dediklerinizi yapıcam bu arada namlu çıkabiliyor çöpe atmak yada satmak saçma olur
borga123 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
yok arkadaşlar her dediğinizi yaptım yine olmadı yaktım yağ döktüm tığ denedim kanca denedim tuğla gibi sıkışmış çıkması imkansız gibi duruyo bu parçayı başka nerden bulabilirim boru gibi crosman 357 nin
-
Çok sağ olun arkadaşlar mağlesef silah yağım yok ama normal yağ kullanılırmı
-
bir de ıslak mendil ıslatıncada çıkmıyor
-
denedim yine de çıkmıyor
-
Selam arkadaşlar crosman 357 nin namlusunu peçeteyle temizliyordum bir baktım orda kaldı ve ne yapsam çıkmıyor acil yardım.
-
Bu tur yavas buyumuyor orta derecede͵ bende hic kabuk atmadi ama kabuk donemine girdi bu boyda sling olmaz ,juvenil suan bir kac kabuga adult oluxak insallah aslinda bende 3 adet farkli cesit tarantula var ama onlar henuz sling
-
Bu arada tarantulalarin zehri alinmaz
-
Tarantulalatin zehri olur ancak alerjik bir sey olmadigi surece bir sey olmaz isirigi ari isirigina benziyor birde sakinken kediden uysal oluyorlar
-
Türü adı grammostola pulchripes gerekli bilgiyi tarantula.gen.tr den bakabulirsin bu forumda tarantula ilgili her sey satiliyo
-
yok asla ısırmaz
-
Tabii genel olarak tarantulalar kendi boyutundan biraz küçük hareket eden herşeyi yer kurt ve değişik kurt çeşitleri, çekirge, sinek, hamam böceği hatta büyünce ara sıra fare bile verilebilir benim 3 tane tarantulam var en büyük bu ben akvaryumda besliyorum içinde toprak ve saklanması için yuva var buna teraryum deniyor küçük tarantulalar ise saklama kabında veya kavonozlarda bakılabiliyor başka sorularınız olursa çekinmeden sorun
-
resim en küçük bu kadar yapabildim.
-
Merhaba arkadaşlar bu benim tarantulam sadece sizinle paylaşmak istedim
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/xGqV13.jpg] -
"poyrazaga" ben bu ürünü mesela aldım co2 tüpün ucunamı sürücem?
-
tanışalım konusuna şimdi yazdım aramaya baktım ama malesef yok cevap alamadım forumu araştırmaya çalışıyorum ama bayağı karışık
-
dediğim gibi bu foruma yeni üye oldum hiç birşey bilmiyorum nereyi okiyim napiyim bi yardımcı olsan
-
Merhaba arkadaşlar bu konuyu nereye açıyım bilmiyorum kusura bakmayın, ben yeni bir airgun alıcam (crosman 357) neden bunu tercih ettin derseniz şekli atış mesafesi hoşuma gidiyor gelelim soruma ben youtubedan videolara bakarken adam Co2 tüpün üzerine krem gibi bir şey sürüyordu bayağı araştırdım ama bulamadım satan arkadaşlar acil iletişime geçerse veya nerede satılır bilen olursa yorum olarak yazsın