Bu durum çok yakışıksız. Tam bir cahillik örneği. Maalesef bunun bir bilinci oluşturulamıyor.
Motali85 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Aksu av on mumara. Ne aldıysan malının arkasında duran bir esnaf. Alımlarda buradan devam. Saygılar
-
Teşekkür ederim. Bütçe olarak çok açılmayı düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar .22 HW97K üzerinden optimum dürbün ve pellet seçimi için önerileriniz var mıdır?
-
Tesekkur ederim
-
Uzantilar ne manaya geliyor?
-
Bu tüfekleri ve atışları görünce hiç boşuna gamo hatsan vb uğraşıp zarar edip keyfi kaçırmaya gerek yok. Tüfek aa hawke sidewinder alıcaksın bir sefer işi bitireceksin. Öbür türlü sürekli sıkıntı stres kendinden emin olamama tüfekten emin olamama saçmadan emin olamama dürbünden emin olamama hobiden zevk alamıyorsun
-
Bu konuda yerli bir markadan çok olumlu geri bildirimler verilmesi beni o kadar mutlu ediyor ki. Arkadaşlar ülkemizde istenildiğinde dünyanın en iyi üretimleri yapılır. Hatsan'ı yalnız biz değil tüm dünya konuşuyor. Tek geri bildirim yapacağım konu tüfeklerin kozmetiği, yani bir hw serisi bir s510 ya da steyr tarzı albenisi yüksek bir tasarım ile bu güçteki tüfekler kesinlikle 1 numara olur.
Forumlarda takip ettiğim qe serisi tüfeklerden çok memnun olunduğu yönünde.
Ben de kafaavcısı metehandan bir bt65 aldım 1 ay önce tüfekte güç muazzam ama isabet sıkıntısı var. Kurma kolu da çok sertti. Bugün ben de servise yolladım. Ben de sizin gibi hevesle olumlu geri dönüşü bekliyorum. Tüfek gelsin; Akabinde mustafa ekiz bey ile görüşürüp regülatör taktırmayı ve 18 jsb heavy yada 21 grain hn baracuda match'i 900 fps'lerde ayarlatıp sonra keyfine varacağım nasipse. Şuan hn baracuda power ile güzel sonuç aldım ama bu pelletlerin ithalinde sıkıntı var ne hikmetse, piyasada bulunmuyor.
Özetle hatsan'ı desteklemeye ve yerli üretime saygı duymaya devam, onlar da bizi yarı yolda bırakmayacaklardır...
-
Super bir geri donus cok tesekkur ederim.
-
-
Herkese tesekkur ederim. Gamonun tufek sehpasi var onunla atiyorum. Bu durumda bir chrony, bir de durbun lazim:)
-
-
- İnce mehmet 27 grain pellet ile uzak mesafe iyi atışlar çıkartıldığı söyleniyor.
- Bununla beraber regülatör takılması durumunda 35 stabil atışa ulaşıldığı da yazılmış.
Bu geri bildirimleri okudum.
Sorularım:
- Uzak mesafe için tüfek gücü hakkında nasıl bir setup yapılabilinir. Gerek var mı bt65 güc ayarı ile oynamaya?
- 27 grain ile fps kaç civarlarına düşüyor.
- Ben genelde hep h&n kullandım. Bahsettiğiniz ince mehmetin üretim kalitesi nasıldır?
- Yüksek grainli olarak h&n istersek rabbit magnum 2, 25 graine yakın bir ağırlıkta. Bu tüfekle bunu deneyip sonuç alan var mı?
Jsb exact jumbo pellet (19 grain) çok övülüyor. Bir de bunun monster olanı var magnum tarzında o nispeten çok daha ağır bir pellet 26grain
Özellikle;
H&n Rabbit magnum 2
Baracuda power
Jsb exact jumbo
Jsb monster
İnce mehmet 27grain
Hakkında yorumlarınızı da rica ederim. -
Geri dönüşünüze teşekkür ederim. Evet amacım iddialı bir grupman çıkartabilmek. Bunun için gerekli teknikleri öğrenmek, pratik yapmak ve ekipmanları ile birlikte tüfeği de bir seviyeye getirmek istiyorum.
-
Bu arada dürbün sıfırlama ile ilgili de tavsiyeniz olur ise rica ederim. Kaç m'ye ve hangi şartlara göre yaparsınız, bununla beraber zoomu min.de iken sıfırladığınız dürbün için zoom artınca atışınızı nasıl değiştirirsiniz. Örneğin 3x 25'de atmak ile 9x 25m atmak kıyaslanırsa.
Saygılar.
-
- Selamlar. bt65 sb 5.5 mm ile 100m'den 2 cm içine atışları toplamak için tavsiyelerinizi rica ederim.
1) Pellet markası / modeli2) Regülatör gerekliliği3) Dürbün Marka / modeli
25m'den 2 cm içine scuba tüpe bağlı 160barda hawke 3009 3*9 50mm dürbün ve h&n 5.5 mm baracuda power ile atışları yaptım.Dürbünü 25 m 9x'e göre sıfırladım. Gamo'nun 10*10cm hedef kartını göbekten vuruyor ancak o mesafeden tek delik yapmak gerekirdi.
Dürbün 25m'de 9x ayarlı iken artıkıl neredeyse tüm hedef merkezini kapattı ve hedef net değildi. Sadece beyaz kısmı görüp yaklaşık ( 4 cm çap )sabitleyip attım. Uzak mesafeler için dürbün yetersiz mi?
Baracuda hunter extreme ise tamamen çok farklı yaklaşık 5-6 cm içerisinde dağınık düştü.
Yorumlarınızı rica ederim.
Saygılar,
Selim -
Bu atışı yaptığınız dürbün nedir acaba?
-
Kaç metre atışı yaptınız 25 m'den baracuda hunter extreme çok dağınık yaklaşık 5cm içerisinde attı.