En uygun ptt kargo var . 2.Yurtiçi sonra Aras ile mng fiyatları birbirine yakın .
Durmus Kose tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
pellet sesini özlemişiz civvv deyip geçiyor
-
haklısınız arkadaşlar satış için ilan sayfasına yazmam gerekirdi kusura bakmıyın acemilik yaptık
-
bende torpedo 155 var satılık bakımı yapıldı bakımdan geldi çap 5,5 istanbul bakımlı temiz 0554 350 00 32 fiyat 350
-
Bagcilar hangi bayii bakalim esenlerde oturuyorum ben yakin bize bagcilar
-
Bagcilar pahali degilmi bir iki av bayi var mercan eminonunde ucuzdur gamo sordum bilmiyorlar Bill 5.6 TL ilk mehmet ince var
-
HATSAN Glatian 1 bende aldım istanbulda kullanamadım ıspartada kullanacağım izinde inşallah
-
Hayirli olsun bende hatsan galatian 1 aldim kullanmak nasip olmadi temmuzda ispartaya gidince kullancam inş allah kardeşim moderator yok g3 ucu gibi bir şey var cok ses yapiyo sessiz değil moderator yok
-
Hayirli olsun bende hatsan galatian 1 aldim kullanmak nasip olmadi temmuzda ispartaya gidince kullancam inşallah
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim bende hatsan galatian 1 aldım ama istanbulda kullanamıyorum ıspartaya gidince kullanacağım temmuzda insallah