kurt tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaslar soyle soyleyeyim.biz hatsana kundagi cevizden yap,namluyu en guclu celikten yap yada yaylari maccari tak demiyoruz ki!belki 1 yada 2 ytl olan gezi ,arpacigi kaliteli yapsa ,belki 0.50 ykr olan alyen vidayi saglamindan koysa ,2 ytl bile maliyeti olmayan bir tetigi daha iyi yapsa 5 ytl alsa ,bunun maliyetinden ne olcakki? 300 ytl lik bir tüfek en fazla 350 ytl olacak.at 44 de krilan kolu kac para daha maliyet koysa saglam yapar belki 3 ytl belki de 5 en fazla .bizim demek istedigimiz bu zaten.bizde isteriz turk mali almak kullanmak ama 25 -30 ytl maliyet icinde boyle vatandasi kaziklamak niye onu merak ediyorum .saygilarimla.

+11111111123456789

üstadlarımız ne diyorlar bu konuda bilmiyorum bi açıklamada yapmadılar?merakla bekliyoruz ama ben bi çaylak olarak görüşüm bir firmanın en iyi reklamını gene müşteri yapar kanaatindeyim eğer hatsanın gücü çok iyi bu fiatlarına +100 ytl gibi bi meblayla dayanıklılık ve isabetide eklerse bu havalı sılah pazarına hatsandan başkası giremez düşüncesindeyim yanlışsam büyüklerimiz düzeltsin ;atlise;;atlise;;atlise;;atlise;+;tuftabV#;tufey#
    lütfen yanlış anlaşılmasın amacım kimseye işini öğretmek değildir sadece bi kardeş tavsiyesi

;director; sn.üstadlar merhaba,pazar günü zekeriyaköy buluşması var ve fx lerle meraklılar tanışacak deniyor.biz taşradakiler içimizin gitmesine rağmen çeşitli nedenlerle katılamıyoruz.elimizden gelen hergün forumu takip ederek biraz bilgilenmek.ama ne yazıktırki ne yatagun dan nede fx lerden hiçbir haber yok.forum üzerinden bu konularla ilgili olarak ara sıra bilgilendirme yaparsanız sanıyorumki benim durumumda olan diğer forum üyesi arkadaşlarda memnun olur.saygılar.ahmet fahri özyurt #hims;lol;;şrofls;.;atlise;

+1000000000123456789 :D:D;keyf;;box;x;box;x:D:love::love:;atlise;

yok ben vaz geçtim hatsan almıcam bi sene daha bekleyip bidaha ki yaza hw veya diana veya bu yaz gelirse bam 40 onun için bam hakkında bilgi topluyorum

sevgili hocam değerli abilerim kıymetli silah severler (şişt havamı bozmayın başbakan gibi hitap ederim haaaaaaaaa)
    abilerim yhaw bunu gücü mesafesi tetiği namlusu zırtı pırtı tırtı nasıldır bilen varsa beni bi aydınlatırsa çok müteşekkir olacam neşem baya yerinde vallaha ;avci;;avci;;avci;;avci;;avci;;avci;;avci; bu smiley tam ben çok hoşuma gidiyo

nasıl kuruyo deyince ben neden dipçiği oydugunu buldum sebebi şu dipçikden kolunu sokuyor namluyu iki eliyle kendine doğru cekiyor :) ;lol;;kihhik,;şrofls;. sebeb bu #hims

ben böle bi yorum çok güzel vallaha ayakta alkışlıyıcağım seni tebrik ederim güzel abim bu tip yorumları heyecanla bekliyorum harbiden sincabı hayyatta vurmam mesaduzunun dediği gibi git yiceğin hayvanı vur sonra bu tip kemirgenler ve sülünler kenenin bir numaralı düşmanı tavukta öle
    sonra keneler basıyo yeşillikleri soruyorum size kuş giribi çıktı kuşlar itlaf edildi ve keneler bi anda hortladı bu mevzular derin ben gene coştum yorumumu yapayım gene dayanamıcam silah kötü hoşuma hiç gitmedi dipçiği iğrenç silah dediğin uzun manlu ve güzel dipçikle güzeldir zaten ;keyf;;keyf;;keyf;

bence en iyisi m4a1 cabriem red dot çünkü sardan bi abim en iyi onla bi yerlere girilir diyolar ama ben bi sar olsam şöle bi set isterdim
    2x colt 1143 tabanca (Özelliği amerikalılar viyetmanda yaralı burakmaması için kullandıkları tabanca çok mütiş bişi)
    1x mini uzi yakın dövüşte çok işe yarar çünkü dövüşmene gerek kalmaz)
    1x m4a1 cabriem red dot hızlı akınlar
    1x schmind sniper 3,3 kg hafif 7.26 nato kalibreli mermi atan ii bi silah