Tüfek hakkındaki görüşlerinizi merakla bekliyorum biraz pahalı olmasına rağmen bu grupman konusundanda sonra düşünmeye başladım açıkçası.
alioavci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Birde dün araştırırken şu konuyla karşılaştım abi 2 sene önce bu tüfeğin gurupmani paylaşılmış sitede ve hiçte fena değil açıkçası
Hatsan Dominatör 10-17-60 mt -
Bu siteyle karşılaşmadan önce çok ilgimi çeken bir tüfekti fakat hem ağırlığının çok oluşu hem de atış hızının düşük oluşu yüzünden daha da araştırmadım tüfeği. Lakin görünüşü hala çok hoş geliyor pcpyi bırak al beni diyor resmen
-
Abi olumsuz düşüncelerin olması yada daha önce denenip yapılmamış olması sizi yıldırmasın akıl akıldan üstündür çalışın bakalım inşaallah birşeyler çıkartırsınız. Lakin getboga'nın dediği gibi atmaya kıyamama durumundan dolayı deneme ve etkilerini görme kısmı en büyük sorunlardan biri olabilir
-
Bu aparat dürbünü çizmiyor mu acaba?
-
-
-
-
İsim olarak Son Hava Bükücü'de olabilir bir bakıma hava bükmüyor mu?
-
Tebrikler bu kadar uğraşı ve sonunda gelen başarı gerçekten takdire şayan Peki sormak istediğim bir husus ve tahmin ediyorum bir çok kişi de merak ediyordur bu -yeni nesil- regulatorlerin maliyeti ne civarda olacak belli mi? Yada tahmini birşey soyleyebilir misiniz? Örneğin tufek size gönderilse ayarlanıp geri dönmesi ne kadara mal olur? Ve son olarak tüfekten tüfeğe maliyet değişir mi?
-
Foruma üye olmadan önce silahçıdan hep havalı tüfek saçması diye istedim bu şeyi bakalım pelet diyecekmiyim bundan sonra
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz...
-
Maşaallah ilk resimlerden buralaralara kadar sıkılmadan okudum yer doğadan depoya taşınmış ördekler kazlar gitmiş fakat fabrika gibi kurmuşsunuz bu seferde kolay gelsin...