urun aras kargoyla 10 günde paramparça geleceğine ptt ile 30-40 günde sağlam gelsin daha iyidir. Kargoların çalışma ahlâklarını az çok biliyoruz. Daha dün bir yurtiçi kargo şubesinde araçtan indirilen kargolarin barkotlarinin nasıl okutulduğunu görünce iyice soğudum bu firmalardan bildiğiniz kadın kargoyu okutup firlatiyordu paketleri sağa sola.
Emrahyanç tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ben bugün yazacaktimki yoğunluktan buraya nasip oldu, şuanda piyasadaki bence en iyi sorunsuz çalışan modellerden birisi. Ben memnunum.
https://m.facebook.com/story.php?stor…mp;id=584039328 -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
tabancasi olan arkadaslar icin boyle guzel bir secenek var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
20-30 m2 bir odada bir pompalidan cikacak tek kursunun sesine maruz kalmak istemem. Mesken savunmasinin disinda bir konu bence tek kursun. 5-10 m gibi bir mesafede 12 cal. Tek kursun kesin oldurucu olur kanimca ve yasalarimiz geregi nefsi mudafadan ziyade adam oldurmeden bile yargilana bilirsiniz. Allah kimseyi boyle bir durumda birakmasin.
-
Sakat birakacaksan 9 lu sevrotin, filmlerde gordugumuz kadariyla Amerikan polisi suclularla mucadelede en cok servotin kullaniyor.
yok hocam o sikinti olur yakin mesafeden . sizinde dediginiz gibi o amerikada gecerli olabilir. Biz hem kendimizi ailemizi malimizi korumaya calisirken ayrica tufek ruhsatindan olmamaya sabikamizin olmamasi icin cozum bulmaya calisiyoruz mevcut yasalarda malesef.
-
Allah kimseyi karsilastirmasin ama 24-28 gr. 10 numara sacma bence ideali diz altina ates etmek. Dusuk gramajli trap fisegi kullanmayin bildigim kadariyla cogunda kursun sacma kullanilmiyor. Alasimli sert sacma kullanildigindan tahribat biraz daha fazla oluyor.
-
Havalar düzelmeden sert bolt kolunun düzelmesi, düz bolt kolu ve skull kundak için fabrikaya gönderme kararı aldım tüfeği. Hal böyle olunca hafta sonu boş geçmesin zoraki tacticalima taktim dürbünumu
airgunturk.com/attachment/36050/ -
Hobidaşlar, kurma kolunda ciddi bi zorlanma varsa özellikle geri cekerken -tetik mekanizmasını kurdugu sırada- bu ileride kullanıma baglı olarak düzelmiyor ne yazıkki. sonraki zamanlarda namluya cift pellet sürme gibi sorunlar oluşmaya başlıyor.bende yagladım yumuşattım fakat pek bi faydası olmadı. tam kurma kolundan dolayı Pro'dan sogumak üzereydimki en son bolt kolunu degiştrdim.
şuan severek kullandıgım Maxi kundaklı bir Pro'm var
evet söylediğiniz gibi pelleti namluya sürüyor ancak tüfek kurulmuyor bu nedenle çift yükleme oluyor. Mekanizma sıkışıyor gibi içeride bolt kolu umarım sorunu çözer tüfeği fabrikaya göndermek istemiyorum.
-
hayırlı olsun, tüfeginizin kurma kolu rahat kuruluyormu bende yeni aldım ancak bendeki biraz sert gibi.
-
ve sonunda bitti.
Vidayı delmek için hobi seti yetersiz kalınca emektar matkabı kullanmak zorunda kaldım. Kaliteli ucla belki daha kolay olurdu ama eldeki imkanlarla yaklaşık yarim saatte 2 uç kırıp işlemi tamamlayabildim. Bipodun güzel yani tüfeği sağa sola yaklaşık 30° kadar yatırmaya musade etmesi ve ayakların kolayca cikarilabilmesi.
airgunturk.com/attachment/35901/
airgunturk.com/attachment/35903/
airgunturk.com/attachment/35904/
airgunturk.com/attachment/35905/
airgunturk.com/attachment/35906/
airgunturk.com/attachment/35907/
airgunturk.com/attachment/35908/ -
Tüfek kral pro, Bipod yeri orjinalinde var.
-
Merhaba, aldığım yeni bipodun montaj vidası ince olduğu için değişmesi gerekti, uygun vida ile değişim fotolarını paylaşmak istedim. Geç vakit olduğu için yarim kaldı vidanın delinmesi gerekiyor bittiğinde son halini buradan paylaşırım.
airgunturk.com/attachment/35885/
airgunturk.com/attachment/35886/
airgunturk.com/attachment/35887/
airgunturk.com/attachment/35888/
airgunturk.com/attachment/35889/
airgunturk.com/attachment/35890/
airgunturk.com/attachment/35891/
airgunturk.com/attachment/35892/
airgunturk.com/attachment/35893/
airgunturk.com/attachment/35894/ -
Hocam benim bildiğim kadarıyla kurusıkıların namlu içleri açılmamış oluyor. Linkteki video bayağı eğlenceli sadece kurşunundan mı bahsediyor acaba? Yoksa bu modelde kurusıkılar sivil kullanıma da açık mı?
Turkiyede malesef yasak, bildiğim kadarıyla travmatik tabanca olarak geçiyor bu tur silahlar.
-
48 atış biraz az degilmi, güç farkı çok olmayan pro 60 atış yapıyorken sanırım pro marine alicam hala kararsizim.
-
şu ürüne bir bakın isterseniz.
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3672 -
kuru sıkı tabir edilen ses tabancaları, koleksiyon amaçlı edinilebilir kesinlikle savunma amacı güdülmemelidir! geçmişte kötü örneklerini televizyonlarımızda da maalesef izledik. Antrenman amaçlı pek bir işe yaramaz, genel olarak ülkemizde yasak olan travmatik tabanca denen kauçuk saçma atan tabancalar kullanılıyor antrenmanlarda bildiğim kadarıyla.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Düğün olayına ben de sizin gibi en karşı olanlardan biriyim. Bi insan düğünde silah sıkınca eline ne geçer acaba. Bu yaşıma geldim, Hangi mantıkla düğünlerde silah atarlar, hala anlamış değilim. Çok detaylı görüşmedik ama Sanırım evde tedbir/güvenlik amaçlı kullanacak. Ben kendim ateşli silahlara karşı mesafeli biri olduğum için sizlerden görüş almak adına açtım konuyu. Kuru sıkı, ateşli, yivli, yivsiz Tamamen yabancıyım yani bu konulara.
Bu arada Kuru sıkılarda antrenman nasıl oluyor acaba. Bu tabancalarda mermi çıkışı oluyor mu ?
Ayrıca bilgiler için de teşekkür ediyorum, @Emrahyanç @oparda06 @Komser
güvenlik amacı güdüyorsa düşünmesin bile.
-
sitede otomatik modeli Jumbo modele uygulamışlar. Fuarı beklemek şart oldu.
-
Zoraki 917 başarılı.