eieieie pardon ben yaşa bakmadım bakmadım tabi ozaman düzeltiyorum sag olsin legolas ABİM
kurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sag ol legolas kardeşim
-
Açıkçası bende ilk optima trio 5.5 alıcaktım sonra hatsan mod 125 5.5mm alıcam dedim sonra yeni model hatsan mod 125 5.5 mm th magnum alıcam inşallah matematiktende 90 aldım babam yatagundan alır gibi geliyo bi akşam ben uyurken girmiş siteyi gezmiş bana sabah dediki site çok güzel ve cok seviyeli terbiyeli dedi BU MAZERETLEDE OLSA BU SİTENİN YAPIMINDA EMEĞİ BULUNAN HERKEZE AMA HERKEZE ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM BENİ HAVALI TÜFEK HASTASI YAPTIĞINIZ İÇİN DE
-
elden kaçırmayı ben anlamadım yha ne o bide namlu kötü çıktımı yollasam değiştirmezlermi
-
ben öle ilk olarak işi öğrenceğim bi tüfek istiyorum sorunları olsun sökeyim takayım olmadı attım mı üzülmüceğim bişi olsun dedim forumada baktı çok sorun oldumu bu işi gerçekten bilen abilerim var bana yardım ederler zaten dampada düşünüyorum yazın sonuna doğrum benimki hobiye bi giriş olcam ben bi soru sormuştum ya iyi namlulu tüfeğin namlusu nasıl olur yiv nasıl gözükür diye ama değerli bilgilerinizi benden esirgemediğiniz için çok sag olun tekrar tekrar
-
abilerim ewt ama ya bi dampa alınca bide mod 125in nalusu ii denk geldimi herhangi sorun çıkmaz gibi geliyo yaşım 16 ama çok iri bi insanım 190 boyum 70 küsür kilom var kurmak zor değil benim için ağırlıkta önemli değil
-
sa abi sag ol çeviri için
-
-
Abilerim kardeşlerim 1. nesil mi daha iyi yoksa 2 . nesilmi?
2 . nesil alırken tüfeğin nerelerine bakmam lazım?
tüfeğin resminide koyuyorum[Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/bild/1572,mod125thW6MPZ.gif]
-
abiler ciddden bende çok merak ettimbildiğimiz şişe deme bunlar
-
Abilerim kardeşlerim ben hatsan mod 125 alıcam alırken silahçıya girdiğimde tüfeğin nerelerine bakıcam.bilmiyorum mesela namlunun nasıl olması gerekiyor kabza tetik buralarda neler bulunmalı mesela bana bi açıklarmısınız dürbün dürbün takılma yerinde mesela gezde bozukluğu nasıl anlarız gibi herşeyi yazarsanız size minnettar olurum
bana şimdiden vereceğiniz bütün değerli bilgiler için çok teşşekkür ediyorum. -
ben coltun hepsini seviyorum özellikle 11 43
-
benim babamın diyarbakırda görev yaptığı bi abide vardı colt 11 43 üst kapak o kadar ağardı ki tabancayı dizine dik olarak vurunca tabanca kuruluyodu ve babamın 9 mm s.w mermisini içine namludan ( kovanıyla birlikte) şingir şingir oynuyormuş
allahım sen banada bi colt 11 43 nasibet -
paylaşımın için çok teşşekür ederim
-
Ben de pek bilmiyorum. Ben birşey soracağım diesel etkisi ne demek?
-
ewt meseduzu abi haklı
-