hayırlı olsun kardeşim keyifli bol atışlar dilerim
Tetikçi52 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun keyifli atışlar..
-
Hayırlı olsun kaplama çok güzel olmuş bende moderatör ü gümüş renge boyama veya kaplama yapmayı düşünüyorum birde biraz daha bantla sarsaydın daha şık olurmuş hayırlı geceler.
-
Eline sağlık abi çok güzel olmuş en önemlisi alın teri ve el emeği olması insanı daha mutlu ediyor.
keyifli atışlar. -
güzel ve kullanışlı görünüyor ellerine sağlık abi
-
Güzel ve temiz görünüyor inşallah isabeti ve tahribatı'da kaliteli olursa listemize ekleriz.
-
bizde kendimizi havalı tüfek kullanıyo sanıyoruz adam dürbünü ters takıp tüfek kullanıyo helal olsun
-
güzel olmuş ellerine sağlık damarları daha net belli oluyor.birde üstüne (isim vs.)işleme yapsaydınız tadından yenmezdi..
-
silahı güzel sabitle aynısı olur dostum
+1000 -
Eline sağlık dostum.
teşekkür ederim senin grup kadar iyi olmasada -
Tetigi yavas ezerek yaparsaniz dahada grup kuculur...elinize saglik
Elinize sağlık
teşekkür ederim arkadaşlar -
Çok başarılı tebrikler helede rüzgarlı havada. jsb farkı illaki.
atışı nasıl yaptınız, rüzgar etkilemiş biraz
şimdilik herhangi bir yastığım veya sehpağam olmadığı için atışlarımı tahda dan sandık üstüne polarımı katlayarak yaptım -
Çok başarılı tebrikler helede rüzgarlı havada. jsb farkı illaki.
teşekkür ederim aynen jsb gerçekten beni rahatlattı gamodan sonra. -
iyi günler arkadaşlar pelletlerim gelince jsb ile bir grupman denemesi yapmak istedim ve sunuç beni şimdilik tatmin etti atış yaptığım alan açık olduğu için rüzgar haliyle hemen hemen hiç durmadan soldan esmeye devam etti ama nihayet anladımki gamoda yaptığım grupmandan sonra jsb ile bu sonucu alınca ister istemez insanın yüzü yor...
sağ tarafta 4 değil 5 atış mevcuttur.
at44wx-10 long lw ile
hayırlı günler.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/lYvdyJ.jpg][Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/MYL0W1.jpg] -
güzel grupman olmuş ellerinize sağlık 5 atış var dimi hedefte.
-
iyi günlerde kullanman dileğiyle kardeşim Allah kaza bela vermesin...
-
rüzgarsız havada jsb ile gurupmanı görmek isteriz daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum,kendi denemelerimde gördümki gamo ve jsb kapalı alanda 12m mesafade bile fark yapıyor jsb pellet sanki aynı deliğe girmek için gayret ediyorlarmış geldi bana
ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum bakalım jsb den daha iyi sonuç alırım herhalde birde crosman hollow deneyeceğim. -
daha sakin bir ortamda yine aynı mesafelerde ve fazlasını dene, tüfeğini daha iyi tanırsın, olumsuz etkenler (rüzgar v.s.) karşısında ise nasıl davranacağın konusunda fikirler geliştirirsin, bence..
paylaşım için teşekkürler..
teşekkür ederim abi hafta sonu denemeyi düşünüyorum nasipse inşallah güzel sonuçlar alırım -
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar benim tüfeğimin gamo'yu pek beğenmediğini düşünüyorum zaten pellet stoğumda bitti bu gün spariş verdim (jsb-crosman hollow-ince mehmet)olarak inşallah hafta sonu jsb ile güzel bir grup yaparım ve bende bir ohhh çekerim yoksa sıkıntı var diye düşünmeye başlıyorum
-
Rüzgara göre iyi gurupman.
teşekkür ederim
Elinize sağlık tüfeğinizin en stabil attığı değerleri bulup o basınç aralığında çalışırsanız daha güzelleri de çıkar ortaya. Krono yoksa eğer 170 bardan itibaren karton bir hedefe 110 bara kadar hep aynı noktaya atış yapın bir yandan da basıncı kontrol edin. Pelleterin en çok toplandığı aralık genellikle en stabil aralıktır. Her şeyden öte paylasiminiz için teşekkürler
sağol teşekkür ederim hafta sonu pelletlerim geliyor dediğiniz gibi bir deneme yapma fırsatım olur inşallah
30 metrede rüzgardan bu kadar etkileneceğini sanmam.Sorun kullandığınız gamo pellette bence.Imkanınız varsa jsb ile deneme yapın farkı göreceksiniz
bende gamo da diye düşünüyorum hafta sonu jsb yi deneme fırsatım olucak inşallah sonuçlarını paylaşmaya çalışıcam
Alıntı sahibi "celal-x"
30 metrede rüzgardan bu kadar etkileneceğini sanmam.Sorun kullandığınız gamo pellette bence.Imkanınız varsa jsb ile deneme yapın farkı göreceksinizBende hatsan torpedo pellet kullanıyorum gayet başarılı bence oda denenebilir
denenebilir ama torpedo biraz tuzlu şimdilik jsb yi deneyeceğim.