OĞUZ-HAN tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Oğuz-han
    Evet belediyenin solundan giriyorsun.Villaları geçiyorsun, millet araba yıkıyor o yokuşuda bitiriyorsun ve hemen sol'a giriyorsun.10 km kadar yok bile Kar olmasa hafta içi haftasonu gelirim walla

Karlar erisin güzel bir buluşma ayarlayalım, o araba yıkayanlara bir de pınarlardan su dolduranlar eklenmiş kuyruk olmuşlar vallahi damacanaları kapan gelmiş ;şrofls;.;şrofls;.;lol; Artık ben arada karlar erimişmi diye kontrol ederim ;dance;;dance;;dance;;grin;

Geçen gün bir av bayisine havalı silahıma round bilye almak için gitmiştim.Gitmişken pelletlere de bakıyım dedim.Dükkanda sadece avsan marka pelletler vardı.Kutusunu açıp kontrol ettiğimde gerçekten çok güzel ve tamamen çapaksız pelletlerle karşılaştım.Denemek için 1 kutu aldım,100 tanesine 2 yada 3 milyon verdim tam hatırlamıyorum.Bugün pelletleri denedim ve gerçekten şaşırdım.Yanımda gamo rocket,expander ve ince mehmet de vardı.Ama avsan marka pellet hepsinden çok daha iyi sonuç verdi.En son çok dikkatli nişan almadan ortalama 50-60 mt. civarındaki ağaçlara dürbünsüz atış yaptığımda da(ağaçlar kuruydu tabiki) bu pellet hakikaten çok isabetli geldi.Gamo ile atarken çok daha iyi nişan almam gerekirken bu pelletlerle çok daha az efor sarfettim.Ayrıca yerli üretim gamolarda bile çapak varken bunda hiç olmaması garibime gitti :!: aynı zamanda pelletlerin hepsi aynı boyda,yuvaya yerleştirirken hepsi aynı şekilde rahatça oturuyor.

[Resim Engellendi: http://img8.imageshack.us/img8/2605/sdc10102.th.jpg]

Yazıyı okudumda sanki reklam yapmış gibi olmuşum 8o Ama yine de sizlerle paylaşmak istedim,belki de sadece benim tüfeğim bu pelleti çok sevdi,yine de denemenizde fayda görüyorum,çünkü fiyatı da çok uygun. Pelletlerin resimlerini de ekliyorum. Hepinize iyi atışlar arkadaşlar...

[Resim Engellendi: http://img26.imageshack.us/img26/6452/sdc10101.th.jpg]

[Resim Engellendi: http://img24.imageshack.us/img24/3340/sdc10100.th.jpg]

Resimleri büyük eklemeye çalışmıştım ama olmamış incelemek isteyen arkadaşlar buradaki linklerden bakabilirler...

http://img24.imageshack.us/my.php?image=sdc10100.jpg

http://img26.imageshack.us/my.php?image=sdc10101.jpg

http://img8.imageshack.us/my.php?image=sdc10102.jpg

Bağlum tarfını ocak ayında ziyaret ettim. Ve göz alabildiğine boş tarlalar var.. Yer çimen ve yol'a araba giriyor.

Ben bugün dayanamadım ve bağluma gittim ;şrofls;.;şrofls;. Bu sefer göl tarafına değil de belediyeyi geçtikten sonra sol tarafa gittim 10 km kadar.Spancy dediğin gibi her yer göz alabildiğine tarla, yer yer ağaçlar da var.Ama yazdan tek farkı her yer 20 cm. kar altında ;atlise; Madem gidiyorum tüfeği de alıyım demiştim e tabi daldım karların arasına x;.z Pek zor olmadı ama saat ilerleyince hava baya soğudu,yinede eve dönerken 100 e yakın atış yaptığımı farkettim ;atlig; Arkadaşlar hafta içi müsait olan varsa ben hafta içi de gelebilirim hiç sorun değil ,haftasonu müsait olanlarla da haftasonu gelirim abarttım galiba olsun ben yine de gelirim ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

Mesela keçiörene yakın kösrelik diye bir köy var, küçük bir gölet görünüyor, ağaçlık güzel yerler var.

