Emir abi bir fotoğrafını koyabilir misin bakalım nasıl olmuş uzun namlulu zoraki
alioavci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
[Resim Engellendi: http://www.accurateshooter.net/Blog/usamustanding1x350.jpg]
Bu adam bu atışı hatsan yaylı ile yapsın yapabiliyorsa dürbün kafasına saplanır ölür gider
-
Pozisyonlardan çok silahlar dikkatimi çekti... Teşekkürler paylaşım için abi
-
Tebrikler güzel videolar bu atış yaptığın yer atış için mi böyle dizayn edilmiş? Çok güzel biryere benziyor.
-
Bu dürbüne taktığınız yaydan sonra dürbünü nasıl tekrar birlestiriyorsunuz? Birde yayı kısaltınca hatsanin orta güçlü tufeklerine göre nasıl bir avantajı oluyor mod 125in bir yorumunuz var mı acaba?
-
Biraz daha at bakalım ilk atışlar bunlar daha bir süre sonra dizelleme olmaz yağ bitince
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız atışlar dilerim!
Dizelleme çok sürmemesi lazım kaç atıştır devam ediyor?
Jsb yamuk olmamalı benim aldığım kutudan çok az bozuk çıkmıştı (500de 5-10 ya vardır ya yoktur) Çok kullanmadıysanız değiştirmenizi öneririm. -
Ben daha kullanmadan soğudum bu pcp işinden geçen sene tüfek alma planları yaparken böyle bir sistemi düşündüm fakat teknik bilgi yetersizliğinden geliştiremedim bakalım burada kullanışlı birşeyler çıkacak ve çıkıyor inşaallah
-
Hayırlı olsun Ferhat abi yorumlarınızda pek geri gönderecekmiş havası yok ama hadi bakalım
-
Bu işler hep zor olacak diye birşey yok heralde 30dk da neler yapılabiliyor
Hatsanin büyük emeklerle(!) çıkardığı QEler kadar olmuş
-
Bu paylaştığınız fuara gitmiştim abi hatsan standı açık ara farkla en güzel stand diyebilirim hem tüm silahları alıp inceleme şansı vardı hemde dekorasyon çok hoştu. Filmi de çok güzel çekmişler merak uyandırıyor gerçekten
-
Ürkütücü geldi bana. Özellikle insan şeklindeki robot.
-
Tanıtım amacı gütmeyen bir reklam olmuş bu reklamı izleyen ''kendini öven bir tüfek markası varmış'' dışında bir fikir edinemez belki devamı gelir o ayrı.
-
Bülent bey bu çevirileriniz yabancı forumlardaki ilginç konuları foruma taşımanız ve ilgi çekici anlatımınız gerçekten çok iyi, teşekkürler
Ferhat abi senin ihtiyara da çok benziyor bu silah bu adamla irtibata mı geçseniz? -
Bende ilk yerli deneyimimde fabrika ile olmasada iki hafta içinde üç tüfek degistirerek (kral-torun-tekrar torun) silah bayi ile bir sorun yaşamıştım. Bazen denk geliyor galiba insanın hevesi kursağında kalıyor, geçmiş olsun
-
Hadi bakalım fotoğraflar gelmedi hala ama
-
Görünüşü standart zaten tüm opinel'lerin. Plastik saplı olanının modeli de aynı ama ağaç olanlara göre baya pahalı dediğin gibi.
Spyderco ile opinel arasında büyük bir tarz farkı var beğeniye kalmış birazda -
Bende de no:7 inox var. Bildiğim kadarıyla inox olanlar ev için uygun çünkü paslanma kesinlikle olmuyor ve çok sert birşey kesmeyecekseniz oldukça uygun bir bıçak. Karbon olanı ise dışarı için uygun sanırım belirttiğiniz gibi çeliği inoxa göre sert olduğu için daha keskin hemde keskinliği keskinliğini çabuk yitirmiyor. Emniyet sistemi basit ve biraz hantal olan bir çakı ama kesinlikle çok güvenilir bir emniyet sistemi var. Kendiliğinden kapanma açılma derdi kesinlikle olmaz emniyet açıkken. Sayabileceğim dezavantajı ise bıçağın sapı ıslandığı zaman ağaç şiştiği için zor kapanıp açılıyor gördüm ki plastik saplı olanları da çıkmış eğer suyla alakalı şeylerde kullanılacaksa balık vs gibi plastik olanı alınsa daha iyi.
-
Bir arkadaşta paylaşmıştı bu tüfeği gerçekten tasarımı çok hoş
-
Sanki supertact olanını bir sitede görmüştüm ama baya pahalıydı bununda ondan aşağı kalır yanı yok