alioavci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hacim ne kadar çok olursa o kadar çok hava alır. Hava sarfiyatı eşit olan tüfekler kıyaslandığında tüpünün hacmi çok olanla tek dolduruşta daha fazla atış yapılabilir. Mantıken aynı hacimde hava alan ancak barı yüksek olan tüp barı düşük olan tüpten boyut olarak daha küçük olur hava daha fazla sıkıştırıldığı için. (Yanlışsa üstadlar düzeltsin.)

Eğer 5,5 alacaksanız hiçbir işlem yapmadan verim alabilirsiniz ama biraz güçlendirirseniz ağır mühimmatlada verim alırsınız fakat 6.35'te ciddi anlamda güçlendirme gerekir Çünkü yetmiyor

Güçlendirme yaptığımızda solid atılabilir mi? Namlusu uygun mu? Bir de güçlendirme işlemini kendimiz yapabilir miyiz yoksa usta işi mi?

Kaucuk toplara iğneler geçirerek denedim sağlam etkili oluyor ama tebeşir topu yada kaucuk top belli bayilerde var onlarda sağolsun 10 katı fiyatına satıyorlar bende 2 adet hdr50 kullanıyorum eğer bu killer mod mühimmat değilde kauccuk top kullanırsanız hırsızın komple çıplak olması lazım başka türlü elbise üzerinden hiç etkisi yok

O adrenalini yüksek haliyle hırsız bu oyuncakların etkisini hissetmez diye düşünüyorum. Hissetse bile herhangi bir durduruculuğu olmadığından daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Ahşap kundaklar genellikle ağır oluyor, yine belli bir gücün üstündekiler ağır oluyor. Makul güçte, hafif, sessiz yakışıklı bir tüfek istersen stoeger suppressor ve gamo whisper gibi sentetik kundaklı modelleri benim hoşuma gidiyor. Onlar tercih edilebilir. Yine 50 metreden zevkli atışlar yapılır rahatlıkla.

Abi senin tüfek bozuk. Ya bir ustasına gönder deneye deneye güzelce yapsın tüfeği ya da at başka tüfek al mümkünse. Pcpyle değil güzel bir dürbünü olan bir yaylıyla da vurursun 60 metreden su bardağını o kadar kaliteli pelletle. Hatsan'a da diyecek bir şey bulamıyorum bu kadar göndermeye düzeltememişlerse demek ki öyle gözümüzde büyüttüğümüz kadar iyi bir şirket değilmiş.

Bugün Arkadaş denedi hava yağmurlu ve biraz rüzgarlı olmasına rağmen fabrikadan geldiği stok ayarlarla yani regülatör 102 bar ayarlı şekilde 18 13 gran 140 metre 7 x dürbünle 10 santim çapında gruptan çıkardı. Daha sonra 22 gray'in ve 25 greyin solidler ile de aynı sonuçları verdi. Ağırlık arttığı halde solidlerde 140 metrede herhangi bir düşüş olmadan atış noktasına ulaştı yarın tekrar ayarlar üzerinde oynayarak ve güzel bir dürbünle güzel bir havada deneme yapılacaktır şu anki görünüm çok harika çakma olmasına rağmen FX ise yakın atışlar yaptı namlusu da çok güzel bu paraya bu performans harika bence Türkiye'deki fiyat performans ürünlerinde olur

Ayrıntılı deneyebildiniz mi tüfeği abi, memnun musunuz? Bir arızası, sıkıntısı falan var mı?

666

-Daha ağır, daha büyük dolayısıyla desteksiz atış imkanı yok bunun yanında bir dolduruşta daha fazla atış imkanı var.

Bully

-Daha hafif, tasarımı tüfeği kavramaya daha müsait, daha kompakt ve güç olarak da aynılar. Dezavantaj olarak atış sayısı düşük (yine çok da az değil).

PCP alacak olsam bu silahların ikisini de almam gücünün havalı silahlar için gereksiz çok oluşundan ve estetikten uzak plastik görüntüsünden dolayı ama ikisinden birini alacak olsam bully olanı alırdım.

Şahsi tavsiyem (güçleri aynı değildir) huğlu px5 pro lw, rainson glow, hatsan factor olabilir. Glow hakkında doğru düzgün bir inceleme yok henüz o biraz meçhul. Tipleri güzel geliyor bana bunların.

Foruma katılalı 10 yıl olmuş. O zamanlar silah ve aksesuar bakımından özellikle yerli seçenekler şimdiye göre çok az olduğu halde baya canlıydı buralar. Şimdi youtube video tanıtım ve pazar yeri olarak kullanılıyor.