+1 bu soru benimde kafamı ziyadesiyle kurcalıyor.
donchilot tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ahahhahaha ne kadar güldüm anlatamam. Herife bak yaa tersten yemliyo atı acaba gözünümü test ediyor. Hani süpermen uzakları yakın gibi görebiliyorya. Öyle bi özelliğim varmı diye tersten bakmış olabilir dürbüne
-
Bipod u sokersen daha iyi olur. Birde not yaz gönderirken adınıda yaz not a. Hatsanın teknik serviside günlük ara derim ben. Daha iyi sonuç alırsın.
-
En doğru sonucu crono ile test sonucunda bulabiliriz. 15lik gamo ya göre, 18lik jsb daha yuksek çıkış hizina sahip gibi gözüküyor. Deneyip görmek lazım.
-
Şöyle bir durumda söz konusu arkadaşlar. 15gr gamo ya gore 18 lik jsb daha üst gidiyor. Hem de 2 dot civarında üst atıyor jsb yi. Halbuki daha ağır. Acaba gamo sert olduğu için namludan rahat çıkmıyor olabilirmi. Yoksa hava sarfiyatı olayımı oluyor bu durum anlamış değilim.
-
Benim tahminin görüntü elde edilebilir. Yanlız gece görüşü hic net değil gayet bulanık bir görüntü olur. Yeşilimsi olan görüntüden bahsediyorum. Tabi kilit nokta yine maddiyat, illaki parasına göre kamera, kamarasına göre görüntü vardır. Astarı, yüzünden pahalıya gelebilitesi oldukça yuksek gibi duruyor.
-
Güzel paylaşım olmuş kardeşim. Ts-22 ye hayret ettim ben. Benim kullandığım ts-22 ile gurup yapmak tamamen şans işi. Nereye gideceği pek belli olmuyor.
-
Emeğinize sağlık çok cixs duruyorlar. Birde deneyebilsek çok iyi olacak sabırla bekliyoruz.
-
Benim tahminin tüpün sac kalınlığı 1mm en fazla 2mm dir. Adam tek parmağıyla kaldırıyor koca tüpü ağır birşey değil.
-
Dört gözle bekliyoruz çalışmanızın meyvesini. İnşallah sizi mahcup etmeyecek bi ürün sunarsınız bizlere. Bizde bu zevki sizin sayenizde bi tık daha güzel bi şekilde devam ettiririz. Başarılar..
-
Piyasaya yeni çıkacak bi ürünün veya daha önceden var olan bi ürünün reklamının yapılması konusunda benim görüş acım pozitif. Alışveriş sitelerinden yeterli bilgi edinemiyoruz, ayrıca böyle bi tartışma ortamınıda bulamıyoruz. Eğer reklam amaçlı bi konuysa bu ben destekçisiyim, heleki yerli üretim söz konusuysa.
-
Bi dene abi imkan varsa. Bende merak ettim şimdi.
-
Çok başarılı tebrikler helede rüzgarlı havada. jsb farkı illaki.
-
Evet ferhat abi 140 barda bu gün gurupman denedim. 40m de 5 kuruş büyüklüğünde gurup yapabildim. Ama foto mevcut değil. İnş bidahakine fotoda koyacağım şöyle 10 numara bi gurup ile.
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeş. Güle güle kullanırsın inşallah.
-
Mustafa ilk buluşmamızda bunları gözden geçirelim. Hatta cronoylada biraz ölçüm yaparız. Bir fikir verir belkiBu yorumu buluşmadan sonra gördüm
Mustafa abi ile guzel bir gün gecirdik. Kendisinde bulan ekipmanları görünce sok oldum İlk olarak AA S510 u cıkardı TC model cift tüplü. Hayran kaldım silaha. Sonra AT44 cıktı piyasaya bulpup kundağıda yakından görme fırsatım oldu. Hemen ardından crono cıktı gayet şaşkın bi ifade ile abi sen ne yaptındın yaaa. Diye bi cumle kurmakta biraz zorlansamda konuşabildim Uzerine birde mesafe ölcer cıkardı benim cok hoşuma gitti o alet. Bol bolda atış yaptık. Benim icin müthiş bir gun oldu. Crono ile test de yaptık tabiki. Benim AT44 ile setiskur 2 tur acıkken cıkan sonuclar işte böyle kullanılan sacmada 16gr jsb.[Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/27/IMG_20140426_2342501.jpg]
-
Tüfegi 0 aldım daha 1 ay olmadı. Dürbün olarak ta bushnell 6-24x50 aoeg kullanıyorum. Atışları full zoom da yaptım.
-
Ultra olan diğerine göre hem daha güçlü hem uzun namlulu. Galiba biraz daha uzak mesafe atışlarda ultra olanı daha iyi sonuç verir gibi gözüküyor.
-
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…ltkategori1=168
İki silah birbirinden farklı namlu boyuna sahip. Linkde ikisinde gözükmekte. -
Crono ile test etmek gibi bir imkanım yok. Sanırım hız biraz fazla olabilir. Setiskur ile oynayarak jsb saçma ile ayrı bir paylaşım daha yapacağım. Bakalım sonuç ne olucak. Eğer becerebilirsem bu denemeyi tüfeği sabitleyip yapacağım.