Ellerine sağlık keşke 50 metre atışlarınızıda paylaşsaidiniz
sinan 34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun aynısını bende kullanıyorum jsb exact 18.13 pellet kullananmanızı tavsiye ederim kazasız bol atışlar
-
Daha 100 atış yapmadan optima 3*9*44 dürbün artikılı saat yönünde 10-15 derece döndü. Buna yapılacak birşey varmı sizce arkadaşlar?
Aynı sorunu gamo 4#32 dürbünümde yaşamıştım. Çare olarak dürbünü söktüm. Gevşeyen parçaya bally yapıştırıcı sürdüm. Sorun hal oldu.
-
Ustadlarımız dediği gibi kontrolsüz güç güç değildir Ferdi Tayfur abimin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim al bir ithal tüfek bak keyfine
-
Bende ilk tüfeği mi hatsan da aldım mod 90 bir müddet gez göz ile atış yaptım sonra dürbün aldım dürbünü ayarlamak tam bir işkenceye dönüştü bir türlü ayar tutmadı sonra gamonun 4*32 dürbünü
aldım oda ayar tutmadı forumu altını üstüne getirdim bütün metotları denedim olmadı dürbün ayaklarını tüfeğin üstüne iyice sabitledim artık ayaklar kaymıyordu busefer dürbünün kendisi kayıyordu onu bir türlü durduramadım usteki vidaları okadar sıktımki dürbün de çukurlar oluştu başka bir sorun daha ortaya çıktı tüfeğin namlusu tam kapanmıyordu aşağıya sarkma oluyordu bir müddet o şekilde hobime devam ettim sonra tüfek bana teslim oldu yayı yoruldu ya artık dürbün ayar tuttu 1000 atışta öyle yaptım peletin nasıl gittiğini görebiliyordum
Yayı çok yorulmuştu forumda ikinci el ithal tüfek aramaya başladım başka bir forum da benjamin np 1100 tüfek ilanı gördüm tüfek 2013 te alınmıştı gücü çok hoşuma fiyatta anlaşamadık bende gittim sıfır benjamin np 1100 tüfek aldım iyiki almışım çok güçlü ve isabetli bir ara mod 99 alacaktım Allah tan almamışım çünkü tepme aynı