Ben de memnun oldum arkadaşlar.Şöyle bol tüfekli bir piknik iyi fikir
kingozkan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben de varım
-
bence hatsan lw namlu yapamıyor bir sürü konuşulacak yanları var ama almanyada ki arkadaşlarımın araştırmasına göre TR ye sadece ham maddesini verdiklerini yiv setlerini açmadıklarını söylemişler. yani lw ile normal hatsan namlunun arasındaki fark bu yüzden ortaya çıkmıyor çünki aynı makinalarla yiv set açılıyor ben eskiden bu yana söylerim TR de lw namlu diye bişey yok sadece yazısı var. iyi günler
Hammadde derken kastınız yivset açılmamış namluysa LW almak için yeterli bir sebep bence.Tabi şayet videolar gerçekse...
-
Sadece şu iki videoyu izleyin aradaki farkı anlayacaksınız...
Part1 Hatsan Namlu
http://www.youtube.com/watch?v=0irU1JubK2M
Part 2 LW Namlu
-
Erhan Abiyle iletişime geçtim.En kısa zamanda görüşeceğiz.Teşekkürler...
-
Arkadaşlar merhaba.Forumda aradım ama bulamadım.Co2 tabancalara uygun moderator var mıdır?Co2 tabancada moderator bir işe yarıyor mu?Yani ses kesmek açısından.Bu arada ASG STI Duty One sahibiyim.Namlu ucu 12mm diye biliyorum.Moderator takmak için namlu içinden dişli.Varsa link verebilirseniz sevinirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.