilerde ne olacak halimiz. -
Bütün camiamıza hayırlı olsun çok güzel duruyor fiyatıda uygun.
-
Hayırlı olsun aksu av güzel seçim ve karar.