Cap aynı olacağı için, ağır olan daha uzun bir yapıya sahip olur galiba. Uzun olanın hem boyu hem de ağırlığı yuksek olduğu için daha güzel gurup yapar. Yanılmıyorsam.
donchilot tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aklıma gayet kuvvetli bir yöntem geldi. Bunu bi dene istersen. İster sanayiye götür ister evde kriko varsa onunla yap. Evvela namlunun çapına yakın bir kalınlıkta çelik ( olursa daha iyi ) yada demir bir cubukgu ucu düz kesim olsun. Sivri uç daha fazla sıkar. Mendili soktugun yerin ters tarafından sok üzerine yavaş yavaş pres yap. Tabi namlu içi yağlı olsun. Baktım gitmiyor halen, pres altındayken namluya ufak bir çekiçle hafif hafif tıklat. Titreşimi alınca çıkacaktır o mendil.
-
Tuzruhu yada porcöz gibi birşey damlatıp mendilin curumesini sağlayabilirsiniz ama namluya zarar verecek derecede etkili olabilirmi bilmiyorum.
-
Elinize sağlık Togay bey. Kıskandım valla da, tüfeğimi ? atıcılığınızımı? Karar veremedim
-
Çok güzel müzik. Şehzade Mustafa'nın öldürüldüğü bölüm beni çok etkilemişti. Nerdeyse ekrandan içeri girip Süleymanın gırtlağını sıkacaktım
-
-
Bazı arkadaşlar tüfek sağlam olsun servis pek önemli değil diyorlardı. Bence servis cok önemli çünki daha 5 günlükken at44 ümü servise göndermem gerekti. Gerek üretim hatası gerek kullanımdan dolayı olan bozulmalarda her daim ürününe sahip cıkan bir firmadan alışveriş yapmak ilerde karşımıza cıkacak sıkıntıları bertaraf etmede en büyük yardımcımız olacaktır.
-
-
Mustafa abi çok iyi maşallah. Solitler o mesafeye rağmen ayçiçeği gibi açılmış. Çok güçlü olmuş tufeng.
Mustafa Ekiz kardeşim seninde eline sağlık. Cok başarılı bir tufek olmuş. Bizzat denedim acayip güclü ve isabetli. -
Abu. Bir avuç hava ile 30 atış. Çok iyi yaa.
-
Pardon. Webley raider de ka cc hava tüpü varki?
-
Namluya sigara dumanı uflemişler ben sordumda Ateşli görüntüsü vermek icinmiş
-
Eline sağlık kardeşim. Güzel olmuş.
-
Elinize sağlık Yusuf bey. Gerekli bi paylaşım olmuş. Benimde tercihim de 4.5mm den yana olurdu. 10 grain civarı pelletler ile çok güzel sonuç verecekmiş gibi duruyor. Tabi 5.5mm de de hiçte yabana atılır bir ölçüm olmamış. Mod 125 in gücünden şikayetçi olanlara hitab edebilir.
-
Tsekekkur ederim. Bayaa baya hoşuma gitti attığını vurmak gibisi yok
-
Mustafa eline saglik. Çok güzel olmuş tüfek. Havada bayaa ruzgarliydi gurupmanada pek giremedik ama 95m sen şişelerin kafalarını vurmak iyi geldi. Gurupnan inş. Hafta sonu. Benim tahminin 50 m den 1cm gurup yapar. Belki de daha iyide olabilir. Deneyip gorecez.
-
20 liralık olta ile sadece eğlence olur.silver star,alba star makaralar başlangıç için ideal carbon bir kamış tek parça (actıon orta derece olmalı) ve 100 metre iyi bir misine işinizi görür en uygun olarak bu set 100 liraya çıkar.daha iyisi derseniz 300-500 lirayı gözden çıkarın.ama ilk sölediğim setdeki makaraları minimum5 yıl kullanırsınız en iyisi siz 20 liralık seti alın sıkılırsanız bırakırsınız.balıkçılık sonradan olan bir hobi değildir doğuştan gelir.+1 balıkçılığa sonradan alışmak çok zor. Sabır ister bazen saatler süren bekleyişler sonrası eli boş eve dönmek canınızı sıkabilir. Gelelim sazan avcılığına. Tek olta ile işiniz çok zor. En azından 10 civarı olta atmanız gerekir. Yaygın olarak mısır küspesi ile avlanılır sazan. Solucan , ringa diye adlandırılan kücük balıklar , boli , kendi yaptığınız özel hamurlar da etkili olabilir. Ama ilk dediğim gibi tek olta ile zor ötesi bir deneyim olur size.
-
Eline sağlık kardeşim. Sanırım. 2. AT44 benimki çok güzel olmuş. Teşekkürler...
-
Bu gün itibari ile AT44 um yola çıkmıştır. Mustafa Ekiz beye gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. İnş. Regülatör hakkını verir. Ki ben başarılı bi sonuç alacağımdan eminim. Sabırsızlıkla bekliyorum tüfegimin elime ulaşmasını. Crono ve gurup denemelerini buradan paylaşacağım sizlerle. Aklında soru işaretleri olan arkadaşlara ışık tutacağını düşünüyorum. Ayrıyeten bu hobi ile ilgilenen birisinin yaptığı malzeme sahibini ziyadesiyle memlun edeceğini düşünüyorum.
DEVAMI AT44ÜM BANA ULAŞTIKTAN SONRA
-
Hayırlı uğurlu olsun abi. Güzel günlerde kullanırsin. İnş. Yada kullandığın gün güzel olur inş.