kim tamir etti acaba? Bendede kaçak sorunu olan crosman 1077 var
emrahneumech tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu video yeterli degil. Vatandas zaten sitede olan teknik verileri seslendiriyor..
Alparslan Şen tarzında bir tanitim lazim
-
Bende inceleme videolarini merakla bekliyorum
-
Mustafa Ekizin regülatörünü 2013 den beri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim...
-
Tabancayı videoyu ceken kisi yapmış. K1 hubeni modife ederek gamo kisa namlu kabza plastik ceket vs eklemiş.
-
Sayin erboga,
Ben yerli ürünümüzü kötülemek istemiyorum hatta normalden çok daha fazla hoşgörülü davraniyorum. Bende 6 farkli ürünü var hatsanin ayni şekilde etrafimda benim sayemde hatsan markasinin urunlerini tercih eden insanlar da çok.
Ama herşey şans açıkcası. Ayni marka model 2 tufekten biri cok iyi sorunsuz biri tam tersi sürekli servise gidip gelmesi gerekebiliyor. Herşeye rağmen yine alip yine kullaniyoruz. Aslinda bir konuya dikkat etmek lazim tamam Hatsan servisi bazen 1 seferde bazen 5 seferde bir tüfeği iyi kötü çalışır hale getiriyor. Burada önemli olan konu servise giden arızalı ürünlerin bir şekilde tamir olmasımı yoksa sürekli arıza yapıp ürünlerin servise gitmesi gerekmesimi. Ben açıkcası bu seferde Türkiyede servisi olmayan kendi imkanlarımızla arıza durumunda çözüm bulmam gereken ital markalardan denemeyi düsünüyorum.
Havalı silah hobisine ayırdığım zaman servise gidip gelmek ve servisten aldığım ürünler tamir olmuşmu diye test etmekle geçmeye başladı.Tüm olumsuzluklara rağmen hala 2000 tl üstü yeni ürün almaya çalısıp alacağım tufekle ilgili bilgi alamayınca durup düşündüm açıķçası yanlışmı yapiyorum yine bile bile ladesmi oluyorum ? -
Genel konuşmak gerekirse, böyle tüketiciyle birebir temas kuran fabrika yetkililerinin çok daha konuşma tarzlarına dikkat etmeleri gerekiyor.
X firması isim vermiyorum adam teknik servis ama hangi model tüfek ürettiğini dahi bilmiyor.
Yani ben koskoca hatsanin teknik servisin de müşteri ile direk irtibatta olan kişi olsam ve hangi tüfeği urettigimden haberim olmasa en basitinden biz teknik servisiz sizi bayiye yonlendireyim vs gibi bir cevap veririm ? yok o yok bitti biz de yok falan cidden komik. Amerika da cekilmis kisa tanitimlar var o kisilere yazacağım bakalim belki onlar bir iki göruş fikir verir.
-
Herkese merhaba.
Hobiye uzun zaman ara verdikten sonra tekrar zaman ayırmaya başlayacağım. Elimdeki at44 dahil diğer hatsan tüfekleri toplayip evime 90km fabrikaya götürdüm. Sonra ayni gün teslim alıp 90 km yolu geri döndüm ve eve gelip tüfeklerdeki sorunlar giderilmişmi diye denemelerimi yaptım. Sonra bir baktım ürünler de sorunlar devam ediyor hatta emektar gözüm gibi baktigım walther talon magnumun başka sorunlarida olusmuş. Fabrika yoğundur havalar ısınıyor belki herkes tüfeğini bakima gönderdi benimkilere tam zaman ayiramamislardir diye dusunere tekrar 90 dan 180 km yapip kısmen sorunlari çözdük.
Bir süredir, kundağının kalitesi ve nispeten hafifliğiden dolayi novastar long modelini inceliyorum ancak Alparslan hocanin tanitimindan başka bir kaynak bulamadim. Novastar lw 45cm modeli bir çok yerde satışta ancak long 58.5cm olan bir bayide satışta. Sanırım az miktar da sunuldu piyasaya.
Belki üretici bilgi sağlıklı bilgi verebilir diye düşünerek fabrikayi aradım. Aldığım cevap komik bir şekilde ' nova sıtar Lw yok Lw takmiyoz eski o eskidir yok o öle bişi artık lw yok bizim kendi taktığımız daha iyi tamammi ' oldu ve sonra telefon kapandi.
Forum da novastar long veya Lw modelini kullanip yorum yapabilecek olan varsa sevirim yada belki şu markanın servisi işini iyi yapiyor ve müşteriye daha saygılı ve profesyonel şekilde davraniyor gibi önerileriniz de çok makbule geçer.
Belkide hatsan harici firmalara da şans vermemin zamani geldi ?
-
Yeni seri M71 kullanıyorum eski serilerdeki sorunları çözmüşler gayet memnunum. Kafanızın takıldığı yerler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yeni şarjörler sorunsuz alttan vursanız dahi ileri gitmiyor ona göre şarjöre ufak bi çıkıntı yapmışlar.
36 ve 20 kalibre arasinda kararsiz kaldim ama marka model olarak husan alacağım.
-
-
guzel grupman
-
-
-
mesafeye gore guzel grup masallah
-
-
-
Gule gule kullanin. Biblo gibi masallah
-
36 cal tek kirma aldim cok zevkli ve 12 ye gore ekonomik. Tavsiyem horozlu alin. Gizli horoz namlu kapanirken kendiliginden ates alabiliyor
-
bende arastiriyorum suana kadar gordugum kadariyla pek kotu yorum yok
-
Tasima esnasinda zarar gormesi cok olasi.