hatsan_sniper tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Vayy vayy vayyy gercekten güzel grupmanlar olmus keske mesafeleride yazsaydin :) en yakin zamanda JSB li grupmanlarinizi da bekliyoruz :)
    Ama kücük nacizane bir öneride yapmak isterim .. Mod 85 ve o grup silahlar icin 18 grain fazlasiyla agir gelir yayi zorlamanin anlami yok bence benim yayli mod 99 da en iyi sonuclari 13.43 kirmizi JSB ile aldim ama istersen 15 grainide deneyebilirsin ;) Ama 18 i ben bt65 gibi bir silahda kullaniyorum mod 85 icin uygun olmadigi dusuncesindeyim .

Merhaba arkadas dün Bt65 ile videolar izlerken gördüm birisi bt65 ahsap kundakli modele Hatsan Bipot takmis ve silah gercekten cok yakısıkli olmus ... Bende kendi silahima ayni islemi yapmak istiyorum ancak öncelikle siz üstatlarimdan bir iki konuda yardim istiyorum ...
    Bu işlemi kundakta herhangi bir yaralamaya sebep olmadan yapabilir miyim ?
    Yapabilirsem nasil yapabilirim ... Bt 65 ahsap kundaga bipod takan arkadaslarimiz var mi ?
    Tesekkurler ...

Sayın 1903 kardeşim :)

Ben senin tüm paranı hobiye yatırma taraftarın değilim :) evet hobimiz çok pahalı bir hobi insan canı da çok güzel silahlar çekiyor çekmiyor değil ancak sende benim gibi öğrencisin daha bu yaşta ne güzel birikimler yapmışsın kutluyorum ancak o parayla oradaki tüm silahları alman paranı çarçur etmekten başka birşey değil ... Yarın kendine göre ihtiyaçların olacak laptop almak isteyeceksin yada yurtdışında dil kursuna gideceksin ... Bu sebeple bu yaşta o kadar parayı o silahlara yatırmanı tavsiye etmem kardeşim ..Yarın üniversiteyi bitirirsin işine girersin alım gücün yükselir istersen git Fx al ama 14 yaşında bu kadar pahalı silahlarla oynamak sanırım çokda güzel bir fikir değil gibi :) . Haa unutmadan tabiki son karar senin kardeşim .. Biz senin büyüğün olarak sadece sana yön gösterebiliriz ama gidip gitmemek sana kalmış bir durum..
    silah konusuna dönersek kardeşim ben sana kesinlikle at44 pa yı önermiyor kessinlikle silahı internetten almadan git ve silahı dene ..çünkü aksamları o kadar da kalitelideğil ne yazık ki zaten bu at44 pa nın satılmadığının bir göstergesi kardeşim ...
    Diğer sorduğun silahlar konusunda forumumuzda onları kullanan çok güzel ustatlarımız var ..Benim bişeyler söylemem biraz yanlış olur .. Ancak kendi fikirlerimi söyliyebilirim ...
    Galatian güzel bir tüfek almak istediğim bir tüfekti ancak çok pahalı ...
    Hatsan mod 125 almadan denediğim ağır sert kurulan diğer silahlara göre biraz isabetsiz bir tüfek ama tahribat konusunda eğlenceli :)
    mod 25 konusunda fikrim yok ama onun yerine her konuda tabancada zorakinin kazandığını forumdan okuduğum kadarıyla biliyorum ..o yüzden zoraki alıp bir tane daha almak istersen yanına Gamo pt85güzel bir seçenek olur inancındayım.
    Ama aralarındaki en güzel seçenek stoager atac kardeşim .. Sana önerim bu olur ..4,5 mm al bir tane 2-3 sene güle güle kullan şekli yerinde kalite parasına göre yeterli .. Yada Hatsan mod99 da bu seçenekler arasında olabilir :)
    Bt65 benim tüfeğim ve önemli

Sizi çok hevesli gördüm çok güzel bir araştırmanın sonunda heycanla forumumuzda paylaşmışsınız ancak ;
    Küçük bir tecrübede olsa at44 pa modeli beni ne yazık ki tatmin etmedi .. Öncelikle çekme kolu yani pompalıymış havasındaki çekme kolu bence çok adi ve uyduruk gibi olmuş ..Eğer silahı elinize alıp denemediyseniz bakmanızı öneririm. Bence pcp tüfekler arasında amaçsız bir tüfek olmuş .. Birçok arkadaşım benimle ortak düşünmeyebilir ancak bence pcpler uzun mesafe tüfekleri yani dürbünle kullanıyoruz genellikle ve hem silahı kurup hem dürbünden bakmak bence at44 pa modelinde biraz sıkıntılı olduğunu düşünüyorum..

Güç sıkıntısı olmayan yarışmalarda olabilir. Aslında aynı sistemde bir kisıtlamalı birde serbest kategori olsa çok daha iyi olmazmı ben sırf ft için mod54 ü almıştım yarışma tüfeğim bu diyordum yedeğide mod52 idi. Şimdi inanın yeni bir masrafa girmek istemiyorum mod 54 ve 52 yi de sırf bu kurallar için kurcalamakda işime gelmiyor. zorakiyi hazırlamakta bukadar silahın içinde bana ironik geliyor. Ama inş. Bir sakatlık olmazsa kafaya koydum zoraki ile katılacağım . ne yapalım :))
    Yani bu güçte belli silah markaları öne çıkıyor ve bunun dışındakiler iptal eğer yarışmalar hep bu standartta olacaksa ki ülkemizde havalı ile avda yasak. Okadar magnum yaylılar , bt65ler , evanix ar6lar sumatralar fx ler vs. Bunlar ne olacak piknikte şişe patlatmacamı oynayacağız. Bence yarışmalarda kısıtlamalı yani ft gibi tavşanlı mavşanlı hedefli sistemin yanında normal kağıt hedefe atacağımız güç sınırı olmayan kategoride olmalı.

