Ben tüfeği sattım O zamana yenisini almış olursan ben de varım
OĞUZ-HAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1. linkteki parça, 88 gr Air Source tüpünü paintball tüpü yerine takabilmek için. Bu parça ile paintball tüpü kullanılamaz.
Tam tersi amaç içinmiş yani En iyisi parça imal ettirmek anlaşılan..Teşekkürler..
-
Alıntı
Eksik yazdığımı farkettim, paintball tüpünü takabilmeniz için her iki parçayada ihtiyacınız var,
Bunu kastettiğinizi anlamıştım.Ayrıca regülatör ve hız artışı ile ilgili bilgi verdiğiniz için de teşşekür ederim,artık aklıma takılan bir konu kalmadı
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim Mustafa bey.
-
Arkadaşlar merhaba.Crosman 1077'ye aşağıdaki modifiye kitlerini alırsam paintball tüpü bağlamam için yeterli olur mu ve bu işlemden sonra 1077'nin 625 fps'lik hızında bir artış sağlayabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum,aslında forumda bununla ilgili bir uygulama görmüştüm sanki;ama aradım bulamadım
http://www.archerairguns.com/ProductDetails…storyRemove=107
http://www.outdoormarksman.com/product_info.p…oducts_id=82903
-
Bugun oğuz-han ile bağluma atışa gittik..Tanışma faslı oldu bizim içinde.. 7- 8 metreden sonra soda şişesi gözükmüyordu.Feci sis vardı ayrıca dizlerime kadar kar'a batıyordum...
Bu sefer de şişeleri ben dikiyim desem de Spancy her defasında kendini feda etti,karla oynamayı da seviyo olabilir tabi Çok sis vardı ama en azından tanışmış olduk artık devamı gelir kimse bizi tutamaz
-
1 tane kalmış onu alıcak getirtcek abimiz bana
Ben şans diye buna derim
-
yedek olarak sıfır bitane daha sipariş verdim napayım çok seviyorum bu makineyi
Bence sipariş ettiğinin 1. nesil olduğunu kastetmemiş arkadaş...
-
arkadaşlar merhaba . ben yeniyim ve pcp ler hakkında çok az bilgim var hatta yok diyebilirim.tüp dolumu yaparken oksijen kullanılabilir mi?
Benim pcp'im yok ama forumda bu konu hakkında o kadar çok durdu ki üstatlar ben bile biliyorum.Pcp tüpünü oksijen gibi yakıcı bir gazla doldurursan, silahı tetiğe bastığında infilak etmeye hazır bir bombaya çevirirsin.Çok çok tehlikeli olur Bence forumu iyice araştırmanda çok fayda var,pcpler çok teknolojik aletler ancak yanlış kullanımda çok tehlikeli olabilirler....
-
Birincisi için geçmiş olsun ikincisi de hayırlı olsun
-
Bende pellet demekten rahatsız oluyorum, pellet inde aslında tam karşılığı tablet anlamlarına da geliyor, preslenmiş kömürede pellet deniliyor, Benim önerim herkes bir isim çalışması yapsın en beğenilen 10 tanesini oylayalım ve kazanan kelimeyi kullanalım.
Bence mükemmel olur.Herşeyi TDK'dan bekleyemeyiz ya da daha çok bekleriz Hem burada yani Türkiyenin en büyük havalı silah forumunda yeni bir kelime kullanılırsa çok kolay tanınacağına ve kabul göreceğine eminim.Düşünelim bakalım
-
O kadar oldu mu yahu bir an önce başlayım bari yoksa iyice cahil kalcam bu konuda
-
Bahar geliyor yavaştan bundan sonra çok şansın olcağına eminim..
