klik yetmiyorsa şimlemeyle çözülmesi gereklidir. klik varken ve yetiyorken şimlemenin bir manası yok. Tüfeği omzunuza aldığınızda artıkıl y yönü yere 90" olmalı bu kadarı yeterlidir.
Turgutsah3232 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Sayın ZETAX siz yanlış anladınız yada ben anlatamadım şişeyi vurmak için bu şekilde nişan almak gerekiyor
hadi ben yanlış görüyorum silahı kullanan herkes mi yanlış görüyor
bide yarın deneyim tekrar bak oruç başıma vurdu sanırım gündüz
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/2v7kq0.jpg]Kundağa yanağınızı kaynak yapıp dürbüne baktığınız yerden bahsediyor sayın zetax. O yüvarlak çevirmeli yerlerden yukarıda oları aşağı-yukarı ayarı, sağ yanda olanı sağ-sol ayarıdır. sağ-sol ayarını en sağa çektiğiniz halde hala sola atıyorsa o sorun başka tabi. O zaman da dürbün ayaklarına biraz müdahale edip tekrar sıfırlamayı denemelisiniz.
-
http://www.texashuntingforum.com/forum/ubbthrea…most_out_of_the
Bununla mesafe buluyormuşsun galiba. daha neler öğreneceğiz
-
-
12-13 yaşlarındayken babamın otomatik tüfeğini aldım av maksatlı çıktım. Sonra arkadaşlar derede yüzüyordu onların yanına gittim. Havaya içindeki fişekleri attım. mekanizma kasıldı. Dile bastım düşürdüm. Korkutmak maksatlı üzerlerine doğrulttum kaçıştılar. derenin ortasına doğru tetiği düşürdüm kıyamet koptu... kaçmasalardı 12 numara saçma dolacaktı her tarafları :)) Evde kesinlikle boş bulundurmak gerek. şarjor takılı olmamalı şarjörde mümkün olduğu kadar boş muhafaza edilmeli
-
bence süper olmuş.
-
-
-
-
-
Geçen gün bende optimayla sıfırlama yapıyorum. 2 saat uğraştım sürekli yukarı sağ çapraza atıyor. En son tesadüfen fark ettim. L-up yazan kısımları yanlış yerlere yapıştırmışlar :)) Optima güzel dürbün ama arada işçilik hatası çıkabiliyor.
-
Sarsıntı bir miktar var da ben biraz abarttım olayı :))
-
Allah muhafaza sarsıntıdan arızalanır filan yazık olur dürbüne.
-
Bana kalırsa fiyat çok cazip. Zira bir tüfeğin ayarı için saatlerce uğraşmak gerekir.
-
ekiz regülatör olsun. isim aramaya gerek yok.
-
bt65 ini satıp at44 e gecen 2 kışıye şahıt oldum,,hatta 1 kişide benım satılık at44 le bt65 ı takas etmek ıstedı..toplam 3 kişi...bu size fikir verebılır
+1
-
Eline koluna sabrına sağlık. kanaatimce süper üstü bir şey olmuş.
-
air ranger sumatra arasında ağırlık farkı ne kadardır bilen var mı?
bir de air ranger 300 veya 500 bar basacak pompa var mı sonuçta 550 barda test ediliyormuş. 500 bar basılsa 150 fpe rahat görüür heralde
diğer sorumda 90 fpe olarak kaç atış yapar kaç pompayla basılabilecek maksimumbasınçta?(air ranger)Her hangi bir akışkanla test edebilir. Örnek su.
-
cam macunu deneyebilirsin
-
öyle havaya atılmaz havadakine de o şekil atılmaz. havada askıda kaldığı milisaniyelik bir an vardır. o ara yapıştırdın yapıştırdın yoksa biraz zorlanırsın.