40° 4'37.21"N

32°52'14.20"E

Bu gölü ben biliyorum aslında çok da yakın, bağluma vardıktan sonra en geç 15 dakikada ordayız.Burda hem atış yapıp hem de balık tutmayı planlıyorum.Ama maalesef bir dezavantajı var,haftasonları özellkikle havalar ısınınca atış yapmak olanaksız çünkü çok kalabalık oluyor.Kışın gidilmesi de mümkün değil eğer yerler ıslaksa;çünkü 3 km toprak yol var ve çok yumuşak. 4*4 araçlar bile gitmekte zorlanır ve etrafında yer yer 5 metreye varan düşük banket var. Ben hafta içi gitmiştim ve çok da memnun kalmıştım.

bu hafta gelemem ama diğer haftalar ben de size katılabilirim

Mcema en yakın zamanda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ankara Team kabına sığamıyor artık ilçeler arası farklı yerlerde buluşmalar başlıyor, bravo Ankara x;.z boyle bir organizasyonu da hayata geçirmek isteyen arkadaşlara tebrikler ve başarılar

Emporto, tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum sana, iyi niyetle yaklaştığın için.. ;d;

Mühye güzel bir yer, tesislerin varlığı fark yaratıyor. Ama, oğlum doğtuktan sonra boş zamanım o denli azaldı ki, yakın bir yerler bulmak benim için acil bir ihtiyaç halinde. Bu açıdan Bağlum benim açımdan Mühye'ye alternatif olabilir. Ancak, bunun önemli bir dezavantajı; Mühye'ye giden arkadaşlar oldukça deneyimli ve değerli insanlar. Bundan mahrum kalmamak gerek.

Ankara Team'a üyeyim,oradaki arkadaşların çok değerli olduğunun tabi ki farkındayım aynı sizin gibi,ama malesef çok niyetlendiğim halde buluşmalara hiç gidemedim kişisel sebepler yüzünden.Bu yüzden genel de bağluma gidiyorum ve artık yalnız gitmek istemiyorum tek amacım buydu ;dance; ,yoksa mühye köyüne bir alternatif düşüncesi açıkçası hiç aklıma gelmedi,hatta olanaklarım imkan verince ilk yapacağım iş mühye köyüne gitmek ;şrofls;.

Bende Etlik taraflarındayım..Bağlum içinden 5 km uzakta güzel bir alan buldum.Atışlarımı orda yapıyorum.Ama malum havalar çok soğuk 2 haftadır gidemiyorum...Bir buluşma olursa ve acil işim çıkmassa atışa bende gelebilirim..
    Birde Drezin abimiz vardı o da keçiören'de oturuyor sanırım.. Bir elin parmağını geçtik bile :)

Merhaba Spancy.Yakınımda ne kadar da çok dost varmış yahu haberim yokmuş ^^ Bağlumda bulduğun yer bizim için çok önemli aslında,çünkü benim bulduğum yerler haftasonu kalabalık olabiliyor,kalabalık olmayan yerler de görsel açıdan pek hoşuma gitmedi açıkçası.Görüşmek üzere...

yayı o yay takma aparatı (hiç görmedim kendisini) olmadan takabilirmiyiz kendimiz yoksa illa lazımmı?
    Saygılar...