İşallah
şimdi lost 7. bölümün altyazısını bekliyorum...Bitsede başlasam
Şu lost u izlemeyen tek kişi benim galiba ama bigün hırs yapıp 72 saatte hepsini birden bitircem Spancy sana iyi seyirler
-
Arabayı servise verdim.Bugun evdeyim ve çıldırıyorum.Havada güzel... Atışa çıkamıyorum, bağlum gibi bir yer otobandan 15 dk iken
Spancy mesajını görene kadar ben iyiydim Ama şimdi hadi ya keşke bugün gidebilseydik dedim,zaten bizde yani en azından bende şans yokki
-
avşar fena görünmüyor gercekden capaksız bir pallet denemek lazım birde hepsi aynı boyutda diyosan bazıları sıkışma bazılarında gevşek kalma gibi bi problem yoksa kullanılabilir .
Evet hepsinin aynı boyutta olması da çok hoşuma gitti Sonuç olarak merak eden varsa deneyebilir arkadaşlar.Ben sadece bilginiz olsun istedim.Herkese iyi atışlar...
-
Arkadaşlar ben bu pelletlere pellet dendiğini bilmeden önce de bu pelletlere hiç saçma dememiştim,zira saçma, av fişeklerinin içindeki küçük kurşun bilyelere verilen isimdi ve bu ismi pellet için de kullanmak bana çok saçma geliyordu ve pelletleri hep havalı tüfek mermisi varmı diye isterdim çook eskilerden yani hiç saçma demedim,çünkü o başka birşeyin adı.Dil yaşayan bir varlık olduğu için eski kelimeleri,isimleri yeni çıkan herşeye aynen nakledemeyiz, en azından ona uyarlamamız lazım.Uyarlama olmazsa malesef yabancı sözcükler dilimize yerleşiyor,başka şekilde bunu engellemenin bir yolu yok.Bu yüzden pellet diyen arkadaşların özenti olduğu için bu kelimeyi tercih ettiklerini hiç sanmıyorum
Anlayınca da "haa havalı gurşun saçması" diyor.
-
ayrıca o göleti çok merak ettim. 2 senedir hiç balığa gidemedim. hem balık hem atış olursa tadından yenmez. tabi bu havalarda balık işi zor biraz ama...
Ben orda hiç balık tutmadım açıkçası,ama tutmaya çalışanları gördüm oranın yerlileriydi demek ki balık var Dün de burda balık mazlemeleri satan dükkandaki adama sordum sazan ve pullu çay balığı varmış.Hakikaten atış ve balık bir arada olursa değmeyin keyfimize
-
Öğleden sonra hafta içleri bende gelebilirim. Yalnız kar çamur fazla olmazsa iyi olur. En son bi tarlaya girdim 100 metre tarladan birbuçuk saatte çıktım.
Karı çamura tercih ederim kesinlikle Haftaiçi mükemmel oluyor bence çünkü herkes işte bi tek ben piknik alanında oluyorum
sık kullandığım bir yerim var ama mesafe 100 mt yi geçmiyor
Drezin abi açıkçası o mesafe bana fazla bile gelir yaylı-pistonlu tüfeklerle
-
+1000
Fişi arayıp buldum,fiyat 2 ytl'ymiş arkadaşlar..
tesekkurler yanı bır nevı uretım hataları
bırde alttaki pellet kaliteli bir markaya benzıyorÖnemli değil evet alttaki pellet gamo expander. Zaten bu yüzden konuyu açmıştım ,gamolardan artık memnun değilim.Benzer fiyata ikame pellet bulmaya çalışıyorum...
-
arkadaşlar ben hala capagın ne oldugunu anlayamadım
Çapak pelletin normal formunu bozan her türlü şekil bozukluğudur. Mesela bu pelletde çapak yok,formu mükemmel zaten gerçek de değil
[Resim Engellendi: http://img26.imageshack.us/img26/6863/picture63.png]
Bu resimdeki pellet de ise çapak sayılabilecek ve kalıptan kalan fazlalıklar var.Pelletin tepesinden eteğine kadar iniyor,tam ortada.
[Resim Engellendi: http://img24.imageshack.us/img24/7673/sdc10109.th.jpg]
Büyük resim http://img24.imageshack.us/my.php?image=sdc10109.jpg