Eline sağlık süper bir çalışma ve paylaşım olmuş. Expander'ı benim mod 85 sniper da çok sevdi. Jsb exact Jumbo rs uygun bulursan ondan da al kaçırma derim. O da çok verimli ve gamo'dan daha kaliteli. Rocket ile de çok iyi sonuçlar aldım ki senin de sonuç çok güzel aynı tüfekler ne de olsa. Yalnız rocket biraz daha pahalı ve özel. Eski vok tava'da 30m'den yaptığı göçük muhteşem neredeyse delinecek.
sinanali59 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vatandaş yollayınca pek sallamıyorlar demek.
-
Pazarda yine kendini tanıtmamış ve daha önce hiçbir sohbete dahi katılmamış üyeliklerin ilanları çıktı. Forum yetkililerinden bu tür durumlara el koymalarını rica ediyorum. Daha sonra bilmeden bu tür kişilerden alışveriş yapıp zor duruma düşen arkadaşlar da forumda yer alan diğer dürüst arkadaşları ve forumumuzu da zan altında bırakıyorlar.
Saygılarımla.
-
Amerika ve diğer yabancı ülkelere vermeye devam etsinler qe namluyu. Biz de you tube üzerinden yerli malı olan ama yerlide olmayan bu silahlar hakkıbdaki yorumkarı ve paylaşımları izleyelim
-
Atıcı keyif aldığı sürece hiç bir sıkıntı yoktur bence abi, elinize sağlık..
Çok güzel bir nokta. Aynen katılıyorum.
Hocam pt-85'ten memnun musunuz? Bende gamo v3 var tetik sertliği pek hoşuma gitmedi. Tipi şarjörü ve ekonomisi güzel. Çakma blowback'ini sevemedim. 3 tüp kullandım bakalım yaza gemiden geldiğimde elden çıkarmayı düşünüyorum. P25 var aklımda onu çok beğeniyorum.
-
Bence de grupman çok güzel olmuş tebrik ederim. Hatsan'ların marifetlerini görmek bana çok keyif veriyor ama Mod 85 sniper'ın marifetlerini görmek çok daha ayrı keyif
-
Ben 5.5mm yaylı mod 85 sniper'ımda jsb exact jumbo rs ve gamo expander ile harika sonuçlar aldım. Daha pahalı ve daha etkili tahribat için seçenek olarak da gamo rocket ve 2.sırada gamo pba beğendim. Tavsiye ederim.
-
Şu tanışma bölümü maalesef geektiği gibi yazılmıyor. Dün bir arkadaşımızı uyardım bir forum üyesi olarak. Daha önce de "tanışalım da nasıl" başlıklı bir konu açmıştım bu hep aynı tüfekler hakkıbda tekrar tekrar açılan konulardan ve tanışalım kısmına atıyorum sadece merhaba yazıldığını görmekten rahatsızlık duyduğum için. Belli bir mesaj sayısı ve/veya üyelik zamanını, tanışalım bölümünü gerektiği gibi doldurmayan üyeler satış yapamayacak şekilde ayarlanabilir. Hatta tanışalım kısmını yazdıktan sonra bir moderatör onaylasın eğer düzgün yazılmış ise. Aksi halde onaylanmamış tanışalım mesajı yazan üyelikler ne konu açabilsin ne de pazara ürün koyabilsin.
-
Ferhat abi sen yaparsın gerçekten bu kabiliyet ve beceri ile. Helal olsun.
-
Öncelikle geçmiş olsun Ferhat abi. Harika ötesi bir yazı yazmışsın. Hakkaten ressam bob gibi olmuş Bu arada resimlerde gördüğüm kadarıyla tüfeğin orjinal kutusu da duruyor. Ertuğrul arkadaşımızı da kutlarım. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız işiniz su gibi akar kolayca ve hayata dönüş gerçekleşir.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Yaw Ferhat abi naptın ya? Çok güzel tüfekmiş. Adamın aklına sokuyosun. Daha Cometa'yı yeni aldım. Hakket çok yakışıklıymış dominator off ya. Abi ben bu gece yarısı poğaça yaptırayım hanıma da yine anlatıp intikam alayım
Şaka bir yana hayırlısı olsun abim. Grupman da harika. Güle güle kullan, kazasız belasız keyifli ve isabetli atışlar dilerim. Pcp'nin yanında bir yaylı çok çok iyi olmuş.
-
Sonucunu merakla bekliyorum. Özellikle qe namlunun
-
Helal olsun Ahmet eline sağlık. Çok iyi ve çok yararlı bir paylaşım olmuş.
-
Maşallah. Elinize sağlık.
-
Mod 85 sniper'ı Güngör Av, Cometa Fenix 400 Compact Star'ı da Aksu Av'dan aldım. Her ikisinden de memnunum tavsiye ederim. Gamo V3'ü de İşgören Av'dan almıştım gayet keyifli ve uygun bir alışveriş olmuştu. Hiç birinde problem yaşamadım. Gayet sabırlı açıklayıcı ve ilgili davrandılar.
-
Zahmetli işmiş. Kırma namlunun gözünü seveyim. Kır, pellet yerleştir, yardır.
-
Ferhat abi eline emeğine sağlık. Artık sıra Emir abi'de. İnşallah çok güzel sonuçlarını da hep birlikte görücez burdan.
-
Bende mod 125 sniper vortex kullanıyorum ince mehmet 25 grain tavsiye ederim veya 18 grain üzeri her pelleti deneyebilirsin.
en iyi randuman aldığına karar verirsin.Aynen katılıyorum
-
Ben mod 85 sniper 5.5mm kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız şu an alacak olsam mod 99 special edition ( browning versiyonu ) 5.5mm alırdım.
Hatsan Mod 99 Special Edition Havalı Tüfek : HAVALI SİLAHLAR : : gungorav.com.tr
Zaten mod 85 sniper yanaklık ayarlı değil. Her ikisinin de yanında 3-9x32 optima veriliyor. Gücü isabeti aynı.