ben zorakiyle atıyorum o yüzden bi sorun yaşamıyorum, sekenler de tehlike oluşturmuyor, supertact ta denemek lazım
sünger de öyle özel bişey değil şark köşesi minderlerinin birinin arkasnı çevirip koydum:)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben zorakiyle atıyorum o yüzden bi sorun yaşamıyorum, sekenler de tehlike oluşturmuyor, supertact ta denemek lazım
sünger de öyle özel bişey değil şark köşesi minderlerinin birinin arkasnı çevirip koydum:)
p226 ve p250 nin şarjörlerini hiç beğenmemiştim, özellikle her p226 da her yeri metal yapmışlar şarjörü alınca bu ne diyor insan çok narin duruyor ince plastik kazara yere düşse ya da ayak altında basılsa anında kırılacak gibi duruyor, tabancadan ciddi manada soğutmuştu beni
Bunun şarjörünün durumu nasıl acaba?
Ben ev ortamında ( 5-8 m)düz uçlu( match) pelletler kullanıyorum arkasına da sünger koyunca tehlike yaratacak sekme olmuyor, uçlar düz olduğu için süngere de saplanmıyor, sünger sert olmadığı için de hedefe çarpınca gürültü çıkarmıyor
Aynen Atak Arms zorakideki kalitesini bozmadan hatta daha da geliştirerek zarif kompakt bi pcp yapsa hatta yaylı da yapsa tadından yenmez
Zoraki! İster 3 metrede kürdan kes, ister 30 metrede şişe vur. Saçma da kaliteliyse kaçırınca sinir olursun, çünkü bilirsin kaçıran sensin silaha bahanen yok
aynen katılıyorum, zoraki de diğer havalı tabancalardan alamadığım en önemli özellik bu, silahın doğru yeri vuracağını biliyorsun, saçma da kaliteliyse iş atıcıya kalııyor
akus, huğlu, akdaş, yıldız hepsi iyi silahlar üreten yerli üreticilerimiz, bütcenize göre bir model beğenip, bir mağazada tüfeği omuzlayarak size uyup uymadığına bakarak almanızı tavsiye ederim
Mercan Kamp'takiler samimiydi, dedi 175 tl fiyatı 200'den satış yaparsın dediler. namlu yurt dışından geliyor galiba euro artınca artmış!!
Atak Arms'a mail attım, meydan kamptan temin edebilirsiniz dediler, Meydan Kamp'a gittim, Mercan'a yolladılar, orada ellerinde yokmuş, sağolsunlar Atak Arms'ı arayıp fiyat aldılar, 200tl ye getiririz dediler, fiyatı yüksek bulduğum için almadan geri döndüm, üzerine ekleyip s2. el bi 4.5 tabanca denk gelirse almak daha mantıklı geldi sadece namluya o parayı verene kadar
ptt haricinde çok sıkıntı olmuyor da beyana bakıyorlar eğer güzel paketlerseniz ama ptt de paketi açıp baktıklarını biliyorum istanbulda ne var bunda diye bir ara
Cevabınız için çok teşekkür ederim
makine parçası, matkap vs olarak belirtirseniz daha kolaylaşıyor nacizane tavsiyem
İlk çıktığında ben de çok heves edip almak istedim, bu yılki av fuarında inceleme şansı bulmuştum, nerdeyse her yeri metal olan bi tabancaya o kadar zayıf plastikten bir şarjör yapmışlar ki... şarjörü görünce kaçtı bütün hevesim
Zoraki Hp-01 ultra 5.5 tabancaya 4.5 namlu almak istiyordum fakat forumda ultra 5.5 un namlusunun sabit olup değişmediğinden bahsediliyodu bir yerde kafam karıştı, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum
En son gidip görerek deneyerek aldım. Tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
+1