ohhooohhohh nasılsın çahit
1 sene olmuş, Aleyküm selam Ayhan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ohhooohhohh nasılsın çahit
1 sene olmuş, Aleyküm selam Ayhan
selam cahit bu sene selam verdim bi dahaki sene alırsın artık ..
Aleykümselam Ayhan'ım. 2 sene oldu bu sefer.
Daha fazla patlayıcı depolamak.
Güzel paylaşım. Tahribat farkı da iyiymiş.
Sonucu yazmamışsınız. Valften çıkan bırrt sesi düzeldi mi artık? Merak ettim...
Plastik malzeme, kurşuna göre namlu da daha hızlı kayarmış gibi bir hisse kapıldım.
Bizde tutukluluk sorunlarını söylediğiniz oranda yaşadık. Ama bazı arkadaşların tüfeği seri de atıyordu ve çok nadir tutukluluk yapıyordu.
Safir in kendi gez ve arpacığı ile sıfırlama yapsan bile namluda istikrar olmadığı için pek bi şey farketmiyordu. Reddot ın da faydasının olmayacağını düşünüyorum.
Sizin safir atışlarınızda bize göre şansınız daha fazla yaver gitmiş.
Haklısın RaptorX, tüfek görünüşü ve sesiyle insana heyecan veriyor ama atışlarda yiv-set eksikliğinden dolayı hüsran yaşatıyor.
tasekkür ederim tebriklerinize. ayrıca safirlede yapılabilecegine eminim. sadece denemek pratik yapmak lazım. saygılar sevgiler.
Safirle 70 metrede, tek kurşunla 40x55 ebatında sac levhayı ancak 3 atışta bir vuran oluyordu. Safir buluşmasıydı ve 30 dan fazla safir vardı.
Maşallah iyi atmışsınız. Yivsiz ve 140 metre valla süper. Keşke Safir'le de yapılabilseydi bu atışlar.
Tebrikler... 100 metrede gördüğüm, görebileceğim en sıkı grup. Yabancı forumlarda örnek gösterilmesi de gurur verici. Elinize, gözünüze sağlık...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sıkı grupmanlar yaparsınız inş.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Bir şey dikkatimi çekti sormadan edemiycem. 10x fotosunda iki mildot noktasının arasına sığan kapak, 50x te ise 3,5 mildot boyunda. 5 mildot boyunda olması gerekmez mi?
Çok stabil.
Benim tekli raider fx pelleti 165 barda 830 840fps ile attı. Valfim çok açılıyor galiba ve güçlü atıyor. Bi dahaki sefere yay baskı vidasını gevşetip atıcam.
Ne günlerdi ama...
Kendi şahsıma o günlere yarından itibaren dönüyorum. İlk mini buluşmamızın video ve fotoğraflarıyla start'ı veriyoruz yarın.
Hafif rüzgar faktörünü es geçmeyin arkadaşlar. Her ne kadar 13 metre de olsa etkisi olmuştur tek deliğin çapına.
Kapalı alanda olsaydı tek delik olurdu zaten dimi?
Ellerinize sağlık. Webley'in de T12 lerden pek aşağı kalır yanı yok.
Aylar sonra bu cumartesi günü atışa gidicem ambrosia ile. Sabah 06:30 da atış alanında olucaz rüzgar yokken. İyice hamlaştık, sonuç ne olacak acep?
Tebrikler...
Grupmana bakınca rüzgarın soldan sağa doğru estiği anlaşılıyor. Umarım doğrudur.
her şey güzelde hala defiant peletler yatagun stoklarında görünmüyor. nasıl tedarik ettiniz?
Bir avuç Mustafa Serdar abi, bir kutu da Ambrosia (Buluthan) vermişti. Yarısı duruyor hala. Atmaya kıyamıyorum onları.
o tüp bu tüpmü cahit kardeş
ben bu videoyu hatırlıyamıyorum,hatırladığım şu meşhur grupmanın bu videodaki miydi
Ayrıca videodaki atışlarda crosman hollow point kullanıyorum. Eklemeyi unutmuşum bir yıl önceki soruna.
Üye oldum bile. Videolar bölümüne bir upload yapıyorum şu an.