sinanali59 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hocam dampa ya da tek parça ayak + lastik desteği ile kullanın dürbünü. Hatta ben mod 85 ile dürbün kullanırken dampa + lastik yapmıştım. Yatagun dampa sanırım tekrar stoklarda bulunmaya başlamış. Ama tek parça ve takviye ile de daha uyguna getirebilirsiniz bu işi.

Yaylı tüfeğinizin dizellemesi geçene kadar bekleyin derim dürbün takmadan önce. Birde ne tip artikel kullanacapınızı belirleyin. Mildot mu cross mu vs. Gamo dürbünlerin artikellerine bir bakın. İşinizi görecek mi karar verin. 32 değil de 40 daha iyi olur bence. Aliex üzerinden de bakabilirsiniz. Replika orası tabii. Ama ben imzamda bulunan diana ve utg leapers dürbünleri aldım çok memnunum.

İnşallah mutlu ve doğru bir şekilde çözülür işin.

Üniversitedeyken yangın ve güvenlik dersimiz vardı emekli bir binbaşı giriyordu. Evim ile okul arası 100m civarıydı sanırım. Sınav zamanı sınav saatleri takvimi asılırdı. Ben de gidip okuldan değil de bir arkadaşımdan almıştım saatleri. Sınav saati 10:15 yazıyordu. Diğer 2 ev arkadaşım makina bölümündendi. Aynı ders ve aynı gün sınav onlarda da vardı. Ama onlardaki saat 10:00'dı. Hatta o zaman konuşmuştuk demek sınav 15dk sürcek önce makina sonra güverte bölümleri gircek diye. Ben de 5dk erken gideyim dedim sınava ve 10:10 geçe okuldaydım. Ne göreyim bizimkiler de makinacılar da sınavdan çıkıyor. Sen neden gelmedin diye sordu bir sınıf arkadaşım. Ben de sınav çeyrek geçe değil miydi derken arkadaşımdan aldığım saatlerin yanlış olduğunu geç ve acı bir şekilde öğrendim. Hemen hocayı buldum. "Rapor al öğrenci işlerine ver sana bi sınav yaparım" dedi. Rapor aldım verdim. Her gördüğümde "hocam beni ne zaman sınav yapacaksınız" diye peşinden koşturuyordum. Aldığım cevap "hallederiz sıkma canını. En olmadı finalde aldığın notun aynısını veririm" dedi. Final zamanı geldi. Sınavı olduk. Hocaya denk geldim "hocam benim vizeyi ne yaptınız?". Hocanın cevabı ise "Haa onu hallettim final notun 90'dı. Nasıl olsa kurtarıyo diye vizene 0 (yazı ile sıfır) verdim. Problem yok, geçtin merak etme" dedi. :)

Birde lise 3 (meslek lisesi) ilk dönem matematik dersinden 86 ortalama tutturmuş ama karnemde 5 olması gerekirken 4 almıştım. Hoca'da tanıdık sayılır. "Hocam bir yanlışlık olmuş galiba" dedim. "Sinancım kanaat notu kullandım" dedi. Meslek lisesi matematiği biraz hafif geliyordu. Salı günü öğleden sonraydı bu ders, ben de salı öğleden sonralarını sinema günü yapmıştım. Sanırım bu sinema günü dolayısı ile negatif yönde kanaat aldım. Ama hoş bir şey değildi.

Hoşgeldiniz,

Öncelikle:

TANIŞALIM

Dampa ile tek parça ayağı karıştırmayın aman. Bazı satış sitelerinde bazen tek parça ayağa dampa diye yazıyorlar dikkat. Aksu Av'da yatagun dampa kaldığından haberim yoktu. Hatta geçen temmuz ayında yusuf bey ile whatsapp üzerinden konuşmuştuk bitti demişti. Ben de ona hawke ve nikko stirling ayak sormuş ve konuşmuştuk. Yine piyasada olması güzel. Ben yatagunu torpedoda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ondan önce de mod 85 üzerinde kullandım iyiydi. Elbette sportsmatch kalitesinde değildir muhtemelen ama iyidir ve yarı fiyatınadır ;)

Full ayarlanabilir sentetik kundak seçeneği de olsun ;)
    Sabit namlulu, kolay kurulumlu, kısa yaylı ve namlulu, çırpınması az, isabeti yüksek. Dengeli ağırlıklı, uygun fiyatlı ve stoeger atactı sanırım onun gibi her tarafında kızak olsun.
    Bir de tepme emilim sistemi xrs benzeri olabilir. Emir abinin sas modifiyesi gibi olsun.

Bu da öğrenci envanteri ;) inşallah biriken paralarla büyüyecek

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    The content cannot be displayed because it is no longer available.

evlenene kadar ne yaptın yaptın. Sonra içişleri Bakanı kota koyuyor kaçak göçek silah alımı oluyor ;)

Hatsan'ın bipodunu kullanıyorum ben. Yanında gelmişti. Atış yastığı kullanırsanız daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Forumda adem usta yapıyor çiftli. Bir inceleyin isterseniz. Birde by sefer olmadı ama önümüzdeki yaz için sağlam bir tripodu modifiye edip atışta kullanmak istiyorum.

Ben torpedo ile yatagun dampa + lastik, cometa ile de hawke tek parça ayak + lastik kullanıyorum bir problem yaşamadım. Ama bullseye almayı düşünüyorum yazın torpedo üzerinde kullanmak için. Piyasada yatagun dampa bulamayacağım için benim de tercihim bullseye olurdu ki fiyatlar sanırım dm60 ile yakın birbirine.

Mod 125 çok güzel ve güçlü bir tüfek. Ama geçen Emir abinin de dediği gibi böyle güçte tüfekleri namlu kırmalı yapınca doğal olarak namluda eğilme kaçınılmaz oluyor. Ben de bunu düşünerek ve şekline aşık olduğum için aynı güçte alttan kurmalı model olan torpedo sniper tercihim olmuştu. (Vortex modeli olması ise eşimin sürprizi olmuştu sağolsun)