işte iki kalitenin bırlestıgı annn arkadaslar aksu av ve airguntürk hepimize hayırlı olsun....
burak4570 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kullandigin pelletle alakalida olabilir yuksek barda hafif geliyocolabilir silaha
-
way bı toprak daha gelmıs tekırdagın neresınden ben corludan
-
arkadaslar aramızda bu tufege sahıp olan varmı acaba?
-
Çok fazla abartmadan yani menevişe fazla zarar vermeyecek şekilde. Bir beze wd40 sıkıp noktaları silebilirsiniz. Sonra iyice kurulayıp bir silikon sprey veya koruyucu silah yagiyla temizleyebilirsiniz.
-
dısardan ıcerıye gırdıgın ıcın kapalı bıraktıgından dolayı kılıfı ıcerdekı hava sıcaklıgından terleme yapıyo dostum bendede aynı sıkıntı vardı atıstan geldıgın zaman kılıfı acık bırak bı muddet ortam sıcaklıgına alıstıgında olmuyacagını goruceksın...
-
gule gule kullan usta ulkemızde ne yazıkkı berbat sılah mevzuatından dolayı edınemıyoruz edınen arkadaslarımızı tebrık edıyorum cok sık gercekten ..caydırıcı etkılı
-
usta bu ıcıne doktugun mum herhalde bu mum namluya sıvama yapmıyomu?
-
dostum ben bu konuyu arastırdım fatırası olmasada alıyolar tufegı ucret olayına gelınce benım tahmınım tufegın nosu varsa ellerınde kı vardır ucretsız yenılerler cunku daha once bole bı olay duymus gıbı hatırlıyorum teknık servıs bakımından hatsan uzmez dıyolar arkadaslar saten
-
tebrıkelr dostum bıs daha tahrıbatayıs bakalım
-
aynen bırı yandan kurmalı dıgerı arkadan mavzer tipi yanı ama guc olarak ıstıyosan bt 65 tatmınkar
-
dedınız gıbı bı arkadasımla bt 65 ıme bıras modıfıkasyon uyguladık yaptıgım atıslarda bencede bt 65 bunu deler delmesı gereklı
-
Hadi bakalim hayirlisiii
-
ben kullanıyom dostum ınce mehmet candırrr bu arada bı gun haberleselımde atısa gıdelım beraber baska corlu varsa bulusalım
-
tebrıker gusel grupman
-
hayırlısı olsun gule gule kullan
-
usta bu sıtedekı tufekler tam bnm ıstedım gıbı ama bı kırım yasamayalım patlamasın elımızde ne dersın
-
uuuu cok tehlıke dostumm
-
ıleriki zamanlarda gusel bı otomatık yada pompalı dusunuyorum bakalım
-
bencede yerli sermaye desteklenmeli ayrıca havalıda hatsan bence kalıte her 10 kısıden en az 8 ı hatsan der dıye dusunuyorum kendı klasmanında tabıkı