gamo1250 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

cudi hocam yanlış anlaşılacak bişe yok . 1600 tl ye gidip diana 460 alcaz illakı diğer havalılara göre biraz daha güçlü olcak . bu güce zaten 100-150 tl ye dürbün almam . takıntılıyım doğrudur . daha önce optıma dürbün kullandım çok acısını çektim bir daha bu tür durumlarla karşılaşmamak için zaten bu forumdayım . doğruya doğru ne yalan söleyim ben bu foruma üye olmadan önce ne stoper bılırdım ne dampa . beni bu forum baya bilgilendirdi . bu bilgilerden kaynaklı bir kuşkuda olabilir . 300-400 liraya bir havalı alacaksam ve dürbün takacak olsam buna yeminle konu bile açmazdım . bizim haram paramız yok alınterimiz ile para kazanıyoz . ben dahil hiçkimse verdiği paranın boşa gitmesini istemez . burda yazdığım kelimelerin inceliğine manasına dikkat etmek yerine bana dürbün önerisi yapsaydın daha faydalı olurdun saygılar .

dürbün konusunu hafife almayın arkadaşlar . iyi bir dürbün olmazzsa öyle sinir hastası oluyor ki insan 13 yıllık baba yadigarı norica twin havalı tüfeğide optima dürbünü de kırabilecek noktaya geliyosun . böyle bir durumla karşılaşmak bir daha istemiyorum :) zaten havalı tüfeklere en uygun modeller 3-9x40 geriye sadece marka ve IR mi AO mu WR mi gibi şeyler kalıyor . bu konuda yardımlarınızı bekliyorum saygilar

pcp almamakta malesef kararlıyımm . bazılarımız diyor her havalı tüfek kullanann ilerliyeceği nokta pcp . ben havalı tüfekten sıkılacağımı sanmıyorum . ha oldu ki sıkıldım o zaman ateşli silahlara başlarım .

millet omuzu inciltecek kadar yüksek tepmeye sahip ateşli silahlara dürbünü takıyor sıkıntı olmuyor . bizim takacağımız sılah havalı tüfek diana marka zaten tepme az . eğer koskoca forumda 70 metre menzilli artıkılı mildotlu ,,,, havalı tüfek sertifikaya sahip ,,,, dampa ile ayarı bozulmayan bir dürbün tavsiyesi yapacak yoksa vay halimize .
    saygılar

silah kadar hatta bence sılahtan daha önemlısı dürbün onun için lütfen hawke ye bakın yada gamo ya bakın deyip geçiştirmeyelim . marka + model tavsiyesi yaparsanız çok müteşekkir olcam :) diana 460 5.5 için biçilmiş kaftan yok mu ? çok bişe istemiyoruz netlik sağlam olsun 70 metre atış sonucu sportsmacht markalı dampa ile kullanacağım x dürbünü ayar bozulması yapmıcak bu kadar ,

Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.

Hawkelere bakın, Barskanın da bazı modellerde fiyatı daha uygun.

hocam işin ucuzuna kaçma taraftarı deilim . önerılerınız için teskkurler . ilk önce bana şu soruya cevap verebılecek var mı . "" güçlü havalı tüfek sertifikası olan dürbün markaları neler "" gamo var başka ne var . bu konuda yardımcı olursanız sevınırım . ona göre bu marklardan sizinde fikirlerınızi alarak dürbün alacam . saygılar . aranızda ben diana 460 5.5 yada 350 magnum kullanıyorum benım taktıgım dürbün bu hiç bir sekılde sıkıntı yapmıyor diyecek var mı ?

silah konusunda %90 karar vermiş bulunmaktayım diana 460 5.5 bu sportsmach dampa ayak ta takacam geriye dürbüm kalıyor . güçlü havalı tüfeklere uygun tepmelere dirençli dürbün ayarı bozulmayan maxsimum 75 metre mezil dürbün lazım . özellikle bu silahı kullananların görüş ve tavsileri ile hangi dürbünü almam lazım . yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

sayın ustalar dürbünde hawke mi gamo 3-9x40 almayı planlıyorum artıkıları bölüklü olursa uzak mesafede kolaylık sağlıcağını düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler ?

hawke nin bu dürbünü nasıl diana 460 5.5 + sportsmach dampa + bu dürbün Hawke HK5160 Panorama EV 3-9x40 Tüfek Dürbünü (10x Half MD) ( dürbünü nette incelerseniz sevinirim )

sizce dürbün ayarında bozulma olur mu ?

diana 460 5.5 // gamo hunter 1250 5.5 // diana 350 magnum 5.5 arasında gidip geliyorum :) 5.5 ta 4.5 ta en güçlü hunter 1250 fakat kontrol var mı asıl mesele o . gamo hunter 1250 ye dampa ayak ve sağlam bir dürbün taksak ayar bozulur mu sürekli orası meçhul . bu konuda aydınlatırsanız sevınırim . 5 seçenekten 3 seçeneğe düştüm fikirleriniz için çok tesekkürler .

gamo hunter 1250 hakkında kimsenin tam ve net bir fikri yok . buda beni şüpheye düşürüyor . ;grin;

Mod460tan farkı alttan kurma yerine kurma kolunu yana almışlar teknik olarak aynı tüfekler.

arkadaslar sayın hocalarım ustalarım . ben sizden 2. el tüfek dürbün vs vs istemıyorum kı . yanlıs anlasılmasın . ben sadece yukardada belırttıgım gıbı 70 metre ile baslıyan bır yazı var . o kritere uygun + dürbün ayarını bozmucak silah tavsiyeleri istedim . saygılar

Yalan yanlış bilgi vermez kimse zaten de. Diana tüfeğim yok ama niyetliydim bi zamanlar herşeyini araştırdım ilk tüfeğimde dianaydı zaten bildiklerimi yazayım.. Dianaların ortak dezavantajı ağırlıklarıdı kimine göre avantaj alışkanlık meselesi. Diananın üst modellerinde tepme hissini engeleyen bir sistem koymuşlar o modeller hem daha pahalı hem daha ağır (mod 56 mod54 baska varsa bilmiyorum). Bütçenize ve beklentilerinize bakarak bence mod460magnum yada mod52 alın derim. İsabetleri sağlamlıkları herkes tarafından kabul görmüş gayet baba tüfekler bana göre. Dez avantaja gelince mod460larda kurma kolundaki bir parça dökümmüş kırılabiliyormuş diyorlar ama bu eski modellerde geçerli sıfır bi t06 tetikli mod460 sizi çok memnun bırakır bence. Lakinkin benim yorumlamam bukadar hadi hayırlı işler :D

yalan yanlış bilgi derken yanlıs anlasılmasın bazen kulaktan duyma laflarla insanların kararını degıstirebılecek sekılde etkıleycı yazılar ile yanlış bi sılah secerek büyük bi hata yapılmasına sebep olabılıyorlar . mod 52 nasıl pekı ?

70 metrede kutu kolaya yapılan destekli profösyonel 10 atış 9 u kutu kolayı delecek veya bira şişeni kıracak ve bunları yaparken dürbünün ayarında hiçbir ayar bozulmasına sebep olmucak havalı tüfek + dampa ( ayak deil ) + dürbün tavsiyelerinizi bekliyorum sayın arkadaşlar :)