halis muhlis tütün, o da iyisini bulabilirseniz
hunterfm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Daystate Wolverine .303 Hilite
tadından yenmez ah bi olsa
-
ikinci el güzel tüfekler sıfırına göre uygun fiyatta satılıyor forumda, nasibiniz varsa denk gelir inşallah
-
cricket ler de var ama kurdan dolayı onlar da uçmuştur, yine de fx impact a nispeten ucuzdur.
-
zaten tadı kokusu hiçbirşeyi domates değildi şimdi fiyatı da domates gibi değil, muzdan pahalı.
-
-
İki kilo domates Deli para hemde -_-
ben almadım inat ettim domates yemiyorum artık
-
Aslında tam olarak ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Eğer avcı iseniz ve domuz avına gidiyorsanız bence yarı otomatik safirler işinizi görür. Ama yeni nesil alın eski nesil de çok takılmalar oluyor. Hayır keyfe keder av yapacağım diyorsanız da tek kırma bir Baikal alabilirsiniz. İyi bir dolum ile ördeği sakarmekeyi cansız düşürebilirsiniz.
Şu ana kadar bir kaç defa 36 kalibre deneme şansım oldu ama baikal ı çok beğendim. Fiyat olarak ta haklısınız tek kırma için yüksek fiyatlı.
safir kullanıp da memnun kalan nadir insan var malesef
-
fx impact e bakabilirsiniz
-
İçlerinde en iyisi derya mk12 , klasik gaz pistonu tahrik sistemini kullaniyor. Piston namlu uzerinde daha sorunsuz denenmis bir sistem. Bana sorarsaniz şarjorlu tufek almayin derim yinede.
ben de hala şarjörlü tüfeklere güvenemiyorum, modellerde istikrar yok aynı modelden kimi memnun kimi sorun yaşıyor, biraz daha zamana ihtiyaç var platformun tam oturması için galiba
-
listedeki walther ve daisy hariç hepsini kullandim bb atmak istiyorsan makarov pm 40 pellet atmak istiyorsan cz p09 8+8 blowback olanı alın memnun kalırsınız. P320 kesinlikle almayın Sig Sauer markasını neredeyse 3 modelinide sonra 2 ayda denedim hepsi ariza yada bur takim sorunları mevcut aman uzak durun sig sauer in havalilarindan, cz 75 p09 blowback 8+8 sarjor yazacak karistirmayin cz p09 un bb atanida var. F92ler airsoft dan farksiz ne attigi yer belli ne güç var. Colt 500kusur tele fiyatini hak etmiyor bb atan bir tabanca icin lux pahaliliginda sadece gerceginin nami var havalida adı var hic bir seyi hosuma gitmedi tabancayi elinde sag sola salliyorsun ti git mingir sesler çıkıyor. Özetle bb atacaksan hem gercekci olsun diyorsan pm40
kesinlikle katılıyorum
-
şehirler arası yolculukta kutu, kısa mesafelerde kılıf tercih ediyorum ben de
-
stoeger de yeni modeller çıkardı ancak türkiye de daha göremiyoruz piyasada
Daha önce hatsan mod 125 sniper ve stoger atac havalı tüfek kullandım . Atac tüfek isabeti Herseyiyle çok keyifli bi tüfekti. Yine o ayarlar da bi tüfek arıyorum . Hedef 50-100 m arasında isabetli keyifli atışlar yapabilmek. Başka tavsiyelere de açığım
-
1000 Tl gibi bir bütçe varsa ithalde gamolara yaklaşabilirsiniz ama bence parasını karşılamayan tüfekler.
Yerli olarak hatsanın striker 1000x ahşabını kullanıyorum.Gayet memnunum işçiliğinden,isabetinden,hafifliğinden.50 metreye kadar çok keyifli atışlar yapılabilir.Magnum sınıflarını önermiyorum.1000x gibi orta sınıf bir yaylı bile 100 atışta bir vidalarını gevşetiyorsa bunları düşünemiyorum.Locktite ile en son vidaladım galiba artık pek gevşemez.Vortex'i gaz boşaltma,fabrika harici tamir yoksunluğu için önermem.Klasik yaylı sistem candır,bakınız dianalar,tx ve hw ler
İthal olarak görünüş açısından en çok cometalar hoşuma gidiyor ve fiyatları da uygun.Ama bakımı için elinizin tornavida tutması gerek.
-
İsabet güç kalite işletim maliyeti yani ZORAKİ
aynen katılıyorum zoraki başlı başına yeri ayrı bir silah
-
stoeger x20 supressor
-
Avfoni'den, Hilalav'dan, Aksuav'dan, Kafkasav'dan,Yabanavmalzemeri'nden pek çok alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım
-
bir adet mangalcı arkadaş edinmeyide unutma.
Bu olur mu? alsak mı
-
mod55 i bir arkadaşına hediye eder atış grubu yaparsın kendine..
Fikri çok beğendim
-
supertact için spesifik olarak düşünmedim, ev ortamında atış için kullandığım için demiştim düz uçlu mermiler saplanmıyor diye, fazla kuvvetli olursa düz uç olduğu için penetrasyon olmadan geri sekme ihtimali var dediğiniz gibi ya da delip geçme ihtimali de var süngeri