Yay takma aparatı büyük kolaylık sağlar ama zaruri olan birşey değil.Fakat mutlaka 2 kişi ile takılması gerekiyor bu aparat yoksa.Ayrıca tüfeği ilk defa parçalayacaksan bu senin en az 4 yada 6 saatini alır.Parçalama ve birleştirme.Diğer bi konuda eğer tüfeğin çok güçlü ise örn. 4.5 ve 340-60-80m/sn ise yayı da buna göre çok daha sert olacaktır demek.Yani çok zorlanabilirsin özellikle ilk seferde.Eğer bol vaktin varsa yani aceleye getirmeyeceksen,forumda gerekli araştırmaları yaptıktan sonra ve bir yardımcı da bulduktan sonra bu işe kalkış derim.Yoksa hem atışa gidemezsin planladığın zamanda hem de tüfek binbir parça bi kutunun içinde tamirciye gitmek zorunda kalırsın ;atlı{#

Tandoğan metrosundan çıkınca beşevlere doğru yürü,100 m. felan ilerde solda gümüş pastanesi var onu geç,ilerde benzinlik var,benzinliğin yanından sola dön..20 m. ileride bi dükkan var.Hem tüfek satıyor hem de bakım,tamirat felan yapıyorlar.Orada tüfeği kolayca söktürüp,birleştirebilirsin.Kolay gelsin..

abi bi silaha bak birde televizyona bb atsa televizyon camını sadece kırar ki onada 2kmlik atış gücü gerek bence gerçek mermi yada iğne atıyo

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Buradaki orjinal vidyosunda M-134 Full Automatic BB Minigun! başlığını taşıyor.Her halde vidyoyu çekenler ne attığını biliyorlardır :thumbup: Şu an canım sıkılıyor bak eski bir çin işkencesi anlatıyım sana ½bay£bay`; Öncelikle adamı yere yatırıp kafasını sabitlerlermiş,sonra da tam alnına gelecek şekilde 4-5 metre kadar yüksekten 1 saniyede 1 damla düşecek biçimde su akıtırlarmış.Zamanı tam hatırlamıyorum ama en sonunda adamcağız delirirmiş.Bunlar eski kaynaklarda geçen garip ve gerçek çin işkencelerinden bir örnek x(; konumuza gelirsek BB'ler camı kırdıktan sonra da enerjilerini nakletmek zorundalar,yani vidyodaki gibi seri bir atış kolaylıkla bu sonucu doğurur,yoksa kim derdi ki 1 su damlası bir kişiyi delirtebilsin ;kovboys;

W&S SPEİCİAL yazıyor torpedo150 kundağının aynısı altdan kırma kollu üstünde W&S 3.9X44 dürbün var fiyatı 350 ytl ,bu tüfeğinde saçma koyma haznesinde yiv seti yok ve namlu başlangıcındada yiiv seti yok boru gibi ama ondan sonra yiv seti başlıyor.ben zannediyorumki bu tüfek

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.Evet sideprensi07 bendeki tüfek de bundan W&S SPEİCİAL.Sanırım resimdeki tüfeğin üst modeli olan tüfek bu,o yüzden namlu başlangıcında yiv-set yok.Şimdi gelelim asıl meseleye #hims Bugün adam gibi deneme maksadıyla aldım tüfeği bağlum taraflarına gittim.İlk gün doğru dürüst deneme fırsatı bulamamıştım çünkü piknik yeri çok kalabalıktı ve huzursuz olduğum için rahat ve bol atış yapamamıştım.Bugün ilk fark ettiğim şey şu oldu.Tepmesi çok olan bir tüfekle daha önce hiç atış yapmamışım ;dance; Önce kendime güzel bir ağaç dalı buldum ve tüfeği üzerine koyarak aynı zamanda dipçiği biraz daha sert bastırarak destekli atış yapmaya başladım.10 atışta gez ayarını halledebildim.Geçen gün 6 m den vuramıyordum ya ;avci; bugün ilk 10 dakikada 10 m.den şişe vurmaktan sıkıldım ve 25. m'den atış denemelerine başladım.Sonuç güzeldi,kendi hatam dışında kaçırdığım atış yok gibiydi. ;#taban^l Ancak kardeşimi dersaneye bırakacağım için 1 saat sonunda desteksiz 20. m.'de şişe patlattıktan sonra ;d; yine araziye veda etmek zorunda kaldım,ama bu sefer içim rahattı ;atlise; Biraz ağır ama tatmin edici bir tüfek,ayrıca delikli kabzesi, daha sert ve sallantısız bir tutuş konforu sağlıyor. Şimdi tek sorun olarak kutudan çıkmayan stoper ve kullanma klavuzu için aldığım yeri aramak kaldı..Herkese iyi atışlar ;kovboys;

