gecen sene 6.ayda. Aıle hekımı vermedı raporu. Genclık ve spor ıl mudurlugunun kendı bunyesındekı hekım verdı raporu
muhammed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
3-9-32 optımada paralax bılezıgı yok malesef eger orta mesafede yanı 6x gıbı bı degerde 30-50 mt gıbı mesafede bulanıklasıyor ıse on mercegın orda 1mm cıvarı kesıklık oluyor onu saga veya sola dogru cevırerek (goruntu netlesene kadar ) sorun hallolmus olur
-
Gez arpacık olsa daha guzel olacak ama yok gez arpacık candır
-
@webgezgin evet dedıgınız yerı kontrol ettım o 3 vıda da gevsemıstı fakat sıkmaya calıstıgımda bosa donuyordu cıkarmaya calıstıgımda yıne bosa donuyordu
artık bısekılde halledecegım onu yardımlarınız ıcın tesekkur ederım
-
Snıper42 nın soyledıgını yalnıs anlamadıysam zoom bılezıgını tutan alyan vıdadan bahsedıyo kı onunda atıs esnasında artıkıl donmesıne etkısı olacagını zannetmıyorum
@webgezgın nasıl halletınız pekı? -
@snıper42 ondan olacagını zannetmıyorum
-
eve gecınce detaylı bakım
-
emır abı o kadar sarsıntı yok ama ufaktan var ama kesınlıkle hw98 sarsıntısından bozulacak bısey deıl baska etkenlerde vardır
-
@Pasha6161 hangı alyanları acaba
-
Merhaba arkadaslar hw 98 uzerınde yatagun dampa ıle kullandıgım hawke vantage 4-12x40 ao durbunun 4x harıç dıger zoom aralıklarında saat yönunun ters ıstıkametınde sarsıntıdan dolayı donme oluyor
Bunu duzeltme ımkanım varmıdır ? -
emre bey mersın sanayısıne veya cıvarınızda buyuk hırdavatcı varsa malum vıda ıle gıdersenız rahat bısekılde bulabılırdınız hırdavtcılarda
-
98 aldim ama daha deneyemedim
-
orjinal olarak deilde formdaki imal edenlerden bulabilirsiniz
-
Ozur dilerim ben bir onceki mesaj ile karistirmisim ,)
-
Birazcik uzakmissiniz herzaman bekleriz etkinliklerimizi burdan deilde facebook da " mersin airgun team " adli grupda arkadaslara daha cabuk iletebiliyoruz ordan takip edebilirsiniz
regulator isini ne yaptiniz ?
-
-
hosgeldiniz
13 mart pazar gunu organizasyon yapsak kimler gelebilir? -
Isteyen arkadaslarla her hafta gidiyoruz tabi gelebilirsiniz
-
-
evet o deil sehpayi gstermek amacli atmistim o resmi