yusufhertz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

H&N Baracuda değişik çeşitleri var H&N baracuda diabolo, H&N baracuda power, H&N baracuda match diye bunların hangisi daha iyi Bide dıana Magnum, fx air gun smoothtwist 5.52,Dynamic Air Bullets, H&N match kugeln, air arms Diablo hunter,JSP Diablo exact jumbo 5.52,dıana sport,JSB predator Poly mag, gamo rocket, gamo Platinum, modellerini buldum bu modeller hakkında ne düşünürsünüz bide sormak istediğim bi konuda bazı pellet lerin 5.52,5.53,5.51 olduğunu gördüm bunlar ne amaçla kullanılıyor cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Herkese selamlar yeni üyelerden'im uzun araştırmalarım sonucu dün akşam hatsan galatian 1 5.5 pcp tüfeğimi teslim aldım bu konularda pek bilgim olmadığım için tecrübeli üyelerden pellet önerisi bekliyorum fiyat önemli değil en kaliteli pellet önerilerinizi bekliyorum uzun atışlar tahrip gücü yüksek atışlar için yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (dıana Magnum,fx air gun, Dynamic Air Bullets,JSP diabola exact jumbo heavy 5.52 JSP predator Poly mag 5.5, gamo rocket)