tam dolum kac bar yapıyosunuz ve kac kere dolduruyor tufegınızı 100 den 200 e mesela
burak4570 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zahmet olmassa bı vıdeo alabılırmıyız bıde bu scuba dolumu scuba dolum aparatıylamı yapıyosunuz gerı gelmıyomu hava anlatabılırmısınız
-
hocam elınızde vıdeo varmı 2 ıncı sıstem ıcın paylasırsanız sevıırım
-
sımdı abı verdıgın onerılerı ızledım ben daha onceden 1 ıncı vıdeo zaten olmas 2 ınıcı vıdeoya yakın bı sıstem olucak ama bu cok kaba pratık bı cozum degıl kanaatındeyım ancak yer kaplamama acısından yontem bu sekılde olucak ama daha pratık pnomatık sıstem yanı 3 uncu vıdeo baya bı masraflı ve ek olarak kompresor tasımak zorundasınız sureklı 4 uncu video zaten evde scuba dolum amaclı oda bızım ısımıze gelmıyo yoksa alternatıf akımla yapcak olsak kesın ve net sonuc elde edılır ama arazı sartlarında bıze uygun olması gereklı ama evı arazıde hemen yan tarafta atıs yapanlar ıcın uygun 4 uncu sıstem
-
cıkıcak hocam rahat ol ınsallah anlımızın akıyla basarıcam bu projeyı maddı sıkıntılarım var bı halledeyım hayırlısıyla yenı sıstem cepte olucak pratık bıseyler tasarlıyorum yanı arabada goturulebılecek sekılde gıttımız atıs alanında montajı pratık bır sekılde yapılacak bısey olucak insalla daha nıce hobıdas kazandırcaz bu yontemle
-
malzeme tedarık etmeye baslıycam yakında hocam pratık bır sıstem yapıp scubalardan kurtarmak amacım herkesı malum dolum ucretlerı boyle bır kere verıp kurtulucaz hobıye daha ısteklı yenı kısıler kazandırmak amac zıra pompalama yuzunden soguyan cok ınsan gordum ınanın..
-
eft gusel fıkırler var yanlız bnm amacım dc bastırma yada jenaratörle (en kotu ıhtımal) calıstırma gusel vıdeolar gelıyo :)malzeme yı topladıgımda kararımı verdıgımde gusel bısey cıkıcanı umuyorum
-
bnm izledıgım vıdeolarda bora hıc takılma yapmıyor sakır sakır atısı var mesela husandada şarjor sıkıntısı var galıba ufak bı sıkıntı takarken problem yasıyor gıbı vıdeoda baklaım daha ne yorumlar gelcek
-
arkadaslar bu husan/seylan tm 1950/bora barak arasında kaldım aramızda kullanan arkadaslarımız varmı sarjorlu bı tufek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım
-
arkadaslar biz yıne pompayla bascaz yanlız otomatıklestırcez pompayı bunu yapılı orneklerı var bız gelıstırmeye calısıyoruz evde bascak olsak sımdıye kadar on numara bı duzenek yapmıstım benım amacım hem evde hem arazıda kullanmak
-
zaten bende bu yolda ılerlıyorum dostum camasır makınası dc 12 volt akuyle hıc bır enerjı bagımlılıgı kalmıycak vede evde 220 dolum yapabılıcez aynı zamanda arazıda 12 vdc evde ıse 220 ac kullabılcegımız sekılde modıfıye edersek bu ısı basarırım gıbı gelıyor dun atısa gıttım pompayla 6-7 defa 100 barda 200 e cıkarınca ates cıktı heryerımden walla scuba akıl ısı gelmıyo ucretınden dolayı bakalım ınsalla cozucez
-
camasır makınası motoru ve kasnagı kullanmayı dusunuyoruz camarsır makınası motorları hem ac hemde dc bıcımde calısabılıyorlar ac 220 dc 12 volt seklınde scua tupe gelınce bıras fazla ıstahlıyım usta bı gıttıgımde bı kutu mermı temızlıyorum yaklasık 150 adet o yusden scuba tupun dolumu 75 tl cıvarı cektıler bundan dolayı basa cıkamam onunla
-
du bakalım usta yenı yenı fıkırler gelıyo aklıma olmadı camasır makınası motoru ve kasnagıyla yapıp 12 yı 220 ye cevıren ınverter yardımıyla cözucez bu ısı bakalım acele etmıyorum bu yusden dogru sonuc almam lazım
-
yokmu bu konuda fıkır verebılecek yada yapmıs olan arkadaslar
-
o konuda hemfıkırız saten dostum hıc gıdıklamaz bıle 200 barda reduktorlu motoru pompa ahmet bızım devresın muhtemelen okuldan bıgun gıdelım atısa
-
aslında basmakta sıkıntı yok dedınız gıbı 100 bardan 200 e bende 5 dk da cıkarıyorum burdakı amac arazıye cıktımızda 220 bulamıycamız ıcın 12 volt motor denememız yoksa 220 elımızde cok ımkan var yada bı 12/220 cevırıcı alıp calıstırcaz 220 motoru
-
50 60 kg guccok fazla ya o kadar basamayabılır vıdeolarda baktıgım kadarıyla reduktorlu motorlar fazla zorlanıyo gıbı gelmedı ama bakalım
-
yok bence sılecek motoru reduktorlu sıstem oldugundan basıcak kuvvetını hafıfe almamak gerek bakalım bulabılırsem bı sılecek motoru saseyı yapıp oturtucam hemen bakalım olursa ınsalah benım tahmınım olur gıbı ama bakalım
-
arkadaslar uzun zamandır arastırdıgım bır konu aramızda yapan varmı merak ettım yakında denemeyı dusundugum mevzu 12 volt arac sılecek motoruyla hıll pompayı otomatıge cevırmeyı dunuyorum aramızda yapan varsa yada fıkır beyan edecek acıgım tek tereddutum acaba sılecek motorundakı tork pompayı basabılırmı gerısı bende zaten fıkırlerı beklıyorum
-
bora arms sarjorlu model alın bence yada hatsan mpa taktıkal