sinanali59 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

1) Hoşgeldiniz,
    2)Siz kimsiniz, kimlerdensiniz, neredensiniz "Tanışalım"
    3) Arama kısmını kullanalım. Bu tüfek için daha önce aynı sorular ve aynı konular defalarca soruldu ve cevaplandı.
    4) Bir mod 85 sniper 5.5mm kullanıcısı olarak tavsiyem (benimki vortex değil) jsb exact jumbo rs(mavi kutu hatsan-jsb yazan 500'lük), gamo expander ve gamo rocket. Bu üçünden çok memnun kaldım. Zaten tüfek de isabetsiz bir tüfek değil nereye isterseniz vurabilirsiniz bu mühimmat ile. Rocket biraz pahallı fakat tahribatı iyidir çok. Kağıt hedefler için de gamo match/pro match ikilisinden birini öneririm. Zımba deliği gibi delik açıyor hemen seçiliyor. İsabeti de iyi. Sadece hatsan marka bir pellet almıştım onu ve crosman hollow pointi pek beğenmedi sanırım benim mod 85.

Atalayım bence cometa'nın moderatör sökümü vardı silverking nickli üyemizin paylaşımında. İçinde bi ekipman var ama arkadaşımız daha güzel bir işçilik yapıp orjinalinden daha güzel yapmıştı. Lakin yaylıda pek bir faydalı olduğunu sanmıyorum.

Hayırlı olsun abi. Ben gamo v3'ü bir seneden fazla oldu saklıyorum hâlâ :)
    Süpertact çok kurcalıyor aklımı zaten ama bi magnum çakmayı planlıyorum. Torpedo sniper 5.5mm aklıma yattı. Çok hoşuma gitti şekli. Mod 125 sniper almayı düşünüyordum ama torpedo ağır basmaya başladı. Gamo V3'ü elden çıkarıp bi de supertact alsam hanımın iyi bi zamanında yeni aldım diye çıjartırım piyasaya. Aklama operasyonu düşünüyorum böyle ;)

Ferhat abi nerden geliyor aklına böyle :)
    Tüfekçiklerim evde beni bekliyor. Ama gemide olsa da atsak dediğim çok oldu. Serbest alan. Kimse var mı yok mu tedirgin olmadan atış yapmak güzel olurdu.
    Yunanistan Chalkis'e gidiyoruz. Artık buralarda gidip gelicez muhtemelen. 2 ay 1 haftam kaldı. Sonra 1 -1.5 ay izin yapıcam inşallah. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Atakan beklemeye devam et :) gelince aklımda var bir vidyo çekimi. Aklımda var da kabiliyette var mı bilmiyorum gelince denicem artık ;)

benim hedef kağıdı çıkmamıştı 2 kutu atef saçma ve tüfek bakım yağı çıkmıştı. Dipçik uzatma takozları için ben de hatsanı aradım pakede koy muyoruz dedi. Be güzel kardeşim o zaman niye bütün ilan ve açıklamalarda paket içeriğinde 3 adet takoz olduğunu yazıyorsun. Hadi eskiyi düzeltmedin yeni çıkan modellerde se aynı ibare mevcut.
    Rusya Novorossiysk'den selamlar herkese. Demirde bekliyoruz çok hava var.

Hayırlı olsun tüfeğiniz.
    Şimdi gerek yok da ilk gevşeme yaptığı zaman tetiğin oradaki büyük vidaya ve dürbün stoperinin vidalarına araya rondela koyarak sıkın tavsiyem. Tetik herkes için farklı görüş olabilir. İspanyolların tetiklerinden daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Ben beğeniyorum. Metal olması da güzel. Alıştıktan sonra genelde tetikler hep güzel gelir (cometa'yı aldığımda aynı durumu ysşamıştım ki şu an tetiği dahil çok beğendiğim ve favori tüfeğim). Kayış bağlantı yerinde benim de kılcal çatlak var. Kayışı çıkartmadım çünkü bu konu ve ts-22 kullansam zararı olur mu diye sormak bilgi almak için fabrikayı aradığımda adamlar kelimesi kelimesine "abi hatsan bu keyfinize bakın istediğiniz gibi kullanın bişey olursa biz hallederiz" deyince ben de aynen kullanıyorum. Yalnız ts-22 kullanmıyorum o mühimmatı müstakbel mod 125 sniper'ıma saklıyorum :)
    Mühimmat olarak gamo expander, gamo match ve özellikle hatsan-jsb exact jumbo rs (500'lük kutuda olan uygundu) ile çok iyi sonuçlar aldım. Size de tavsiye ederim. Tüfeğinizin keyfini çıkarın çok güzel bir tüfek. Benim tek beğenmediğim yanı yanaklığının sniper modeli olmasına rağmen ayarsız olduğudur.

abi eline sağlık. Sanatkar insansın belli. Sonuçta meslekten geliyor. Torna tesviye freze ile uğraşan kişiler gözlemlediğim kadarıyla yatkın böyle el sanatlarına.

Ben mod 85 sniper kullanıyorum ve gayet memnunum isabeti ve gücünden ki hatsanın bu sınıftaki tüm tüfeklerinin de aynı güç ve isabette olduğunu düşünüyorum (alttan kırma olanlar hariç). Yalnız şu an alacak olsam Mod 99 special edition (browning versiyonu yani) alırdım. Bildiğim kadarı ile limited edition farklı.

Valla küçük adaşın kıpır kıpır Metehan. 1 aya yaklaştı göremiyorum. Gemideyim Ağustos'a kadar. Çok hareketliymiş maşallah. Ama annesi çok yorulup uykusuz kalıyormuş. Her sabah 5'te uyanıp oynanmak istiyomuş :) Arasıra tango ile görüntülü konuşuyoruz.

Atalay hayırlısı olsun, güle güle kullan. Paket açılırken resimlemişsin adım adım çok güzel olmuş. Şu unboxing olayı benim de aklımda oluyor ama bir türlü yapamadım direkt açıp elime aldım tüfekleri :)

Dün teslim alacağını bildiğimden aklımdaydı zaten hemşo kesin atışa çıkmıştır hemen diye aklımdan geçirdim ;)

Güle güle, kazasız belasız, keyfini çıkara çıkara isabetli atışlar dilerim ;tufey#