Bende aynı araştırma içerisindeyim. Gördügüm kadariyla pellet seçeneğinin az olmasi ve guclu seceneklerin hava sarfiyatinin cok olmasi dezavantaj. Yavaş yavaş hercules bully 5.5 a doğru gidiyorum ?
emrahneumech tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende at 44 long var. Geçenlerde 70 bar olarak biraktim bir gün sonra basınç sıfıra inmişti. Sonrasinda fabrikaya götürdüm bakim yapip sorunu duzelttiler. Ancak sıfırdan hava basmayi denedigimde bar yukselmiyordu hava kacma sesi geliyordu. Bende kurma kolunu açtim ve yanimdaki arkadasimda hava deligine parmagini kapatti. Bu sekilde hizlica pompalayarak doldurdum. Ama 0 dan 100 bara uzun surdu.
-
Sanırım moderatörün de ses azaltmanin haricinde atış stabilitesine biraz etkisi var.
Zoraki de moderator kullandigimda daha dar grupmanlar elde ediyorum.
-
-
-
İki arkadaşımda hatsan mod 125 var. Aynı gün ikisi birden tüfeği kurarken elinden kaçırdı ve namluları yukarı doğru eğildi. Sonra hatsana kargosunuda karşı ödemeli gönderdiler ve ücret almadan tamir etti hatsan. Daha sonrada bir tanesi yeniden yamulttu yine gönderdi yine tamir yani anlayacağınız çözüm kolay ve ucuz gönderin yapsınlar
-
Dipcik gelince zorakiye monte edip detayli resimleri paylaşacagım
-
Siyah guzel durur
-
satmayi dusunurmusunuz
-
En yakin zamanda alacagim bende. Amerika icin uretilen modeli nerden buldunuz? Birde durbun ve ayak olarak ne kullaniyorsunuz? Yazilanlara gore sadece gez goz ile kullaniliyormus.
-
Ben 4,5 i merak ediyorum. X20 supp ten once 4,5 kullanmamistim ruzgarsiz havalarda baya iyi sonuc ve tufek gucsuz. Torpedo agir 4.5 pelletlerle iyi isler yapar bence
-
5.5 mantikli ama ben dedigim gibi biraz fantazi amacli aliyorum. Agırlik olarak 150 kg yim hepte agar seylerle ugrasiyorum ondan sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Mod 125 sniper icinde agarlik sikayeti olanlar vardi ben bir sıkınti yasamadim kaldiki 155 i de durbunsuz kullanacagim. Videolarda 4.5 hafif olan pelletler atişta ses duvarini aştığı için baya degisik ses cikiyor acaba 5.5 hafif alasimli pelletlerle bu hiz yakalanir mi?
-
Beyler yokmu hic 4.5 kullanan
-
X20 supp. 4.5 ve mod 85 sniper var bende. Ancak bu silah sabit namlu ahsap falan olmasindan dolayi dusundum. Birazda PBA hafif pelletlerle fantazi amaçlı alacağım. Zorakiyle mod 125 sniper ile istedigim atışlari yapiyorum zaten. İnternette bazi videolarda 1200+ fpslerde atislar var baya ses cikariyor acikcasi isabet vs degil daha cok meraktan
-
Selamlar,
155 torpedo icin araştirma yaptim ancak pek bir sonuc cikmadi yabanci kaynaklar videolar vs. var. Bu silahin 4.5 olanindan almak istiyorum yanliz aklima takilan konu Türkiyede neden pek tercih edilmiyor? Kullanan yada bilgisi olan var mı ? Son olarakta silahi dürbünsüz kullanacagım ama durbun takacak olsam sportsmatch dampa ayak tarzı ürünler işe yararmi ? Tesekkurler
-
Tam aklımda olan tüfeği almışsınız hayırlı olsun. Atış yapabildiniz mi ?
-
Ben ve 3 arkadasim ilk tufeklerimizi hatsandan aldik. Mod 85 olan 3.atistan sonra tetik takildi , 125 th olan üç tufektede sorunlar cikti ve 125 sniper olanda ilk kundak catlamasindan ikinci tetik dusmemesinden servise gitti. Bu tufekler 4 aylik daha. Benimde dusuncem tamam servis sorun cikarmadan tamir edip gonderiyor ama surekli servise gitmesi gerekiyor.
-
Dayanim olayi kullanima bagli. Yuzeyin maruz kaldigi sivinin cesidi onemli etken birde olusan koruyucu katmanın bozulmamasi lazim. Firma ile konustugumda bu urunun su icin dogru sartlarda bir kac yil etkili olacagini soylediler ancak tanitimlarda cesitli sivilar hatta camur var. İlk etapta bor yagi icin is guvenligi ayakkabilarinda deneyecegim. Yanliz baya bir iz birakiyor siyah deri ayakkabilar suan kot mavisi renge dondü havali tufekte nasil bir renk cikar deneyip gormek lazim
-
Geç cevap icin kusura bakmayin. Ürün bugün geldi bir gece kuruma suresi var yarin sahada kullanilmaya başlanacak. Fiyat 135 tl civari bir firma var Türkiyede satış yapan. Şöylede bir video buldum
https://m.youtube.com/watch?v=_HXSwn0IjJ8 -
Selamlar , işleme merkezlerinde çalışan personelin ayakkabilarini bor yağından korumak için nano teknoloji ürünü NeverWet sıvı itici ürün satın aldım. https://m.youtube.com/watch?v=DZrjXSsfxMQ tanitimini linkte gorebilirsiniz. Sizce bu ürünü havali silahlarda kullanabilirmiyiz ?