Acısız ve temiz bir av olmuş bence
+1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Acısız ve temiz bir av olmuş bence
+1
gerçekten silahlar harika görünüyor, aslında üreticilere kızmıyoda değilim insanı yoldan çıkarıyorlar
+on yüz milyon vallaha
ben yazın bi adet torpedo 150 th almıştım üstünde rossi yazıyo yanlış hatılamıyorsam mesut abinin mod 125te de rossi yazıyodu bu nedemek beni aydınlatırsamız çok memnun olurum
Her Türk Asker doğar! Tabi tabi..İki kıtanın birleştiği yerdeyiz ama silah edinmenin herhalde en zor olduğu ülkedeyiz. Tek savunma silahım av tüfeğim ve şevrotinlerim. Ama olsun güney doğulu kardeşlerimizde keleşler kol geziyor her evde. Onlar bizi savunur diye birşey diyen yok herhalde. Kırklarelinde yivli av tüfeği ruhsatı 1 kişiye verilmiş sadece?
çok derin bir yarama bastınız nerdeyse kuduruyorum o amd deki videoları görünce 12 yaşında bi kız barret m82 ile atıyor vede başka bi sitede wildrunner 50 cal silahla 12 yaşındaki kız hedefe atıyor
benim tüfeğin üstünde rossi yazıyor yanında sizinde yazıyormu 150 th
Saksağanları öldürmeyip yaralayacaksın ki arkadaşları da gelsin
Katli vaciptir arkadaşlar bu yaratıkların
bakın bende bu bed sesli hayvanları sevmiyordum ama bi çam ormanındaki vazifeleri çok büyükmuş yani çıkan yerdeki 10 cm lik çam agaçlarinin tepesini ısırıp büyümesini engellermiş büyürse yanındaki çam ağacı çam fıstığı vermezmiş yanı çokta zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
ewt bende gördüm zigana M
ben havalı tüfek konusunda çok kısıtlı bilgiye sahip bi insamın ama torpedo 150 th bana çok güzen verdi vede çok hoşuma gitti mazeme kalitesi iyi gibi ama hiç sökmedim
wallaha içime kurt düştü gittim açtım tüfeği baktım ölçtüm yükleme yerinde kaçık değil namlu hareketli olduğundan önden sadece bakaabildim ondada yok yani allaha şükür hatsan şansıma güldü
bugun sabah saatlerinde gidip tüfeğimi aldım. tüfek çok güzel gözüküyodu yağını sildim ilk tüfek heyecanı tabi bir atış yaptım o kadar tepmedi açıkçası yanında gelen bipod stoper vede dürbünü kontrol ettim.silahın üstüne baktığımda çok şaşırdım ROSSİ yazıyo ana dedim mesut abininkinde bide namlunun içindeki yivli bölüm içeri girip çıkıyo(sabit değil gibime geldi ama çok iyi inceleyemedim) cumartesiye kadar elime alamıyıcam gibi gözüküyor ama cumartesiden sonra bol bol resim vede grupman veririm inşallah.
sag olun ama bu şekilde bi pallet olsa çok güzel olurdu gibime geldide
http://www.arl.hpc.mil/Publications/e…g03/newill.html
internette sorf yaparken rastladım pallet gibi duruyodu ama anlayamadım bunu ne atıyo
hayırlı olsun darısı bizim başımıza
elinde rossin var gül gibi yap işte grubunu
+123456789
bu buluşmada benim için zora girdi gelemem heralde inşallah başka buluşmaya
Ben buluşmanıza katılamadım ama bir yandanda seviniyorum katılamadığıma Allah muhafaza bir iki atış yapsa idim fx'ler ile varı yoğu satar bir tane almaya kalkardım iyiki yokmuşum orada iyiki Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunarım havalı silah camiasında bir numarayız Allahım nazardan saklasın.
Saygılarımla
+1
gelsin ilk işim zaten foto yağmuru sonra tahribat bütün gün bi elinde fotoraf makinesi bi elimde tüfek tabi derste çalışıcam yoksa babamın silah üstünde başka planları var sakın sormayın
bu arada bol bol dua edelim yeni silah alcak arkadaşların silahları güzel çıksın diye (KENDİM İÇİN DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN BÜTÜN FORUMCA
allah bütün forumumuza kazasız belasız vede isabetli atışlar çok güzel gruplar nasip etsin AAAAAAMMMMMMMMİİİİİİİİİNNNNNNNNN
sag ol engin
ben dün tüfeğin siparişini verdim hayırlısı ile geliyor torpedo 150 th siyah 5.5mm o zaman gelebiliri tabi ben pek izmiri bilmiyorum birinin beni karşılaması lazım ( elimden tutacak beni karşına karşıya geçirecek beslicek
dün dayanamadım artık koptum gittim bi tane 150 5.5mm torpedo siyah th kundak siparişi verdim 380 ytl dürbün bipod stoper kılıf harbi seti gamo ts18 iyi bi tanede silah yağı yanında hediye vericek torpedo 155 yokmuş izmir güngör avda