Kesinlikle katılıyorum .. Yani biz hobici değil miyiz ? Diğer forum sitelerindede görüyorum şişe kırmayı geri kalmışlık şişe kırarak bu hobinin gelişmeyeceğini düşünen bir camia var ...Tamam düşüncelerinize bazı katıldığım noktalar oluyor ancak Emir abiminde söylediği gibi bt65 evaninix ar6 sumatra 500 leri olanları yarışmalara alamazsak bunlar şişe mi patlatacaklar...benim fikrime göre birçok katagoride yarışmaların düzenlenmesi daha güzel olacaktır.Hem daha çok katılımcı olacaktır hemde birçok hobidaşımızla kaynaşma imkanımız daha güzel olacaktır ..
    Ft tüfeği olarak bilinen hw97 nasıl giremiyor onuda anlamış değilim :)
    Neyse bende katılabilirsem gezmeye görmeye geleceğim haa birde çocukluk zamanımdan kalma çok kaliteli rolex boncuklu tabancam vardı onunla katılacağım .. Bir engel yok sanırım :)

Vaktim ve okulum müsade ederse sizin gibi değerli ve bu hobiye gönül veren abilerimle kardeşlerimle dostlarımla birlikte vakit geçirmek beni çok mutlu edecektir ...
    Ancak şimdi oraya gidip tek pelet atmadan geri dönmek beni bir nebze buruk bir sevince yol açacaktır..elbette bt65 ile katılmayı hayal bile etmiyorum çünkü o koyulan sınırı misli ile aşıyor :)
    Ancak mod99 mla sadece abilerimle bende atış yaptım tatlı rekabet yaptık diyebilmeyi çok isterim ...Acaba mod99 bu sınırı aşıyor mu ?

Eline saglik kardesim pek grupman olmamis ama guzel atislar olmus denilebilir :)
    Birde yukarida senden 9 yas buyuk bir abine , kardesim yazmissin sanirim bu cok da hos bir durum degil saygi cercevesinde durumunu aciklarsan buradaki herkesin sana her turlu konuda yardim edecegini unutma :) Unutmamali ki yukarida abinin tutumu ve uslubu ne kadar sert olsada o seni dusunup korumak icin boyle yazdi :)
    Hatsanin hedef kutulari var 25 tl ve icinde 100 kadar kagitla geliyor bence orada grupman yaparsan cok daha estetik ve guzel olur ..25 tl cok buyuk para degil ddiye dusunuyorum yeri geliyor 500 pelete 35 tl veriyorz ..
    Iyi eglenceler grupmanlarinin devamini dilerim :)

Moderatörlerimizden ricam cahil kalmaktansa bence bilinçli olup konu hakkında tamamen bilgi sahibi olmamızdır lütfen konu kilitlenmesin... Bir çok bilgili arkadaşlarımızdan ateşli silahlar hakkında bilgi almak uyarı gerektirecek bir durum olmamalı .. Burdaki arkadaşlarımız son derece bilinçli ki hiç kimse zaten silah alsa bile ruhsatsız kullanacak değil ..
    Ruhsat alınırkende psikiyatride bir çok testen geçip o ruhsatı alacağımızdır ... Havalının bile şakası yokken ateşlinin şakasının olmadığını herkes biliyor..

Evet Ferhat Abi seninde söylediğin gibi meşru müdafaa ... Yani canıma bişey gelmedikten sonra mala gelen canımı yakar ama silah çekmem fakat canıma bişey gelecek olduktan sonra gözüm kararır vurmam diyemem düşünmeden çekerim tetiği .. Yani sizce ateşli alınıp kenarda durmalı mı ?

metehan abi senden de çok özür dilerim konuyu dağıttım ama bu ateşliler konusunda çok bilgisizim öğrenmek istiyordum sende konu açınca dayanamadım :)

Bu konudan sonra bende biraz okudum videolar izledim gerçekten haklısınız Emir abi .. Ateşli de paraya acımamak gerek ölümcül silahlar ...
    Ben son bir soru daha sormak istiyorum ... Av için değil ama biraz ateşliye alışmak için ve çok ekstrem bir durumda sizin dediğiniz gibi abi sensin büyüksün vs diyip ama hala daha malı geçtim ama canıma kastetmek istediğine kullanılabilir mi ? Avlanmıyorsan silahı alıp kenara atmak ne kadar doğru Emir abi ?

Bende mod99 kuşlanıyorum bence dedikleriniz çok da anormal değil aslında cemal abi haklı 17 litrelik tenekeyi tek taraflı deler normaldir ... 30 metrelik uzaklıkta içine su koyulmuş normal 0.5 litrelik pet şişelerin bile birinciyi deler geçer pelet ikinciye girer kalır orada ..

Son bir hatırlatma, Togay Bey umarım bir kargo şirketiyle anlaşma yapar da kargo noktasında alıcılarını mağdur etmez. Anlaşma olduğu zaman müşteri parayı yatırırken kargo parasını da yatırır, Togay Bey kendisi kargoyu ödeyerek yollar böylece kargo yarı fiyata gelir. Aksi halde Togay Bey'in anlaşması olsa bile bunun indirimi bizlere yansımıyor. Ancak anlaşmayı yapan kiiş kendisi kargoyu öderse indirim geçerli oluyor. Tşk.ler.

Geekten Togay abi böyle bir iyilik yaparsa süper olur :)Çünkü eminim yüzlerce kez sipariş vereceğiz ve kargoya vereceğimiz paraya pelet alırız süper olur :)