facebooktan fatih altanay a bakmanızı tavsiye ederim.
fox1905 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sorularının cevaplarını yaşar metin aksoy hocanın yanılmıyorsam habertürk teki yaklaşık 8 10 saatlik programından edinebilirsin.
-
selamlar
geleneksel okçuluk camiası genelde facebook üzerinden aktif.
İstanbuldaysanız okçular tekkesinin imkanlarını görmenizi tavsiye ederim
yay için tavsiyem fiyat performans için yerli keskin yaylarıdır. -
geleneksel okculuga merak duyan arkadaşlara nacizane tavsiyem bulundukları şehirdeki geleneksel okculuk grupları ile tanışığ gruba dahil olsunlar.yay zihgir ok temini (dogru sekilde) zaten kendiliğinden hallolur.
-
slmlar. benim bildiğim bu işi layıkıyla yapan ustalar çok az.arayan internetten veya sosyal medyadan kolaycabulabilir ben özellikle bursadaki bir ustanın takipçisiyim çok kaliteli işler çıkarmakta.hatta diriliş ertugruldaki ertugrulun kılıcınında yapımcısıdır kendisi.
-
temin etmek istersen arkadaşım var yapan ayarlar.
-
türklerin özellikle at üstündeki atışlarda başarısının sırrı zihgirdir.dogru bir zihgirle dogru bir atış yaparsanız %100 katkı saglar
-
bu arada boynuz zihgir isteyen arkadaşlar ibrahim can reis arkadaşa başvurabilirler. bknz fcbk
-
kemanger deyince ilk akla gelen yerli isim Süleyman Cem Dönmezdir, onuda unutmamak gerekir.
-
benimde cok severek satın aldığım ve kullandığım ama pek fazla kullanma fırsatım olmadıgından satıcağım bi tüfek