poyraz06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz.
-
-
Satılıklar bölümünde mod 125 ve vortex var,değerlendirebilirsiniz bence.
-
Keyifli bir bahçede yapılan atışlarda mutlaka keyif vermiştir.
-
Aslinda goreceli bi durum.aa 510 um var.ama hala at44 u aradigim zamanlar oluyor sokup kurcalamaya,biziklayip minciklamaya bire bir at44.benim cok hosuma gidiyordu at44le ugrasmak
Aslında hepsinin yeri ayrı bence.
-
Bende birkaç defa tüfeklerimi Hatsana gönderdim,gayet ilgililer.
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
-
İlk havalı silahım Webley tomahawk,ı 2008 yılında almıştım,uzun bir süre kullanmadım,bu aralar fırsat buldukça atış yapıyorum.Oldukça güçlü,keyifli ve isabetli bir silah.Keşke o zaman birde longbow 177 alsaydım diye hala sızlanıyorum,çünkü ikisi arasında kalmıştım ve tercihimi tomahawk,dan yana kullanmıştım.
Raider,ım ise Stutzen nickli saygıdeğer Ercüment abinin eseridir,2009 yılında kendisinden aldım.Kendisi zamanında epey uğraşmıştı bu silahla,özellikle kundağının rengi çok güzel. -
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz,keyifli atışlar.
-
Hatsan ürünlerini alırken en fazla nereyi tercih edebiliriz arkadaşlar.
-
Hayırlı olsun,iyi atışlar.
-
Gayet güzel bir görüntü olmuş bu haliyle bile,emeğinize sağlık.
-
Hayırlı olsun dürbününüz,gerçekten harika.
Herşey dahil dediğiniz fiyatın içinde gümrükden dolayı bir vergi ödemesi de varmı?Yani kısaca gümrükden sorunsuz geçtimi diye sormak istedim. -
Dürbün ve reddot suz hali çok güzel,ama dürbün ayakları az daha alçak olabilirse estetik olarak daha şık durur diye düşünüyorum.
-
En kısa zamanda buluşmalarınıza katılmak isterim,izniniz olursa tabi.
-
hayırlı olsun,keyifli atışlar.
-
yeni silahınız hayırlı olsun,keyifli atışlar.
-
gerçekten çok harika bir görünümü var,güle güle kullanın,keyifli atışlar.