Çok hoş duruyor güle güle kullanın
alioavci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Videolarını 6 gün sonra izleyeceğim abi şimdi hızlı internetim yok
-
Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz Ferhat abi dediğiniz gibi hangi tüfeği alsanız daha iyisi var ve böyle oldukça tüfek değiştirmek yalnızca farklı deneyimler kazandırır ekstra mutluluklar değil.
-
Linkte verdiğiniz ürünün içeriğine bir bakın ne kadar kapsamlı. Bu mantıkla düşününce o pompayi da 300 liraya alamamak gerekiyor.
-
Ortam güzel, silah güzel, atışlar güzel, hedef güzel... güzel bir gün olmuş belli ki tebrikler, iyi atışlar
Böyle yerler varken insanların betonların kapladığı yerlerde yaşamak zorunda olması... Güzel birşey değil kesinlikle de bu durumu niteleyecek kelime bulamadım.
-
Değişecekseniz tetiği de değiştirip müsabakalara katılın abi öyleyse zaten güç düşük isabet iyi atıcı iyi tetikte yumuşarsa tamamdır
-
Abi senin ihtiyar, gençlere taş çıkartır boşverin orjinali kalsın zaten namluyuda değiştirseler size yetmeyecek gibime geliyor bana yeni bir tüfek alırsınız hatıra olarak ilk haliyle saklasanız daha iyi
Tabiki duygusal düşündüm biraz benim fikrim bunlar karar sizin -
Bu konuya ancak mişli geçmiş zaman gider abi Merak ettim acaba tüfek duruyor mu hala konuyu açan kişi buradaysa merakla bekliyorum
-
Öyleyse: Hayırlı olmuş, iyi günlerde kullanmışsındır inşaallah...
-
Ben de bu konuda bir kaç ufak araştırma yapmıştım. Şöyle ki edindiğim bilgilere göre silecek motoru o pompayı basmayı geçtim kıpırdatamaz bile. Daha güçlü bir motor gerek.
-
Bir aparatla bu tüfeğe çıkarmadan dolacak bir tüp takılamaz mı?
-
Cricket'im olmayacak olsa da buradaki emek yorumsuz geçilmez yeni görüyorum konuyu elinize sağlık çok iyi bir paylaşım olmuş!
-
Hayalimdeki tüfek bunun th kundan olanı
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
-
Tüfeğe tüfek parasına dampa takmanızı tavsiye etmem ancak daha sonra daha güçlü 'yaylılarda' da kullanırım derseniz daha kaliteli olduğunu varsayıp dm60 alabilirsiniz. Bilmiyorum gerçekten çok fark varmı ikisinide kullanmadım fakat yatagun mount işinizi fazlasıyla görür.
Son olarak şunu belirtmek istiyorum: Forumun üst taraflarında ki arama butonu forumda çok ayrıntılı arama yapmaya fırsat veriyor. Örnek olarak dampa yazıp ararsanız bu bilgileri ve çok daha fazlasını bir çok farklı tüfek için tecrübeleri rahatça bulabilirsiniz.
-
Şimdilik üç kişi yazdı ama daha cevap atmayan yada konuyu görmeyen birsürü takipçi olabilir her aşamanın fotoğraflı ve anlatımlı olması çok güzel olur size zahmet olmazsa
-
Merakla bekliyoruz bakalım nasıl bir çalışma çıkacak ortaya Kolay gelsin...
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Şimdi tavsiyeniz üzerine 914 modeline baktım daha küçük ve daha ucuz ancak 925in görüntüsü bir başka, diğerlerine göre(bana göre) bir kaç tık önde o şekliyle.
-
Abi kurusıkıdan hiç anlamam ama geçen köyde aynı silahtan bi akraba almış.Suyunu çıkartana kadar sıktık Hiçbir sorun cıkarmadı.Ayrıca sesi çok güzel
Büyük şarjörü oluşu görünüşü oldukça hoşuma gitmişti dediğine göre seside güzel, bakalım iş görür gibi...
nasıl bişey bu hayvancıklar.. ağaca tırmanıyorlarmı mesela, beslenme alışkanlıkları, sonra genel yaşam tarzları nedir, tek başınamı sürü halinde mi geliyorlar bahçeye
Abi bu hayvan(cık)ların her türlüsü var. Ağaca çıkan mı dersin tuttuğumuz avluyu delen mi dersin ne ararsan var. Beslenmeleri konusuna gelince bizim meyve sebzeler galiba en sevdikleri besinler olacak ki evin yanına kadar geliyorlar. İşin garip tarafı bu hayvancıklarin avlanması da yasak. Gerçi yasak olmasa da avlayacak kimse yok diyebiliriz işte bende hem babaannem de rahatça kullanabilsin diye kurusıkı düşünüyorum. Hem mermisi fişekten ucuz hemde babaannem rahat kullanır. Maksat ses çıksın