Tesekkur ederim 5. Atisi yapmaktan korktum acikcasi ama bidahaki sefere yapacagim
muhammed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
regulator senin eserin abim
-
Atislar jsb 13.43 grain ile bi abimizin kendi icin yaptigi atis sehpasinda yapilmistir
-
Muhammedim mersine donunce hayirlayalim
Tabi kardesim ne demek herzaman emrinde -
Muhammed grupmanları bekliyorum abim,müsait olunca dene de paylaş bizlerle
Tamam mustafa abim yarin hva guzel olursa insallah yapacam -
Mustafa bey elinize sağlık, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Kullanıcı arkadaşımızın da iyi günlerde kullanması dileğiyle.
tesekkur ederin samet hocam
-
geri ver olum tüfeğimi
çok keyifli olacak şu saatten sonra, hayırlı uğurlu olsun tekrar..
Virmem baane
cok tesekkur ederim abim -
bu benim tüfengim
ölçmemiştim ama; normalde de birbirine çok yakın atışlar sergiliyordu herhangi bir basınç aralığında..ellerine sağlık Mustafa .. 100 küsur atış çok keyifli olacaktır Muhammed için ..
Evet ferhat abi senin tufek hic sorma atisa gitmek icin sabirsizlaniyorum abi senin gonderdigin ayarda 8.44u 1000 kusur ile atiyomus mustafa abi oyle dedi
-
Demicem abi hatta ilk onu denicem
-
Eline saglik mustafa abim verdigin veriler cok guzel sabirsizlikla pazari bekliyorm
-
14.sıradaki 77 puandaki benim tüfeğim mi yoksa, at44 single shoot
Yok ferhat abi o degil insallah baska zamana -
4.5mm olunca at-44 fazla olmuyor neyse genede hayırlı olsun.
Katilimci listesinde 3 adet at44 vardi -
Elinize saglik o ruzgar olmasa harika olacak ama yinede guzel
-
Tabi gelebilirsiniz sayin @Mrtgkkca hic sikinti olmaz
Muhtemelen 25 ocak da yada 1 şubatta yapalim pazar gunu ikiside yer olarak mersin den ulasimi kolay olmasi icin bi kac abimizden yer tavsiyesi alayim tekrardan yazarim -
olursa gercekten guzel olur bende gelirim
-
dükkanı kapatıp gidiyoruz beyler...
tebrıkler abi -
Eline saglik abim
-
Sifiri kadar temiz bi tufekmis gule gule kullanin
-
Dogrudur hocam gerek yurt disibdan gelmesi gerekse ulkemizde sevilmesi onemli etken sanirim
-
S400 ler yakiyorrr