silahın hava kaçırması normal. Tüm zeonlar fabrikaya geri çağrıldı. Oring değişimi yapılacak. Fabrikaya geri gönder. Şikayetini içine yaz. Tüp un ordan göstergenin ordan hava kaçırıyordur. Havayı baş. Özellikle orayı dinle hava sesini duyacaksın.
hkn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kurma kolu solda
-
Maşallah. Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin . Görüntü güzel regulatör de görevini yapıyorsa LW namlu iyi iş çıkarır diye düşünüyorum.
-
emrbozkrt yorumlarından sonra ZEON üzerinde şüphelerim arttı açıkçası. Silahı alma arefesindeydim. o kadar para verip daha sonra bu tarz sorunlar yaşamak beni çok düşündürüyor. Silahı alıp almamak konusunda kararsızlık hat safhada.
-
Kıymetli hobidaşlar huğlu effecto zeon hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı acaba? Kıymetli fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Herkese kazasız belasız atışlar dilerim.
-
-
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.... umarım piyasayı altust edersiniz.
-
ince mehmet 30 grain kullanırsanız hem tahribat hem de isabet...tavsiye ederim
-
fazla beklemeyiz umarım. ..hadi hayırlısı
-
galatian 3 kullanicisiym memnunum
-
Sevgili dostlar jsb diabolo monster 25.39 grain 200 lük kullanan var mı tavsiye eder misiniz...tesekkurler şimdiden herkese isabetli atışlar.
-
Doğan bey hn nin hangi modelinden verim aldiniz acaba 200 lük kutu İçeriği hepsinin ama çeşitli modeller var diabolo vs.gibi.siz hangisini kullandınız. .150 m den tahribat gücü nasıl acaba.bir soda şişesi ni kirar mı.
-
hatsan galatian 3 pcp de şimdilik torpedo kullaniyorum ama bunun dışında kullanmami tavsiye ettiğiniz peletler var mı. ..tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim arkadaşlar. ..herkese kazasız atışlar.
-
arkadaşlar foruma yeni katıldım. hatsan galatian 3 almayı düşünüyorum pcp konusunda daha yeniyim... haftasonları sportif amaçlı hoş vakit gecirmek için almayi dusunuyorum.... gücü vs. hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.ornegin 100 metreden bir pet siseyi vurur mu..menzili iyi midir..simdiden tesekkurler