iyi bayramlar hocam,
Forum kuralları gereği önce tanışalım bölümünde kendinizi tanıtın aksi halde konunuz silinebilir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
iyi bayramlar hocam,
Forum kuralları gereği önce tanışalım bölümünde kendinizi tanıtın aksi halde konunuz silinebilir.
Kardeşim illaki çıkar bir bilen. Şimdi herkesin bayram kurban işleri var. Bugün yarın forum tekrar aktif olur hızlanır. Sabredin az daha. Beklemek zor karar vermek zor. Vidyolarını, bulabildiğiniz yorumları tekrar tekrar inceleyin cevap gelene kadar.
İyi Bayramlar
hocam 18 grain altında kullanmak pek sağlıklı değil mod 125 için.
Hocam hoşgeldiniz, "Tanışalım" kısmını hallettmediyseniz öncelikle orada kendinizi tanıtın. Yoksa tanışmadan konu açmak yasak olduğu için konunuz silinir.
Bütçenize uygun mod 125 var.
Ben mod 85 ile de isabetli 100m atışları yaptım. Mod 99'da işinizi görür ki efsanevi atışları vardır forumda. Tabii bunların hiç biri bir mod125 değil.
18 grain altı saçma kullanmazsanız tüfek gayet iyi ve isabetli bir tüfek. Jsb 18 grain mod 125 ve torpedo için ilaç gibi.
Yalnız 100m azımsanacak bir mesafe değil. Özellikle yaylı için. Başlangıç mesafesi olarak daha az mesafelerde pişip keyif ala ala mesafe arttırırsanız hobiden ve silahınızdan da soğumaz devam edersiniz.
Konuyu tekrar açmakta fayda görmüşsünüz ama okuduklarınızdan farklı bir cevap bulacağınızı sanmıyorum. Çünkü bilinmeyen sürpriz bir tüfek değil mod 125.
Tek parça + lastik işini senden öğrendik abi telif hakkı istesen yeri var
Dün acele bir dürbün ayarı ve grupman denemem oldu. Mesafe 22m desteksiz, dürbünlü 5 atış. Mühimmat JSB Exact Jumbo RS.
Uzun zaman oldu kullanmayalı, tüfeğin yapabileceği grupman aslında çok çok çok iyi de benden şimdilik ancak bu çıktı.
Hocam sonuç çıkmadı mı? Üzüldüm ya. İllaki bu olayda parmağı olandan er ya da geç çıkar.
Valla abi bilmiyorum ki, sen daha iyi bilirsin bu işleri
Hocam çok güzel açıklamışsınız,teşekkür ederim. Kurma zorluğunu mod 85 ve cometa 'ya kıyasla söyledim. Yoksa kurması biraz sert ama korkutmasın kimseyi öyle kurulamicak gibi ya da çok kuvvet harcanacak gibi bir sertlik değil.
İnşallah hocam fırsat bulunca atışa gidicem bi grupman yapmayı planlıyorum.
compact ve compact star modelleri toplam 111 cm , moderarörsüz olan modelleri 114 cm. (Sadece namluyu bilmiyorum)
Çok güzel bir program. Ben de kullanıyorum. İnşallah ilerleyen zamanda chairgun'ı da iyi kullanırım
Geldiğinde haberleşelim. Ben Urla'dayım.
Güle güle kullan
ama atış yaparken gülme :)) kötü espri ..
torpedo güzel silah, oturaklı..
hakket cometayıda ekle bari, bizde seyreyleyelim ..
Hehe abi espri iyi yaw
Ekledim abi Cometa'yı
İyi akşamlar,
Konuyu tekrar baştan sona heyecanla okudum. Ve benim bilgisayarımda bir işlem yaparken atış dosyasını yanlışlıkla silmişti arkadaşım ve resimlerim vidyolarım kataloglarım gitmişti. En azından bu konudaki resimleri ve pdf'i hemen kaydettim yine
Konuyu tekrar okurken Mod 85 sniperımdan vazgeçemeyeceğimi söylemişim. Öyleydi ilk izlenimlerim. Sonra ben cometa'ya cometa bana alışınca ve özellikle tetiğine alıştıktan sonra dürbünsüz, desteksiz 30m tek delik ve birbirine bitişik delikler yaptıktan sonra cometa'ya iyice ısındım. Bildiğiniz gibi Mod 85 Sniper satışta
Evet çok güzeldi, çok severek kullandım. İsabetinden, gücünden memnun kaldım. Ama Cometa apayrıymış onu anladım. Ki ben ahşap kundak seven biri değilim normalde ama oldu işte sevdim bir kere
Bu sıcaklarda evde pineklerkenMod 85 sniper üzerinden söktüğüm Diana'yı Cometa'ya Hawke 6146 tek parça ayak + lastik vasıtası ile bağladım. Stoper kullanmadım çünkü Hawke ayakta tepme önleyici pim vardı (Retractable Recoil Stop Pin). Tüfek üzerindeki yuvaya denk getirip paket içeriğinden çıkan en küçük alyen ile sıkıyorsunuz.
Fazla uzatmadan dürbün takıldıktan sonraki resimlerine geçeyim. Zaten Cometa'nın resimlerini yüklemekte geç kaldım daha da gecikmeyelim
(Hüseyin özellikle senin için bu fotolar )
Dürbünün görüntüsünü paylaşmadım tekrardan daha önce paylaşmıştım diye.
Maşaallah set tam olmuş bi th kundağa kafam takıldı o da kişisel tercih meselesi zaten, dampayı da lastikle güçlendirdinmi canavar gibi olur.
Hocam lastik yaptım araya ama yine de bir korku var tabi içimde
birde şu cometalı 85'li 3 lü resmide paylaşsaydın güzel olurdu:))
Hayırlısı olsun Sinan abim dürbünle çok daha güzel görünümede kavuşmuş
İnşallah zamanın olurda keyfini çıkarırsın diyeyim ozaman:)
Atalay iyi hatırlattın Vallahi. Dur onları da bakayım. Olmadı bi kaç güne atarım onları da. Tetik kilidi olan fotolar.
Teşekkür ederim, inşallah.
onu da çektim o da sırada
teşekkür ederim. İnşallah