En uygun ptt kargo var . 2.Yurtiçi sonra Aras ile mng fiyatları birbirine yakın .
Durmus Kose tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pellet sesini özlemişiz civvv deyip geçiyor
-
haklısınız arkadaşlar satış için ilan sayfasına yazmam gerekirdi kusura bakmıyın acemilik yaptık
-
bende torpedo 155 var satılık bakımı yapıldı bakımdan geldi çap 5,5 istanbul bakımlı temiz 0554 350 00 32 fiyat 350
-
Bagcilar hangi bayii bakalim esenlerde oturuyorum ben yakin bize bagcilar
-
Bagcilar pahali degilmi bir iki av bayi var mercan eminonunde ucuzdur gamo sordum bilmiyorlar Bill 5.6 TL ilk mehmet ince var
-
HATSAN Glatian 1 bende aldım istanbulda kullanamadım ıspartada kullanacağım izinde inşallah
-
Hayirli olsun bende hatsan galatian 1 aldim kullanmak nasip olmadi temmuzda ispartaya gidince kullancam inş allah kardeşim moderator yok g3 ucu gibi bir şey var cok ses yapiyo sessiz değil moderator yok
-
Hayirli olsun bende hatsan galatian 1 aldim kullanmak nasip olmadi temmuzda ispartaya gidince kullancam inşallah
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim bende hatsan galatian 1 aldım ama istanbulda kullanamıyorum ıspartaya gidince kullanacağım temmuzda insallah