- namlu evanix olmaz evanix de kullandım namlu evanix e bezlemiyo grupman güzel çıkmış ellerini ne sağlık bende kral max var çok memnunum
- saygılar
saldıray tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
güç ayarı kundak da kundağını dökün uzun alyan 5 mm ile çevirin
Yada arayın yardımcı olurum
0544328179
saygılar -
ellerinize sağlık güzel çıkmış
saygılar -
Kral puncher merak ediyorum sonuçları çıkmadı mı grupmanı nasıl kral kullanıcı olanlar beni aramisiniz kral için şimdide teşekkür ederim
Saygılar -
saol çok teşekkür ederim kardeşim
-
saol teşekkür ederim bulent abi
-
bugün izinliyim anca müsait olabildim teneke attım 85 metre jsb 18grain hedef kağıdım olmadığım için teneke tiktim bugün 10 atış yaptım 3atışta dürbün ayarını getirdim ok işarati olan teneke
-
ellerinize sağlık güzel grupman olmuş
-
ellerinize sağlık güzel olmuş tebrikler
-
bende sarsılmaz concorde 700lx var sıfır aldım 3.5 sene kullanıyorum çok memnunum parçaları çok sağlam ve gazlı fazla tepme olmuyor düşük gramacla cok renduvan alıyorum 24 gr rahalıkla çıkarıyor
-
Güzel grupman ellerinize sağlık
-
hayırlı olsun
-
dürbün,de alamaçam paraya sıkıştım tüfeğimi satıyorum
-
4x16x50 kullanıyorum nikko ve hawkedan sonra gelir hatta sidewender hariç tüm hawke ile yarışır barskadan iyi
4x16x50 kullanıyorum nikko ve hawkedan sonra gelir hatta sidewender hariç tüm hawke ile yarışır barskadan iyi
teşekür ederim -
valla 9 metreden paralx yaptım 300-400 metre arasıda paralax yaptı ama ben ft için kullanıyorum netlik oalrak güzel iyi tam bi ft dürbünü uzak mesafe için fazla zoom iyi değil
bilgini için teşekür ederim -
Gamo 6x24x50 yada 4x16x50 al
bilgi için teşekkür ederim gamo 6x24x50 orjinali varmı netliği nasıl iyimi mildotlumu -
ben 10x40 modelini kullanıyorum artıkılı biraz iri diğerlerine göre ama bence basarılı ve fiyatının hakkını veriyor bence güzel ve kullanıslı bi dürbün
bilgi verdiği için teşekür ederim dürbün nasıl sağlammı uzaklık netliği nasıl görülüyor -
merhaba arkadaşlar
barska 6-24x50 8-32x50 kullanan varmı 100 metre mesafeye atış için hangi dürbün ve hangi marka tavsiye edersiniz
şimdiden teşekkür ederim saygılar -
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
10 kuruş para üzerinde n var baktınızmı arkadaşlar onda atatürk resimi ve türk bayra resimi var saçma saban iş yapmayınız arkadaşlar çok yanlış paraya saçma atmak