Dostlarım merhaba.2 gün önce hatsanın ankara bayisinden mod 140 5.5 aldım ama çok önemli bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

[Resim Engellendi: http://img165.imageshack.us/img165/6146/dsc00151fb5.jpg]

Buradaki sağ resimde pellet yükleme haznesini açtıktan sonra namlu başlangıcına bakınca yiv-set başlangıcı açıkça görülüyor.Benim tüfekte ise burası tamamen yuvarlak.Namluya ışık tutunca da yiv-set ler belli belirsiz görülüyor.Ayrıca ben 6 m den soda şişesini kırabilmek için baya uğraştım aslında fena değilimdir ama bu tüfekte böyle oldu.En sonunda tüfeğin dipçiğini omzuma çok sert dayayınca birkaç şişe kırabildim.Bu istikrarsızlık tüfeği ve tepmesini tanımamamdan mı kaynaklanıyor yoksa Yiv-set de bir sorun olabilir mi acaba?Eğer varsa hatsanı ararsam direk ilgilenirler mi yoksa başımı ağrıtırlar mı? Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler..

Geçen yaz memlekette nehirde balıklar yüzüyordu,suyun yüzeyine çok yakınlardı.Denemek için bir atış yaptım açıkçası vuramayacağımı sanıyordum ;rofl.; Tabi pellet balığı deldi geçti,fakat balık bikaç saniye içinde battı,yani hayvan niyazi oldu..Ondan sonra da birdaha atmadım tabiki,çünkü yaralayıp yakalayamama yüzünden kara hayvanlarının bile avı yasakken bir balığı yakalamak hem de suda :him:s çok daha zor,bu balık ölüykende geçerli akıntılı bir suda.Bence boşuna denemeyin,balıkcağızlarda boşyere canından olmasın.Ama oltayla tutacaksanız afiyetle yiyin bizede yollayın ;şrofls;.;şrofls;.#hims

Arkadaşlar merhaba.Evde kullanabilmek için crosman 2100 almaya karar vermiştim,bu tüfeği araştırırken airmaster 77yi gördüm ve çok hoşuma gitti.Ancak 2100'den tek farkı fiyatının 50 YTL daha pahalı olması.Acaba benim farkedemediğim bir teknik artısı var mı yoksa sadece görünüş farkı mı var?İkisi de aynı marka olunca bir farkı olmalı diye düşündüm.. ;atlise;

ilkokulda öğretmenimin söylediği şu söz hala aklımdan çıkmaz.'' çocuklar , bir inek yavru yaptığı zaman bunu her gün iki sefer kaldırıp indirseniz buna devam etseniz ,inek olarak büyüdüğündede kaldırabilirsiniz .çünkü antremanlısınız .ama normalde ineği kimse kaldıramaz.''

şimdi sizde ağırlık sırasıyla hatsanları yazmışsınız .demekki hafifinden kullanmaya başlıcaksınız. ağıra doğru gittiğinizde ,rambo gibi kas olunca tüfek size kuş gibi gelecek. yani siz hemen mod 33 ten başlayın bence

Bu hikayeyi eskiden de bana dedem anlatırdı..Aslında ağırlık da çalışıyorum iyi fikre benziyor ;şrofls;.

günde 12 terardan 3 set yapsam ramboyuda geçerim ;keyf;;box;x;şrofls;.

Şaka bi yana ağırda olsa işallah bu tüfek beni utandırır ve güzel bir alet çıkmıştır ortaya.Bakalım test sonuçlarını bekliyoruz..En azından destekli atış sevenlerin işine yarar.. :thumbup:;atlise;;atlise;