8 tur açık 40 atış 200_100 bar arası 1000 kusur fps atıyorsa bu tüfek kimsenin hercules almasına gerek yok bence. Uzun yıllar bu hobiye gönül veren kişilerin inanmamasi gayet normal yazdıklarınıza açıkçası banada inandırıcı gelmiyor bu söylediklerinizi video ile paylasirsaniz bir çok kişinin duasını alırsınız ve yardımcı olmuş olursunuz. Saygılarımla,
Emrahyanç tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sizdeki at44 long modelimi acaba ilk tüfeğim tactical di, ama 6 tur açık 9-10 atış anca yapıyordu eğer long modelinde 40 stabil atış yapılabiliyorsa hatsan tüfeklerini tekrar inceleyebilirim yeni tüfek alacağım için.
-
fiyatı şuan için bana biraz ağır geliyor ileride koleksiyonum için kesinlikle listemde. Fiyat 3.250 TL olarak açıklamışlar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Görüntü olarak çok hoş olmuş, atış videolarını merakla bekliyorum. Umarım belirlenen fiyatını hak eder.
(Ricamdır; en azından kullanıp test etmeden yerli mali diye yerden yere vurmayın.)
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu malzeme is görürmü acaba? Uzun süredir aklımda deneyemedim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu malzeme is görürmü acaba? Uzun süredir aklımda deneyemedim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
saftol yağını tavsiye ederim, diğerlerini bilemiyorum ama çok güzel bir renk veriyor cevize.
Yapışkanlı kaplama kağıdı ile yaptım, gümüş folyo olarak geçiyor.
Yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada siz gerçekte olanı söylemişsiniz benimkisi biraz macera
-
kafamdaki düşünce reddotu yakın mesafede dürbünü uzun mesafede sıfırlayıp kullanmak
-
telefondan biraz zor oluyor ama umarım doğru olmuştur, sizce saftol yagi nin üzerine vernik atilmalimi?
-
Herkese iyi hafta sonları, bir süredir can sıkıntısından eskiye dönüş yaptım tabi yine değişiklik yapmadan duramadım
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Buda son hali.
kromla olmaz esnemiyor sadece düz alanlarda uygun, karbon olabilir ama uğraştırır şimdiden kolay gelsin.
-
kundağı , namlu tüp bağlantısını ve namluyu söktüm.
-
gittigidiyor dan aldım ben karbon folyo siyah ve krom folyo gümüş olarak geçiyor. Karbonu fön makinası ile isitip esneklik kazandırıp kıvrımları yapabiliyorsunuz.
-
Umarım fikir verir. Kullandığım malzemeler yapışkanlı folyolar, kamuflaj desen için sprey boya önerebilirim ama krom için asla sprey boya kullanmayın derim. Buda benim Puncher Marinem
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Benim için Kral arms Türkiyedeki tek firma. Nedeni ise yeni çıkan yada cikacak ürünlerini youtube den elin Abd lisin den izlemiyorum. Teşekkürler Kral.
-
01.09.2015 itibariyle satışa sunulmuş olan tüfeği aramalarımda bulamadım benim bilgisizliğimden kaynaklanabilir. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim bir paylaşım platformunda konu açmadan önce 2 kere düşünürüm. Forumda yarattığım kirlilikten ötürü özür dilerim. Ne gerek varki zaten adamlar yapmış ama ülkemizde nice benelliler remingtonlar var zaten Alın bir tane kullanın
-
İşte efsane olacağını düşündüğüm bir yerli tüfek, üreticileri urfadaymış. Fiyat benim için biraz tuzlu ama evimde olmasını istediğim tüfeklerden artık birtanesi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ben Kraldan adına yakışır Türkiye'nin ilk tam otomatik PCP' sini bekliyorum...